HOROSZKÓP

Szerencseszámod a horoszkópod alapján

Szerző:
Szabó Anna
A tizenkét csillagjegy szerencseszámokat is tartalmaz. A születésnapod nagyon erőteljes kiindulópont, és sok információt tartalmaz rólad és arról, hogyan hangolhatod össze magad azzal az energiával, ami jó szerencsét és csodákat hoz létre.

Az asztrológia és a numerológia segíthetnek kiszámítani a szerencseszámaidat. A numerológia a szerencseszámok számokhoz kapcsolódó szempontjait vizsgálja, az asztrológia pedig inkább azt mutatja meg, hogyan hozd egyensúlyba a szerencsédet, és milyen időpontokban hat a leginkább a szerencséd.


Az asztrológia segíthet felerősíteni a szerencsédet

Megtanít arra, hogy figyelj oda azokra az időpontokra, amikor a legerősebb a szerencséd – évente három ilyen időpont van. Ezen időpontok környékén nagyobb esély van arra, hogy olyasmi történik veled, ami szerencsét fog hozni neked és a környezetedben élőknek egyaránt.

Még azt is, amit a szkeptikusok véletlennek, sorsnak vagy végzetnek hívnak – még ezt is magadhoz vonzhatod, hogy megtapasztalhasd azokat a csodálatos eseményeket. Amikor megindulnak ezek az események, sokan furcsának, szerencsésnek vagy áldottnak fognak gondolni téged!


Felelősséggel is jár az, ha szerencsés vagy

A szerencse energia, az energia a hatalom egyik fajtája, márpedig a hatalmat meg kell tanulni irányítani, mielőtt teljesen az ura lehetnél.

Szerencsésnek lenni és megszerezni azt, amire vágysz, sokkal többet jelent, mint amit el tudsz képzelni. Például van-e önfegyelmed? Az önfegyelem nagyon hasznos képesség, amit a napi tevékenységeid közben mindenképpen gyakorolnod kell.


Önfegyelem

Amikor önfegyelemről beszélek, arra gondolok, amit akkor gyakorolsz, ha úgy érzed, hogy az érzéseid kezdenek felgyűlni benned, és egyszerűen nem bírod már tovább. Meg kell adnod magad ezen érzéseknek. Ha nincs elég önfegyelmed, hogy elnyomd ezeket az érzéseket, lehet, hogy amikor megszerzed azt, amire vágysz, el is veszíted.

Amikor az ember megtanulja, hogyan hasznosítsa azt a hatalmat, amelyet a szerencseszámok hordoznak magukban, azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon türelmes. Ha azt veszed észre, hogy valami mintha a te érdekedben történne, elkezdesz szerencsés lenni, és megszokod, hogy mindig megkapod, amit akarsz, akkor türelmetlen leszel, és még többet akarsz majd belőle. Emiatt előfordulhat, hogy megrögzött leszel és elrugaszkodsz a földtől.

Ha türelmetlen vagy és kényszeríteni próbálod bizonyos dolgok megtörténtét, akkor lehet, hogy elszalasztasz olyan lehetőségeket, amelyek jobb helyzetbe hoznának, és amelyek segítenének elérni azt, amit akarsz, és szerencséssé tennének. Ezért ha türelmes vagy, megtanulhatod, hogyan legyél a jó helyen a jó időben, valamint azt is megtapasztalhatod, mit is jelent igazán szerencsésnek lenni.


A szerencse irányíthatatlan erő

Meg vannak a saját időpontjai a dolgok menetében. A szerencse nem történik minden pillanatban, de amikor megtörténik, akkor biztosan csodával határos eseményeket fogsz tapasztalni az életedben. Ha türelmes vagy, akkor megtanulhatod az önfegyelmet, és ennek eredményeképpen növelheted a szerencsédet.

Az alábbiakban felsoroljuk a 12 csillagjegyet. Válaszd ki a sajátodat, és nézd meg, mely számok a szerencseszámaid, és mely napokon várható szerencse az életedben.



         



         
 



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL