ANGYALISKOLA

Szólítsunk angyalokat az álmunkba!

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran az álmodás időszaka a legproduktívabb, ha spirituális fejlődésünket, megértésünk növekedését nézzük. Sokaknak van olyan álma, ami előrejelzi a jövőt, vagy legalább iránymutatással a jövőt illetően.
Folyamatos és világos iránymutatást kaphatsz alvás közben, ha az angyalokat hívod segítségül az álmaidba. Különösen jó megoldás lehet ez a spirituális fejlődésre, ha napközben, ébren hajlamos vagy mindent csak fekete-fehéren látni. Alvás közben elengedjük ezeket a merev gondolkodási sémákat. Így az angyalok könnyebben tudják átadni az isteni sugallatokat, alvás közben sokkal nyitottabban gondolkodunk.


Ágyba bújás előtt szakíts egy percet meditálásra

Aztán erősítsd meg gondolatban, vagy akár hangosan is:

"Angyalok, kérlek, lépjetek be az álmaimba ma éjjel, és segítsetek, adjatok megoldást a helyzetemre (mondd is meg, mire is kéred azt a megoldást). Kérlek benneteket, segítsetek emlékezni a szavatokra, ha felébredek. Köszönöm. Ámen.”

Ha egyébként nem is szoktál emlékezni az álmaidra, ettől a megerősítéstől a tudatod úgy alakul, hogy szokatlanul élénk és elfelejthetetlen álmokat fogsz látni, közvetlenül az ébredésed előtti időszakban. Az ilyeneket nevezzük “lucid” - élénk, világos - álmoknak. Olyanok, mintha moziban ülnél, egyszerre látod is magad, és résztvevője is vagy a történéseknek. Az ilyen álmokat nehéz elfelejteni. Még az olyan emberek is, akik megesküsznek rá, hogy sosem álmodnak, ők is emlékezni fognak legalább a fő cselekményre és magára az álom az üzenetére.



A nagy találmányok, könyvek, megoldások mind ilyen álmokból születtek

Biztosan hallottad már, ahogy írók, üzletemberek, feltalálók mesélték, úgy ébredtek, hogy a megoldás, mint valami villanykörte villant fel bennük ébredéskor. Az információknak ehhez a tömegéhez mindenki hozzáférhet, hiszen Isten végtelen bölcsességéhez minden elme örökre kapcsolódott. Te is képes vagy erre, ha elalvás előtt úgy döntesz.



Az angyalok arra is képesek, hogy “meggyógyítsák”, eltüntessék a korlátozó gondolatainkat, hiedelmeinket, érzelmeinket

Gyakran olvashatjuk, hogy a csodák alapja a hit. És hogy nincs olyan gond, amit a hit meg ne oldhatna. És ezt valahol a tudósok is igazolták, számadatok, felmérések bizonyítják, hogy a szkeptikusokkal szemben azok, akik hisznek, hajlamosabbak például “szellemi” irányítást kapni.

Az álmodás ideje tökéletes arra, hogy megerősítsd a hitedet az univerzum hibátlan rendjében. A legegyszerűbb talán úgy, hogy Isten és az angyalok segítségét kéred álmodban. Még a legkevésbé hívő, a legszkeptikusabb is olyan tapasztalatot nyerhet így, amitől a hite új szintre léphet. Egyszerű a dolog, közvetlenül elalvás előtt mondd, vagy gondold erősen:

“Édes Istenem, őrző angyalok! Kérlek benneteket, lépjetek az álmaimba ma éjjel, s takarítsátok el mindazt a félelmet, ami miatt nem tudok (eléggé) hinni, megbízni, amik miatt nem tudom követni az isteni irányítást. Ha van üzenet, amit át kell adnotok nekem, kérlek benneteket, segítsetek, hogy világosan megértsem, és emlékezzek rá reggelre. Ámen. “

Az ég majd felcseréli a bizalmatlanságodat hitre, és megnő az önbizalmad, ha érzed, hogy “tudod”, amit tudnod kell. Álmunkban sokszor és sokat kommunikálunk az angyali királysággal. Egyre több üzenetet kapsz, többre emlékszel, többet értesz meg, ha elhívod az angyalokat az álmaidba.

Például, ha nem tudsz dönteni, merre is alakítsd a karrieredet, csak mondj egy imát, mielőtt lehajtod a fejedet a párnádra.

"Angyalok, kérlek benneteket, lépjetek be az álmaimba ma éjjel, mondjatok tiszta és világos üzenetet, segítsetek, hogy emlékezzek rá reggelre. Mondjátok meg, hogyan döntsek a munkámmal kapcsolatban.”



Mindig teljesítik a kérésedet

Valószínűleg élénken fogsz álmodni, pont az ébredés előtti órában, és emlékezni is fogsz rá. De az is meglehet, az angyalok álmodban segítenek, de te mégsem emlékszel semmire sem reggelre. De amikor ébredsz, mégis úgy érzed, valami megváltozott az éjszaka benned, boldogabbnak, pozitívabbnak érzed magad, és pontosan tudod, mit kell tenned. Ez annak a jele, hogy az angyalok “átrendezték” a gondolataidat, hiedelmeidet, félelmeidet, nem leszel többet tanácstalan, tudsz dönteni.

Ha életed bármely területén úgy érzed, falakba ütközöl, írd le ezt az üzenetet egy darab papírra, és tedd a párnád alá. A mondatot ismételd el magadban is háromszor, elalvás előtt.

"Édes angyalok, kérlek benneteket, legyetek velem álmomban, takarítsátok el az akadályokat, amik miatt nem tudom az életet teljes szépségében élvezni. Kérlek benneteket, nevezzétek meg legalább ezeket az akadályokat, hogy meg tudjak velük küzdeni, vagy tüntessétek el őket az elmémből, az érzelmeimből, a testemből ma éjjel. Köszönöm. „


Reggel frissen ébredsz majd, de azzal a tudattal, hogy éjjel komoly munkát végeztél

Lehet, hogy nem is emlékszel az angyali munkára, de mélyen magadban érzed. Lehet, hogy a fejedben van egy kis zűrzavar, hiszen éjjel sok minden átrendeződött benne. De azok az akadályok, amiket az angyalok eltávolítottak az éjjel, eddig komolyan akadályoztak abban, hogy életedet a terv szerint élhesd. És hálás leszel, hogy eszedbe jutott az angyalokat álmodba szólítani, és szívesen tennéd ezt ezentúl akár minden éjszaka. Tedd is!


Doren Virtue cikke alapján


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL