SZÉPSÉG

Növeld meg a melleidet - műtét nélkül!

Szerző:
Szabó Anna
Felejtsd el a szilikonbetétet és a plasztikai sebészetet! Már attól is nagyobb lehet a kosárméreted, ha a megfelelő melltartót választod magadnak, és praktikusan helyezed el benne a melleidet.
Új melltartóra volt szükségem

Nem szexis, csipkés fehérneműre az éjszakai választékhoz, hanem olyan melltartóra, ami egész nap jól tartja a melleimet, és közben nem azt ordítja, hogy „Nézd, rajtam is olyan toljuk-fel-és-nyomjuk-előre-őket darab van!” Olyan melltartót akartam, amit viselve nem is jut eszembe, hogy melltartó van rajtam, mégis szépen mutatok benne, és a derekam vonala is jól látható lesz alatta.

Ezt elmeséltem egy munkatársnőmnek is, és ő felajánlotta, hogy eljön velem vásárolni, és segít kiválasztani a megfelelő darabot. Elmagyarázta, hogy minden nő melle teljesen más – és nemcsak a méretük, hanem egészen más az alakjuk is, máshol domborodnak ki, másmilyen irányba állnak a mellbimbók –, és éppen ezért sok keresgélést igényel, mire az ember megtalálja a mellének megfelelő formájú melltartót, mert minden nő biztos lehet abban, hogy a legtöbb melltartó nem lesz tökéletes a számára.


A melltartó vásárlás...

Munka után bementünk egy márkás fehérneműboltba (gondoltam, ha már egyszer tökéletes melltartóm lesz, akkor az legyen jó minőségű és gyönyörű), de a melltartókra rá se nézhettem. A munkatársnőm beterelt egy öltözőfülkébe, és azt mondta, hogy vegyem le a topomat. Ezután vetett egy pillantást kissé megereszkedett és teljesen egyértelműen rosszul álló melltartómra, majd kiment a fülkéből.


Nem sokkal később visszajött, és a kezében egy halom selymes-csipkés melltartót hozott. Elmondta, hogy úgy próbáljam fel őket, hogy közben előrehajolok, mert így a melleim a nekik megfelelő helyre esnek a kosarakban, és azt is elmondta, hogy mindig így kell felvennem a melltartóimat, mert csak így fognak tökéletesen illeszkedni.


Az első melltartó kicsit csúcsos volt elöl, a második pedig oldalt állt el egy kicsit, de a harmadik egyszerűen tökéletes volt. Olyan volt, mint egy álom – annyira kényelmes volt, hogy szinte nem is éreztem.



És a leghihetetlenebb a mérete volt

Legalább egy teljes kosármérettel nagyobb volt az összes addigi melltartómnál! És ennek ellenére mégis kisebbnek éreztem magam, csupáncsak azért, mert minden a helyére került, ahelyett hogy túl kicsi kosárkákba próbáltam volna belepréselni a melleimet. Azóta a ruháim is jobban állnak rajtam, különösen a testhezálló topok, és azt hiszem, nemsokára megint elmegyek melltartót venni…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL