PASISZEMMEL

Külön buli és kanbuli - Pasiszemmel

Szerző:
Szabó Anna
Ha mélyen elgondolkodunk a dolgon, akkor nincs olyan párkapcsolat, ahol legalább egy alkalommal a felvetés vagy a feltételezés, hogy külön buli legyen, ne okozott volna vitát, veszekedést. Mindkét fél számára kényes téma a külön buli. Azonban, ha még párosul a mi esetünkben a kanbulival, akkor aztán jön a fekete leves.

Ahogy a nők látják

Remek vizuális képességgel rendelkeznek a nők, hiszen egy lépésről lépésre lejátszódó film van a fejükben, ha kanbuliról van szó. Elképzelésük szerint, ha mi külön bulira vágyunk, akkor ott fergeteges parti lesz, ahova a nőt nem akarjuk elvinni, mert: „ki visz erdőbe fát?" Egészen biztosan hajnalig szúrjuk az eget, ingázunk a bárpult és a táncparkett között, kacsintunk a csinos lányokra, esetleg parti fotót is készítünk, amit majd archiválunk. Reggel pedig, miután ezt a kört lejátszottuk, minden szégyenérzet nélkül hazamegyünk, és még arra sem vagyunk képesek, hogy a pia szagot egy röpke fogmosással enyhítsük, hanem befekszünk mellétek az ágyba. Ezt az arcátlanságot! Erre csak azt tudom válaszként adni, hogy agyszülemény és agyszülemény, ilyen egyszerű.

Álljunk görbén, de lássunk reálisan!

Vázoljuk fel akkor, hogy mit is rejt a valóság. Tény, hogy szükségünk van a külön bandázásra, ahogy nektek is. Hiszen barátnő itt, barátnő ott, shopping ide, shopping oda, csajos mozi, csajos est, fitnesz, és még sorolhatnám talán a végtelenségig azokat a programokat, amelyeket ti ki tudtok találni és szerencse vagy nem szerencse, de talán egyetértenek velem többségben a pasik – jó, hogy kihagytok belőle bennünket.

Egyszerű és nagyszerű

Azonban mi is van akkor a pasis külön bulival? Elemezzük a dolgot! Már tisztáztuk, hogy mindkét félnek szüksége van az úgynevezett külön bulira. Az elkövetkező 1 percben arra kérlek titeket, hogy használjátok a képzelőerőtöket, gondolom ez nem jelent problémát.
Nézzük, milyen is az a titokzatos külön buli? Egyszerű a válasz: unalmas. Nem szúrjuk az eget, sőt sok esetben a táncparkettig sem jutunk el, nem ez a cél. Elmegyünk a társaság és a változás kedvéért egy szórakozóhelyre, és ott a bárpult a szentély számunkra. Nem érdekel a parti fotós, mert talán meg sem borotválkoztunk, nem hogy a csinos lányok tekintetét lessük.

Ami pedig a telefont illeti, hogy ha csörögtök, mi meg nem válaszolunk – könnyen megfejthető a válasz. Nem a köldökzsinórunk a telefon, ezért nem lógunk rajta. És igen, amikor hazaérkezünk egyértelmű, hogy mellétek fekszünk az ágyba, hisz ott a helyünk, oda tartozunk. Oda vezet az utunk, még a hajnali órákban is, a mindent elsöprő külön buli után is.

Ne öljétek meg ezt az érzést, hanem használjátok a képzelőerőtöket reálisan.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL