Napi horoszkóp - 2015-03-25

Kos

Kedves Kos! Minél keményebb egy dió, annál nagyobb élvezettel látsz hozzá feltöréséhez. Szereted rohammal letörni az ellenállást, ám ha nincs harci feladat, szívesen lustálkodsz. Ma elengedheted magad, erőt gyűjthetsz az elkövetkező ütközetekre. Szerelmi barométered sem jelez viharos szenvedélyeket.

Bika

Kedves Bika! A jót könnyű megszokni, mindannyian természetesnek vesszük, noha nem tart örökké, mint minden más, elmúlik egyszer ez is. De amíg így van, élvezd, és tégy érte, hogy így is maradjon. Munkádban sikeres vagy, kapcsolatod kiváló, felhőtlen. A gyerekekkel is többet foglalkozol mostanában.

Ikrek

Kedves Ikrek! Számot vetsz eddigi életeddel, és úgy találod, semmi okod nincs az elégedettségre. Mintha másból sem állna eddigi tevékenységed, mint kudarcok sorozatából. Lásd be, hogy ennek a fontos számvetésnek az eredménye elsősorban attól függ, hogy az adott pillanatban éppen milyen a hangulatod.

Rák

Kedves Rák! Sok a munkád, nehezen bírod, és szerelmi életed sem kielégítő. Egy mondatban talán ennyit, máris érthető, miért vagy olyan ideges mostanában. Lassanként, pontról-pontra próbálod megoldani-feloldani a kényes helyzeteket. Ha mindent egyszerre akarsz, akkor bizony könnyen összeroppanhatsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha az Oroszlán fizikai teljesítőképessége csökken, annak okát legtöbbször a káros szenvedélyekben kell keresni. Gyakran több is akad. És a csillagoknak semmi közük hozzá, mint ahogy környezetedet sem okolhatod rossz közérzetedért. Próbálj egészségesebben, rendszerezettebben élni!

Szűz

Kedves Szűz! Ebben az évben még nem jártál sehol, pedig kedvenc időtöltésed az utazás. Kösd hát össze a kellemest a hasznossal, és vidd magaddal szerelmedet is erre az útra! Nemcsak hogy nem unatkozol majd, de rengeteg tisztázatlan kérdésben dűlőre juthattok. A szép tavaszi napok tán alkalmasak erre.

Mérleg

Kedves Mérleg! Túl sokat vársz ettől a naptól. Azt szeretnéd, ha minden problémád egyszerre megoldódna, lehetőleg úgy, hogy ezért a kisujjadat se kelljen mozdítani. Próbálj meg a realitások talaján maradni és mérlegelni a helyzetedet. Sokkal rosszabb körülmények között élők sem vesztik el a fejüket.

Skorpió

Kedves Skorpió! Alaposan számot kell vetned lehetőségeiddel, át kell gondolnod minden variánst, hiszen vakon nem ugorhatsz bele semmilyen vállalkozásba. Ilyen elhatározás előtt ritkán áll az ember. Mivel nincs tapasztalatod, csúnyán megégetheted magad. Kérd ki szeretteid tanácsát, örömmel segítenek.

Nyilas

Kedves Nyilas! Kezdd a napot az adminisztratív feladatok elintézésével. Hasznot – anyagiakat, morális elismerést, esetleg külföldi utat – hozó kezdeményezésekbe vágtad fejszédet. Adás-vételre is kedvező ez a nap, ne légy se túlzottan nagyvonalú, sem túl anyagias, akkor igazán jó üzletet köthetsz.

Bak

Kedves Bak! Ma nagyon hasznos ismeretségeket köthetsz. Szinte öledbe pottyannak vacsora- és egyéb meghívások, amelyek mindenekelőtt azzal a haszonnal járnak, hogy jól érzed magad. Ha komolyra fordul a szó, az is csak előbbre jutásodat segíti. Jó esélyekkel indulhatsz ezen a napon minden téren.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kiegyensúlyozott, nyitott, figyelmes és türelmes vagy. Kellő erőt érzel magadban ahhoz, hogy belemerülj mások gondjaiba, hogy hajlamos légy megoldani azokat. Tele vagy ugyanis alkotóerővel, ezt azonban nem a hivatásodban vagy a munkahelyeden kamatoztatod most, hanem kapcsolataidban.

Halak

Kedves Halak! Most saját magad is meggyőződhettél a bölcs mondás igazságáról: „Italok közt király a víz”. Testi-lelki egyensúlyod bámulatos gyorsasággal állt helyre. Meglehet, gyakrabban kellene élned vele… Az éltető elem! Valósággal újjászülettél, ehhez talán a szikrázó napsütés is hozzájárult.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL