DIVAT

Csak nőiesen!

Szerző:
Szabó Anna
Már rajtra készen sorakoznak a szexibbnél szexibb nőies szabású minik, hogy az első napsugarakra előrukkolhass velük! Idén a karcsú derék, a formás hátsó, a szexis combokat elővillanni engedő ruháké a főszerep.
A minik többféle verziója közül válogathatunk alkatunknak megfelelően. Hűvösebb napokon izgalmas harisnyával, hosszú ujjú ruhácskákban tündökölhetünk, verőfényes napsütésben pedig különféle dekoltázsok, ujjhosszúságok, kivágások hívják fel magukra a figyelmet.


Klasszikus, zárt fazon egy határozott nő alapkelléke:

Carolina Herrera szürke minije állásinterjúra, hivatalos helyeken való megjelenéshez tökéletes, elegáns külsőt biztosít.

A Mango legújabb kollekciójában a hetvenes éveket idéző izgalmas aszimmetrikus formák és a feltűnő kiegészítők dominálnak.


Chanel híres fekete minije könnyen alakítható gazdag üzletasszonyos stílusból kislányos, mégis csinos és határozottan ragyogó úrinővé.



Bottega Veneta
már a nagy nyári forróságra készül. Spagettipántos, hús színű minije és lenge szoknyarésszel ellátott zárt dekoltázsú ruhácskája könnyű, lágy esésű anyagból készült.

Mindkét darabot diszkrét, vékony, derékra csatolt öv tesz rendkívül elegánssá.


Könnyű kikapcsolódásra:

Estélyekre:

Alberta Ferretti izgalmasan kombinálta a diszkók csillogását és a visszafogott, szűzies vonalvezetésű masnival ellátott gyermeki miniruhát. A visszafogott szürkés tónus és az ezüstös csillogás remekül kiegészíti egymást.

A narancsos barna selyemruha a feltűnő, szexi, mégis elegáns külsőt jeleníti meg. A szépen ívelt mély dekoltázs és a masnik összhangja teszi igazán különlegessé ezt a darabot.

Ha igazán merészek szeretnénk lenni, viseljünk napsárgát, ahogy Alice Mc Call modellje tette! Szinte világítani fogunk a helyiségben.

És hogyan fokozhatjuk még jobban a szexis megjelenést? Lessük el a Bebe ötletét! Az egyszerűség talán legjobb eszközével: kombinéra emlékeztető fekete, spagettipántos miniruhával, elegáns konttyal és egy roppant egyszerű, arany övvel!


Randevúra:

Légy visszafogottan szexi, mint a Bottega Veneta egyik csábos, térd fölé érő romantikus viseletében felvonuló modell. Ha randevúra készülsz, ne a legrövidebb szoknyádban érkezz. Hadd fantáziáljon kicsit a férfi, mi lapulhat a szoknya alatt.


A szoknya, nőiességünk legerőteljesebb védjegye. Viselj selymet, ha azt szeretnéd, hogy izgató legyél, hiszen a selyem felveszi bájos alakod formáját és szinte meztelenné varázsol egy szerelmes férfi előtt.

A piros szín mágikus hatását is könnyűszerrel bevetheted, melynek buja, érzéki hatása felkorbácsolja a vágyakat. Megtalálod a Mango tavaszi-nyári kollekciójában.


Bulira:

Szórakozásra igazán remek lehetőségek tárulnak elénk. Egy jól kiválasztott mini, néhány extrém kiegészítővel rögtön magára vonja a figyelmet!

Alessandro Dell'Acqua a nyolcvanas évek nagy visszatérőjét, a feszülős popókiemelő minit mutatja be: szürkében higgadtabb, lazább, feketében párducmintával megbolondított vérpezsdítően izgalmas ruhát tervezett.

Amanda Wakeley mélyen, egészen hasig dekoltált, icipici ruháját vastag fekete öv hangsúlyozza. A fekete, vállban felhasított ujjú feszülős „kisruha” pedig határozott, érett, kitűnő alakú hölgyeknek ajánlott viselet.

Salvatore Ferragmo is kihasználta a piros vibráló hatását, pedig csak egy egyszerű övet csatolt a nyolcvanas évek stílusában tervezett arany minijére.

Ezzel szemben Anna Sui játszik a lehetőségekkel. Figyelemfelkeltő bizsuval és karpántokkal tette extrémmé pánt nélküli bő fazonú szoknyáját, melyet tovább fokozott egy térd alatt véget érő áttetsző harisnyával.

Valentino különcködött, a többi tervezőtől eltérően élénk színekkel, és formákkal kísérletezve megalkotta a feneket éppen csak eltakaró (már csak a szárnyak hiányoznak) éjjeli pillangóját.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL