MÁGIA

Igazi természetfeletti képességre vágysz? - Használd a pszi energiát 1.rész

Szerző:
Szabó Anna
Maga a PSI az energia egy fajtája. Azt is mondhatnám, hogy az „erő”, amit a Star Warsban előszeretettel emlegetnek. Egy láthatatlan erő, energia, amivel képesek vagyunk önmagunkat, másokat, az elemeket és a környezetet is befolyásolni. Ha te is erre a természetfeletti képességre vágysz, akkor itt az ideje gyakorolnod!

A pszi az elme erejével, azaz gondolatokkal gyűjthető, irányítható és programozható. Erre elvileg mindenki képes, ki jobban, ki kevésbé, de annyi bizonyos, hogy fejleszthető csak gyakorlás kell hozzá, méghozzá nem is kevés. Ez vigasz lehet azok számára, akik nem csoda emberek, hogy eleve tökéletesen működő pszi energiával rendelkeznek, mint az amilyen a kanálhajlítgató Uri Geller, ha minden igaz...

Ez az energiaalapja az olyan képességeknek, mint a telepátia, a tisztánérzékelések, a látás, a távolbalátás, a pszihokinézis és a telekinézis. Minden, ami természetfeletti képesség, ezzel az energiával működik.

Az energia úgy és abban a formában rejlik meg, ahogyan te meghatározod. Ezért akaratmágia is egyben. Az érzékelése, emberenként eltérő lehet. De ez az energia, amivel a pszi-sebészek is dolgoznak, vagyis gyógyítani is lehet vele.

Ha vállalkozó szellemű vagy és komolyan érdekel a dolog, akkor próbáld a ki a következő néhány gyakorlatot és foglalkozz velük napi szinten legalább 10-15 percet. Ha igazán türelmes, kitartó vagy de legfőképpen hiszel az erőben és önmagadban, akkor hamarosan akár látványos, de feltétlenül hathatós eredményeket érhetsz el!

Energia gömbkészítés

Egy pszi gömbhöz nem kell, mint hogy egy labdát csinálsz az energiából. Hozd létre az elméddel a psi energiát, amit a kezeddel tömöríts össze egy gömbbé. De, ha akarod, más alakzatot is készíthetsz.

Alapgyakorlat: Kezdésnek érezned kell az energiát a tenyereddel, és azok között, ami egy bizsergő és/vagy meleg érzés lesz. Tartsd magad elé a kezeidet, összezárva, mintha imádkoznál. Enyhén dörzsöld meg a tenyered, hogy létrehozz egy kis mennyiségű hőt. Utána húzd szét tenyereidet egymástól. Érzed köztük az energiát? Mintha valami lenne a két tenyered között, amit szétnyúlik? Játssz ezzel egy kicsit, hogy meddig érzed, meddig tudod széthúzni, és érezd, hogyan alkalmazkodik az energia.

Amint érzed a hőt és az energiát mozgasd a kezedet úgy, mintha hógolyót gyúrnál. Remélhetőleg különbséget fogsz érezni az energiában, amikor mozgatod a tenyered. Ha úgy érzed, hogy elvesztetted az energiát, csak dörzsöld egy kicsit a tenyeredet.

Ezután lassan kezd mozgatni a tenyeredet, és érezd az energiaváltozásokat. Végül észre fogod venni, hogy az energia el kezd tömörülni egy labdaformába, amit érezni fogsz a kezeid között. Összpontosíts a kezedre és az energiára, hogy tömörüljön az energia.

Mekkora legyen? Mindegy, az rajtad múlik. Akkor tudod növelni, ha a kezedet mindig egy kicsit távolítod egymástól.

Mit tegyek vele, ha már meg van? Azt teszel vele, amit csak szeretnél. De mindig az a legjobb, ha van vele egy bizonyos célod. A sok felesleges, kóbor golyó stresszt és indokolatlan érzelmeket okozhat. A célod pedig az, amit belesűrítesz. Feltöltheted elemi energiákkal, tűzzel, vízzel, levegővel, földdel, vagy gyógyító erővel, szeretettel, áldással, amivel csak akarod. Rádobhatod egy személyre, vagy el is küldheted neki a távolba (csak rá kell koncentrálnod, és vizualizálni, hogy átadod neki), és akkor te töltöd föl azzal, amit küldtél neki. Tehát úgymond programozhatod a labdát, mit, mikor tegyen, mikor aktiválódjon, hol és kiben.

Mit csináljak a felesleges vagy nem használt erővel? A válasz egyszerű, add vissza a földnek. Tedd le a földre, vagy a padlóra, ha a lakásban vagy. Így az energia a földbe távozik.

Cryokinézis

Cryrokinézis a jég elemeinek irányítását jelenti.


Jég és víz labda

Hozz létre egy normál pszi labdát. Képzeld el, hogy víz járja át a labdát a kezeid között, mintha a csapot eresztenéd bele. Érezd az energiát! Majd próbáld elképzelni, ahogy megfagy, képzeld el a jég pattogó hangját, amikor megfagy. Lassan álljon össze egy ilyen labda a kezeid között. Idővel azt is kipróbálhatod, hogy el tudod-e dobni a labdát. Ne feledd, hogy ez egy energia labda, ha nem koncentrálsz dobás közben, akkor feloldódik a levegőben a labda. De sima vízzel is érdemes kipróbálnod, vagyis annyi a különbség, hogy nem fagy meg a víz, csak áramlik a labdában.

Mire használhatod? A vízzel gyógytani, átalakítani, átformálni, megtisztítani lehet az embereket és a dolgokat. Elmoshatod vele a dühödet, a negatív érzelmeket, bármit, amitől szívesen megszabadulnál. Az jusson eszedbe, mit csinál a víz.

Pyrokinézis

Pyrokinézis a tűz elem irányítását jelenti.

Tűzlabda

A fentebb írt módszert próbáld ki. Csak víz helyen a láng áramoljon és álljon össze egy labdába, ami lángol.

Mire használhatod? Szerelemet, szexuális vágyat, szenvedélyt ébreszteni valakiben, avagy meleg és kellemes érzéseket ébreszthetsz benne, mozgásba hozhatsz egy folyamatot, gyógyíthatsz vele, de akár a szimplán a dühödet és a haragodat is kiélheted általa, hogy megszabadulj tőle. Jusson eszedbe, mire képes a tűz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL