SZÁMMISZTIKA

Az álomszámok misztikus üzenete - Neked!

Szerző:
Szabó Anna
Miről álmodtál tegnap? A három kismalacról vagy a hét törpéről? Esetleg egy nagy, kör alakú tükörről? Négyen ültetek egy asztalnál és kibeszéltétek a férfiakat? Álmaid pasijával sétáltatok kettesben? Tudod, mi a közös ezekben az álmokban? Nos, mindegyikben számok szerepelnek.

 

Mindannyian álmodunk, számokról is, legfeljebb a reggeli ébredésnél nem emlékszünk rájuk. És ha igen, akkor sem biztos, hogy tudatában vagyunk annak, hogy számokról álmodtunk. De mit is jelentenek az álomszámok?


A számoknak többféle jelentésük létezik. Az álmainkban nem biztos, hogy számok formájában találkozunk velük, sokkal inkább tárgyak mennyiségében vagy ismétlődő cselekvések formájában. Talán nem is vagyunk tudatában annak, hogy ezek a számok jelentéssel bírnak, és komoly üzenetet hordoznak számunkra. Viszont, ha tudjuk a jelentéseket, akkor tisztában leszünk például azzal, hogy egoisták vagyunk-e, akik a pénzt és a sikert akarják, vagy a kedves, spontán megbocsátó ember címkéjét ragaszthatjuk-e magunkra. Akkor nézzük az álomszámokat nullától kilencig – természetesen, ha 9-nél nagyobb szám jelent meg álmodban (nagy társaság, sok ház, stb.) akkor össze kell adnod a számokat egészen addig, amíg egyjegyűvé tudod redukálni.

 

Kattints arra a számra, amelyik megjelent álmodban!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL