2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hagyjuk a formaságokat, a kisugárzás a nyerő - A férfiak szerint

Összeállította: Sófalvi Beáta

Bizonyára számos csajos esten fő témaként szerepelt és szerepel az, hogy milyen is az úgynevezett férfi ideál. Mit favorizál az erősebbik nem? Mi a megnyerő? Mire fókuszál a szem? Igaz, hogy fogalmazódtak meg benned ilyen és ehhez hasonló kérdések? Talán fel is tetted számtalan alkalommal, azonban kielégítő válasz nem érkezett. Akkor tegyünk most egy próbát.

 

Nap, mint nap nők tömkelege sétál, rohan, suhan, billeg el mellettünk az utcán. Azonban nem fordulunk sorba utánuk, és nem vesszük nagyító alá, hogy mennyire simul a combra a farmer, a szoknya feszül vagy libben ide–oda, vagy a kis kardigán mennyire mély kivágású. Nem tulajdonítunk ilyen drasztikus jelentőséget a külsőnek, és főleg a ruhatárnak, amit valljunk be férfiasan – nektek az úgynevezett: szentély. Mi elvesztegetett időnek tarjuk azt a reggeli 30 percet, amit a gardrób előtt töltötök el.


A mindennapi költői kérdés: Hogyan legyek jó nő?


A szokásos és ugyanakkor a megválaszolatlan kérdések halmazába tartozik a fenti kérdés. Minden nő arra vágyik, hogy ezt megtudja – valami égi jelre, egy sugallatra, bármire csak tartalmazza azt a választ. Minden női agy, a te féltekéd is kreál egy tökéletesnek vélt ideált, amelyet majd önmaga akar megtestesíteni, hogy ő legyen az álomnő, akinek már a lépése feltűnést kelt, és oda vonzza a tekintetet. Azt kell, hogy mondjam, ilyen csak a parfümreklámokba van, és tudjátok mit, az nem a valóság. Egy fikciót mutat be, amelyben az álomnő az illatfelhők zuhatagába elsöprő sikert arat. Azonban egy hús vér nő, aki megtapasztalja a pillanatok varázsát a nőiességével, a kisugárzásával, az egyediségével sugall.

Tárd fel a lelked!


Az a nő, akinek a szeme csillog a boldogságtól, vidám a tekintete, mosolyog a szája, feltárja a lelkét, önmagát adja, bátran megnyilvánul, nem a formaságokra helyezi a hangsúlyt, hanem annál inkább azzal foglalkozik, hogy szépítse a belső adottságait, és feltárja azt nekünk – igen ő egy jó nő. Tehát a titok ebben rejlik a belső világ tükrözésébe a külvilág felé.


Útravalóként


Nem akarom az eddig felépített világot benned lerombolni, hiszen egyértelműen szükség van arra a nőies énedre, amellyel a nap 24 órájába létezel. Nem kell azt eldobnod, hiszen egy ápolt nő kinek ne imponálna, viszont a belső szférád – önmagad tere, önmagad harmóniája, elfogadása és az ehhez kapcsolódó megnyilvánulásod, a benned rejlő kisugárzásnak a feltárása, tálalása a legmegnyerőbb az erősebbik nem számára.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Tovább »
3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

Mennyire bízol az intelligenciádban és a logikádban? Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire vág eszed, most mindjárt le is tesztelheted magad! Persze ezek csupán játékos fejtörők, de attól még rendkívül hatásosak, ha arról van szó, hogy tornáztatni kell az agyunkat vagy felmérni annak a logikai szintjét. Próbálj csak megbirkózni ezzel a három feladattal!

Tovább »
Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Kutatók tanulmányozták, hogy az illatok hogyan kapcsolódnak a személyiséghez, illetve az egyének vásárlási szokásaihoz. A „A környezet illatának hatása a preferenciákra és a választási magatartásra” című tanulmány, Madzhrov, Block és Morrin (2015) munkássága. A kutatás során érdekes dolgokat találtak arról, hogy a különböző illatok hogyan befolyásolják az egyének viselkedését. Mielőtt elmagyaráznánk, hogy mire is jutottak, válassz egy illatot!

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép