DIVAT

Mindenkinek van egy kedvence

Szerző:
Szabó Anna
Eva Longoriától Madonnáig minden sztárnak vannak kedvelt ruhadarabjai, vagy ékszerei. A People magazin most összegyűjtötte nekünk a leggyakrabban viselt divat kellékeket. Lám, hiába a sok pénz, a kötődés mindennél erősebb.

Britney Spears ugyan most nem tündököl annyira, mint egykor, ám néhány igazán különleges és csinos kiegészítője neki is van. A manapság kopasz fejjel botrányt kavaró kisasszony jobban tenné, ha visszatérne régi stílusához. A 25. szülinapjára kapott Playboy nyuszis nyaklánc pedig egész jól állt neki.

Christina Aguilera a szürke kabátra esküszik. Szívesen viseli a szürke téli napokon, néha vad pirossal vagy hosszú szárú csizmával kombinálva. A vastag derékra kötött öv sem rossz választás, ha ennyi -féle ruhához hordható. Akár estélyihez, akár kabáton kívülre is felcsatolható. Az eredmény pedig szexis, elegáns és rendkívül nőies. Nekünk a sötétkék pulóver-farmer kombinációval tetszik a legjobban.

Drew Barrymore belevaló, laza csaj hírében áll. Ugyanúgy szeret piacokon és turkálókban válogatni, mint bármelyik kacsalábon forgó luxus üzletben. Talán kedvenc sálját is egy piacon szerezte be? Ebben nem lehetünk biztosak, minden esetre illik a személyiségéhez.

Eva Longoria az igazi elegáns, finom úrinő mintaképe. Gyönyörű „E” betűt formáló gyémánt medálja azonnal magára vonzza a tekinteteket. Nem csoda, ha nehezen válik meg tőle!

Szőke haj, vörös száj és a jellegzetes napszemüveg! Mindhárom elmaradhatatlan kellék Gwen Stefani stílustárához. Így nem lesz könnyű álcáznia magát.



Heather Graham csodás félholdja olyan varázslatos, mintha viselője az Ezeregy éjszaka meséiből lépett volna elő. Az éj királynője nem is választhatott volna más alakzatot!

Jessica Biel sem bízza a véletlenre. Szereti a bevált dolgokat. Mint ahogy kedvenc táskáját, vagy balerina cipőjét is...


Akárcsak Jessica Simpson, aki úgy tűnik legyökerezett nagy barna táskája mellett. Valószínűleg nem volt kedve átpakolni másik táskába, nem nagyon törődött azzal, hogy menni fog-e a fekete csizmához is.

Kate Mossnak igazán jól áll ez a párducmintás kabát. Nem csoda, hogy nagyon szereti. Néha lazán, vagányan, a gallért felhajtva hordja, olykor pedig vörös, csíkos sálat is fel vesz hozzá.

Katie, Katie! Egyre nőiesebben öltözik. Bár Katie Holmes sokkal magasabb, mint férje Tom, mégis szívesen hordja magasított talpú fekete tűsarkúját.

Nem lehet nem észrevenni Kirsten Dunst kabátját. Lila sálját is nagyon kedveli. Vajon szándékosan, vagy csak idő hiányában viseli egyszer tornacipővel, másszor félcipővel, vagy csizmával? Nem tudjuk, ennek ellenére úgy tűnik mindhárom ügyes választás.



Lindsay Lohan három teljesen eltérő stílushoz viseli ezt a csinos fekete bőr övet. Kíváncsian várjuk a további kombinációkat!

Úgy tűnik hiába van óriási ruhatára, nagyon szereti ezt a cipőt kivillanni hagyó farmert Madonna. A fekete csizmával nagyon jól mutat, de a másik két cipőt bizonyára sylist hiányában vette fel.

Mary Kate Olsen imádja a vékonyságot. Pálcika lábait pedig mi sem hangsúlyozhatja jobban, mint ez a kissé bumfordi cipő, amit számtalan fotón láthatunk lábán.


Natalie Portman megtalálta a legjobb téli összeállítást. Szürke pelerin, baba kék sállal. Ki gondolta volna, hogy a gumicsizma mellett a vörös szőnyegez is ilyen jól passzol?


Ismét egy táska kedvenc. A fekete mindenhez illik. A nagy fekete pedig praktikus. Nicky Hilton is így gondolhatja, hiszen nehéz elképzelni, hogy a két dúsgazdag Hilton lánynak nincs másik táskája.


Nicole Ritchie is követi Nicky táska mániáját, méghozzá egy nem akármilyen darabhoz ragaszkodik. Ez a sárga szín őrült jól néz ki, főleg a sötétkék ruhával!



Végre egy pasi is bekerül a listába! Orlando Bloomnak is megvan a maga kedvence. Vajon melyik ruhadarab lehet az?


Mindannyiunk szeretett Bridges Jones-sza, nemcsak táskáját imádja, de kedvenc farmerjében is gyakran látni. A fekete felső és a farmer összeállítás nagyon bejött Renéenek, táskáját pedig sokan megirigyelhetnénk.


Sienna Miller sem kivétel. Ő is táskás. Sőt. Kabátos is. A fekete szőrmebunda és a beige táska remekül illik egymáshoz.


Forrás: People Magazin


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL