2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hagyjuk a formaságokat, a kisugárzás a nyerő - A férfiak szerint

Összeállította: Sófalvi Beáta

Bizonyára számos csajos esten fő témaként szerepelt és szerepel az, hogy milyen is az úgynevezett férfi ideál. Mit favorizál az erősebbik nem? Mi a megnyerő? Mire fókuszál a szem? Igaz, hogy fogalmazódtak meg benned ilyen és ehhez hasonló kérdések? Talán fel is tetted számtalan alkalommal, azonban kielégítő válasz nem érkezett. Akkor tegyünk most egy próbát.

 

Nap, mint nap nők tömkelege sétál, rohan, suhan, billeg el mellettünk az utcán. Azonban nem fordulunk sorba utánuk, és nem vesszük nagyító alá, hogy mennyire simul a combra a farmer, a szoknya feszül vagy libben ide–oda, vagy a kis kardigán mennyire mély kivágású. Nem tulajdonítunk ilyen drasztikus jelentőséget a külsőnek, és főleg a ruhatárnak, amit valljunk be férfiasan – nektek az úgynevezett: szentély. Mi elvesztegetett időnek tarjuk azt a reggeli 30 percet, amit a gardrób előtt töltötök el.


A mindennapi költői kérdés: Hogyan legyek jó nő?


A szokásos és ugyanakkor a megválaszolatlan kérdések halmazába tartozik a fenti kérdés. Minden nő arra vágyik, hogy ezt megtudja – valami égi jelre, egy sugallatra, bármire csak tartalmazza azt a választ. Minden női agy, a te féltekéd is kreál egy tökéletesnek vélt ideált, amelyet majd önmaga akar megtestesíteni, hogy ő legyen az álomnő, akinek már a lépése feltűnést kelt, és oda vonzza a tekintetet. Azt kell, hogy mondjam, ilyen csak a parfümreklámokba van, és tudjátok mit, az nem a valóság. Egy fikciót mutat be, amelyben az álomnő az illatfelhők zuhatagába elsöprő sikert arat. Azonban egy hús vér nő, aki megtapasztalja a pillanatok varázsát a nőiességével, a kisugárzásával, az egyediségével sugall.

Tárd fel a lelked!


Az a nő, akinek a szeme csillog a boldogságtól, vidám a tekintete, mosolyog a szája, feltárja a lelkét, önmagát adja, bátran megnyilvánul, nem a formaságokra helyezi a hangsúlyt, hanem annál inkább azzal foglalkozik, hogy szépítse a belső adottságait, és feltárja azt nekünk – igen ő egy jó nő. Tehát a titok ebben rejlik a belső világ tükrözésébe a külvilág felé.


Útravalóként


Nem akarom az eddig felépített világot benned lerombolni, hiszen egyértelműen szükség van arra a nőies énedre, amellyel a nap 24 órájába létezel. Nem kell azt eldobnod, hiszen egy ápolt nő kinek ne imponálna, viszont a belső szférád – önmagad tere, önmagad harmóniája, elfogadása és az ehhez kapcsolódó megnyilvánulásod, a benned rejlő kisugárzásnak a feltárása, tálalása a legmegnyerőbb az erősebbik nem számára.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A bőrrák 7 olyan tünete, aminek látszólag semmi köze magához a bőrhöz - Jó, ha tisztában vagy vele!

A bőrrák 7 olyan tünete, aminek látszólag semmi köze magához a bőrhöz - Jó, ha tisztában vagy vele!

A legtöbb esetben a bőrrák jelei egyértelműek. Ha szokatlan kitüremkedést észlelsz, vagy szokatlan bőrhibát, olyasmit, ami korábban nem volt ott, mindenképpen fordulj orvoshoz.  Vannak azonban olyan ritka esetek (100-ból 1), amikor a bőrrák szokásos tünetei nem észlelhetők. Ehelyett a betegség úgy alakul ki, hogy nem is sejtenéd az adott tünetekről, hogy a bőrrákkal függnek össze. 

Tovább »
Látsz valami furcsát, nem odaillőt a képeken? - Vizuális teszt

Látsz valami furcsát, nem odaillőt a képeken? - Vizuális teszt

Nézd meg alaposan a cikkben található képeket és keresd meg rajtuk azt, ami nem illik oda! Biztos lehetsz benne, hogy egy kakukktojás egészen biztos, hogy akad! Kiváló lehetőség ez a számodra, hogy javíts a látásodon a szemed megdolgoztatásával, és hogy élesítsd a koncentrációs képességedet! Ha ennél is nagyobb kihívásra vágysz, akkor mérd hozzá az időt is!

Tovább »
Boldogság teszt - Mennyire élsz harmóniában önmagaddal?

Boldogság teszt - Mennyire élsz harmóniában önmagaddal?

Ezt a tesztet egy brit pszichológuscsoport állította össze, és meglepő tükröt tart elénk. A dolgod mindössze annyi, hogy kiválasztod azt a képet, mely a legjobban jellemzi a hangulatodat, és elolvasod az eredményt. Azonnal kiderül, mennyire vagy harmóniában önmagaddal, és mi az, amin változtatnod kell.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép