EZOTÉRIA

Mitől félsz? - Tudd meg mi történt veled előző életedben!

Szerző:
Szabó Anna
Vannak fóbiáid? Visszatérő szimbolikus rémálmaid? Van valami megmagyarázhatatlannak tűnő félelmed? Nem értelmetlenül szenvedsz vagy félsz attól, amitől. Ezt hoztad magaddal valamelyik múltadból, amely annyira jelentős volt, hogy még most is kísért félelem vagy akár fóbia formájában. Húzd azt a lapot, amitől a legjobban tartasz és megtudod, hogy mi történhetett veled!

 

Mindazt, amit jelenleg cipelünk magunkban, meghatározza, hogy honnan jöttünk. A múltunk. Nem ok nélkül táplálsz magadban különféle félelmeket vagy fóbiákat, különösen, ha azok megrögzöttek. Mindennek oka van, akár e világban tapasztaltad meg a kellemetlen eseményt vagy pedig előző életedben. Segítünk felfedni az okát annak, miért félsz, hogy utána tudatosan nézhess szembe vele és győzhesd le. Hiszen a tudás akkor ér valamit, ha kezdesz is vele valamit. Győzzük le a félelmeidet!

Miután szembesültél a félelmed okával és úgy érzed megvilágosodtál, próbálj meg a javasolt meditációban megszabadulni tőle. Végezd el napi vagy heti szinten, minél sűrűbben teszed, annál hamarabb jutsz túl azon a kellemetlen fóbián. Minél részletesebben képzeled el, intenzívebben éled át, annál hatásosabb lesz!

Kattints arra a kártyalapra, amely a legjobban ábrázolja félelmeid tárgyát és tudd meg, mi történhetett veled a múltban!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL