PASISZEMMEL

Hagyjuk a formaságokat, a kisugárzás a nyerő - A férfiak szerint

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára számos csajos esten fő témaként szerepelt és szerepel az, hogy milyen is az úgynevezett férfi ideál. Mit favorizál az erősebbik nem? Mi a megnyerő? Mire fókuszál a szem? Igaz, hogy fogalmazódtak meg benned ilyen és ehhez hasonló kérdések? Talán fel is tetted számtalan alkalommal, azonban kielégítő válasz nem érkezett. Akkor tegyünk most egy próbát.

 

Nap, mint nap nők tömkelege sétál, rohan, suhan, billeg el mellettünk az utcán. Azonban nem fordulunk sorba utánuk, és nem vesszük nagyító alá, hogy mennyire simul a combra a farmer, a szoknya feszül vagy libben ide–oda, vagy a kis kardigán mennyire mély kivágású. Nem tulajdonítunk ilyen drasztikus jelentőséget a külsőnek, és főleg a ruhatárnak, amit valljunk be férfiasan – nektek az úgynevezett: szentély. Mi elvesztegetett időnek tarjuk azt a reggeli 30 percet, amit a gardrób előtt töltötök el.


A mindennapi költői kérdés: Hogyan legyek jó nő?


A szokásos és ugyanakkor a megválaszolatlan kérdések halmazába tartozik a fenti kérdés. Minden nő arra vágyik, hogy ezt megtudja – valami égi jelre, egy sugallatra, bármire csak tartalmazza azt a választ. Minden női agy, a te féltekéd is kreál egy tökéletesnek vélt ideált, amelyet majd önmaga akar megtestesíteni, hogy ő legyen az álomnő, akinek már a lépése feltűnést kelt, és oda vonzza a tekintetet. Azt kell, hogy mondjam, ilyen csak a parfümreklámokba van, és tudjátok mit, az nem a valóság. Egy fikciót mutat be, amelyben az álomnő az illatfelhők zuhatagába elsöprő sikert arat. Azonban egy hús vér nő, aki megtapasztalja a pillanatok varázsát a nőiességével, a kisugárzásával, az egyediségével sugall.

Tárd fel a lelked!


Az a nő, akinek a szeme csillog a boldogságtól, vidám a tekintete, mosolyog a szája, feltárja a lelkét, önmagát adja, bátran megnyilvánul, nem a formaságokra helyezi a hangsúlyt, hanem annál inkább azzal foglalkozik, hogy szépítse a belső adottságait, és feltárja azt nekünk – igen ő egy jó nő. Tehát a titok ebben rejlik a belső világ tükrözésébe a külvilág felé.


Útravalóként


Nem akarom az eddig felépített világot benned lerombolni, hiszen egyértelműen szükség van arra a nőies énedre, amellyel a nap 24 órájába létezel. Nem kell azt eldobnod, hiszen egy ápolt nő kinek ne imponálna, viszont a belső szférád – önmagad tere, önmagad harmóniája, elfogadása és az ehhez kapcsolódó megnyilvánulásod, a benned rejlő kisugárzásnak a feltárása, tálalása a legmegnyerőbb az erősebbik nem számára.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL