2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Gyilkos az ablakban

Bérces Zsombor

Bizonyára sokan éreztük már úgy, mintha figyelnének minket. Kellemetlen, szinte paranoid érzés, amikor egy tekintet vágódik a hátunknak, mégis, ha hátra pillantunk, senki nem figyel ránk, esetleg teljesen egyedül vagyunk a helyszínen. A következő történet egy kislányról szól, aki megtapasztalta, milyen kegyetlen érzés egy fürkésző szempár a zavaros ismeretlenben.

A fürkésző „gyilkos"

A legenda természetesen amerikai fantázia szüleménye, így inkább ezen a kontinensen vált ismertté és rettegetté a fürkésző "gyilkos". Kötelességünknek érezzük a gyilkos szót idézőjelbe tenni, mivel valódi haláleset nem fűződik az alakhoz, mégis mindenki meg van győződve afelől, hogy nem lehetett más célja csak a kislány életének kioltása. Természetesen senkit nem szeretnénk befolyásolni, mindenki döntse el maga, hogy mit gondol a sejtelmes alakról.

A jelenet egy amerikai kertváros hétköznapi házában játszódott le. Az ismerős, megszokott környezet által a helyiek még közelebb érzik magukhoz a történteket, még valóságosabbnak hat a mítosz. Fagyos téli éjszaka volt, nagyjából tíz óra felé járhatott az idő. Egy testvérpár gubbasztott a kellemes meleget őrző ház falai között. A nagyobbik lányka 11 éves, míg húga 5 esztendős volt. Szüleik vacsorázni mentek egy közei étterembe és a két lányt otthon hagyták, egymás felügyelete alatt.

A nagyobbik lány szülei távollétéből adódó irányítói helyzetét kihasználva, felnőttesen lefektette húgát aludni, majd önmagának engedett még egy rövid ejtőzést a televízió előtt. A hangos doboz a falhoz volt tolva, az ablak mellé, míg a gyermek a TV-vel szemben elhelyezett fotelben üldögélt a takarójába burkolózva. Odakint szakadt a hó és az ablakra jégvirágok fagytak. Az agyzsibbasztó mesesorozat szünetében a lányka tekintete az ablak szürkésen derengő üvegeire tévedt. A látvány megakasztotta a lélegzetét, pupillája kidülledt és arca elfehéredett.

Torz arc a jégvirágok között

Egy, az áttetsző jégvirágoktól torz arc figyelte őt mereven és ádázul a zuhogó hó előterében. Keze lassan előbukkant a háta mögül és egy hosszú konyhakést szorongatott kesztyűs kézfejében. A lány megdöbbenéséből felocsúdva a fotel mellett csücsülő telefon után kapott és tárcsázta a 911-et. A takarót a fejére húzta és lélegzetét visszafojtva várta, amíg valaki felveszi a telefont a központban. A monoton kicsengést megtörve végre felvették a telefont és egy kedves hang szólt bele a kagylóba. Az ijedt gyermek elrebegte a látottakat a diszpécsernek, aki kiküldte hozzá a rendőrséget.

A rendőrök erőteljes dörömbölésére a lány azonnal ajtót nyitott. Nekik is beszámolt a történtekről és a rendőrök elkezdték átkutatni a kertet. A magas hóréteg ellenére nem találtak lábnyomokat sehol. A nappali átvizsgálása után, azonban a nyomozó komoran a kislány felé fordult és azt mondta: „Óriási szerencséd volt". A padló ugyanis vizes volt, olvadt havas lábnyomokkal volt tele a fa parketta a fotel mögött. A gyerek a férfit nem az ablakon keresztül látta, az ablakban csupán visszatükröződött a mögötte álló alak.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy ősi papirusztekercset, és fedezd fel, mi vár rád a jövőben! - Őszi jóslat!

Válassz egy ősi papirusztekercset, és fedezd fel, mi vár rád a jövőben! - Őszi jóslat!

Az alábbi titokzatos levelek segítségével megismerheted a közeli jövődet. Nincs más teendőd, mint kiválasztani egy mágikus papírtekercset, és megnézni, mit tartalmaz! A legfontosabb az, hogy abszolút hagyatkozz a megérzésedre, így megtudhatod, mire számíthatsz ősszel!

Tovább »
Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Mutatunk egy különleges teát, melyhez mindössze 3 hozzávalóra lesz szükséged, de jelentősen felgyorsíthatod a fogyás folyamatát. Ez a házi tea rendkívül hatékony, és nagyon sokan fogyasztották már. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz lepődni az eredményen.

Tovább »
Ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy idős lélek vagy-e

Ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy idős lélek vagy-e

Lehet, hogy még nagyon fiatal vagy, de bármennyi is legyél egy öreg lélek akkor is idősebbnek fogja érezni magát. A maga útját járja és nem követi a tömeget. Szívében a régi dolgok híve, akárcsak lélekben. Rendkívül éles látású, hiszen bölcs és érett a korához képest. Valahogy ez a helyzet nálad is? Ha nem vagy biztos benne, ebből a 10 jelből végleg letisztázhatod, hogy idős lélek vagy-e!

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép