PASISZEMMEL

A romantika és Ámor nyila - A pasik szerint

Szerző:
Szabó Anna
Nők sokasága hangoztatja, hogy a romantikát az erősebbik nem a lehető legnagyobb körívben elkerüli. Valóban nem rajongunk a szív alakú, illatosított gyertyák halmazáért, az elszórt rózsaszirmokért. Azonban megcáfolnám azt, hogy a romantika lángja teljes mértékben kihűlt a férfi nemben. Valahol mélyen bennünk is lakozik, csak arra vár, hogy vulkánként kitörhessen.

A férfi és a romantika?

Lehet, hogy meglepő neked ez a párosítás, mert csak az általános megközelítés szerint szemléled a dolgokat, hogy a pasit csak a szex érdekli. Egyértelmű, hogy nem a rózsaszín felhők mámorában élünk, és a testi vágyak mély izgalmi állapota közel áll hozzánk, de bármilyen meglepő, a romantika is teret tud nyerni bármelyik pillanatban, ha a tálalás fűszerezve van egy kis fantáziával, és érzelmi telitettséggel.

Öltöztessen a férfiszem!

Bevallom – hiúk vagyunk ezen a téren, szeretjük öltöztetni a barátnőnket a saját elképzelésünk és ízlésvilágunk szerint. Talán az egyik oka a fehérnemű ajándékozásnak az, hogy a saját ízlésünk érvényesüljön. A második nézőpont, hogy imponál, tetszik a szemnek, izgató, érzéki, és feltüzeli a romantikus ösztönt.

Törj ki a rutinból!

A mindennapok rutinja egy síkra tudja terelni a kapcsolatot, kialakul a megszokottság, amely egy bizonyos idő elteltével unalmassá is válhat. Ezt nem szabad megengedni – egyik félnek sem. A szenvedély vihara nem csendesedhet el – ebben segíthet egy be nem tervezett randi, egy spontán vacsora, egy hétvégi lazulás, amely elzár a külvilágtól. A hangsúly a meglepetésre helyeződik, amely lehetőséget ad kitörni a megszokott mókuskerékből.

Souvenir!

Banális ajándékoknak tudunk mi örülni, könnyű minket boldoggá tenni. Egy matrica a kedvenc focistánkról, egy autós magazin, bármi olyan jellegű apróság, amely azt üzeni számunkra, hogy elfogadtok a sportőrületünkkel együtt, nem akarjátok, hogy más bőrébe bújunk, megjátsszuk önmagunkat, és egy álarcot felöltve vihorásszunk a kedvetekre.

Érintés!

Sokat hordoz önmagában ez a szó, és a tartalma is mély töltetű, még abban az esetben is, ha csak egy egyszerű érintést „loptok" a kézre, az arcra, megérintitek a vállat, egy nem várt momentumban. Az a tipikus „ha hátulról ölel meg a pasi, imádom" – szlogen, elárulom, nálunk is kedvező tud lenni, hiszen titokzatos, szenvedélyes és ugyanakkor mély érzelmi kötöttséget sugall.

Hanyagoljuk a cukormázat!

Egy igazi férfi a romantikát ceremóniának tekinti, és nem kérkedik vele. Ha virágot ajándékoz, azt csak neked adja át, és nem kell végigsétálni a vörös rózsával a sétáló utcán, hogy mindenki lássa: „Az én pasim milyen romantikus". Ez gyerekes dolog. Egy tapasztalt férfi és egy érett nő – önmaguk számára okoz örömteli és romantikus pillanatokat.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL