MÁGIA

Valentin napi szerelemvarázslatok

Szerző:
Szabó Anna
Valentin nap a szerelmesek napja! Ezen varázslatok segítségével elérheted, hogy ez a nap valóban emlékezetes maradjon számodra, és szerelmed számára egyaránt. Amennyiben egyedül vagy, a varázslatok akkor is hasznodra válnak.

A hét pohár varázsereje


Ezzel a varázslattal a már meglévő kapcsolatodat tudod még jobban elmélyíteni. Magyarul: kedveseded még jobban ragaszkodni fog hozzád.


Szükséged lesz:

- Hét pohárra
- Hét apró - lehetőleg réz - pénzérmére (egyformára!)
- Vízre és sóra



A varázslat menete

Töltsd meg a hét poharat vízzel, rakj mindegyikbe egy pici sót, aztán hatot rakj körbe az asztalon, úgy, hogy mindegyik pohár alatt legyen egy-egy pénzérme. A kör közepébe állítsd a hetedik poharat, a hetedik érmét pedig rakd alá. A kedvesed képét rakd a hetedik - középső - pohár tetejére, a magadét meg a pohár (és az érme) alá.

Minden nap szánj rá pár percet, hogy csendben nézd az így felállított együttest, és ismételd meg hétszer minden nap: "X (azaz a kedvesed neve) szeress engem!"


Tűzvarázslat


Ez a varázslat abban segít, hogy a szerelmed még jobban kötődjön hozzád. Ha úgy érzed, hogy kapcsolatotok kezd kihűlni, felületessé válni, akkor bátran alkalmazd. 

Szükséged lesz:

- Egy zöld gyertyára
- A kiszemelt férfi fényképére 
- Egy zöld növényi zsinórra, szárra, vagy indára



A varázslat menete

Pénteken végezd, olyankor, amikor a hold növekvő fázisban van. Fogd annak az embernek a fényképét, akinek a szerelmére vágysz, és tekerd hétszer körül a zöld növényi indával, vagy szárral. Fogd a zöld gyertyát, gyújtsd meg, koncentrálj kedvesed képére, és mondogasd közben magadban: "X (nevezd mindig nevén!) szerelem köt hozzám téged örökre!"

Aztán égesd el a fotót a zöld gyertya lángjában, a hamuját pedig szórd vízbe.


A szerelem mantrája


E varázslat segít elérni azt, hogy az általad kiszemelt férfi tiszta szívből szeressen. Fontos, hogy csak akkor végezd, ha valóban vágysz az illető szerelmére.


A varázslat menete

Írd le egy papírra: X (a te neved) szereti Y-t (kedvesed neve). Aztán fogd ezt a mondatot, és fordítsd meg. Tehát visszafelé írd le, szóközök nélkül egy új papírra, zöld tintával.


Ezt a papírt hordd magaddal egész nap, sőt ha lehet, még éjszakára is legyen nálad. Minél többször, annál jobb, de legalább hétszer egy nap vedd elő, és olvasd fel hangosan. Jó hangosan!


Fontos!!!

Ha beválik a varázslat, és választottad tiszta szívvel beléd szeret, a papírt élő vízbe, tóba vagy folyóba kell vetned.


Légy még kívánatosabb!


Nagyon egyszerű szerelmi varázslat ez, és rövid idő alatt elkészülhetsz vele. Nem kell hozzá sok-sok, nehezen beszerezhető hozzávaló, mégis kívánatosabbá tesz az ellenkező nem szemében. És az is biztos, hogy a magabiztosságod is nőni fog tőle.

Szükséged lesz:

1 rózsaszín gyertyára
1 üveg 100%-os extra szűz olivaolajra



A varázslat menete

Tedd a gyertyát az asztalra, majd önts olivaolajat a kezedre, és kend be vele. A közepén kezdd, és onnan felfelé kend, aztán a közepétől lefelé. Ezzel a szertartással a gyertyát „megtisztítod”, és megtöltöd szerelemmel és vággyal.

Képzeld tehát magad elé a szerelmet, és töltsd bele minden érzésedet a gyertyába. Ha elfogyott az olaj, fogj egy kést, és faragd bele kívánságodat a gyertyába. Például: "azt kívánom, szeressen".

Ha befejezted az írást, egyszerűen gyújtsd meg a gyertyát, koncentrálj a szerelemre, minden szerelmes érzésedet vesd bele a gyertya lángjába. Nyugodtan mondd ki hangosan is, amit érzel. Ülj csak, és addig összpontosíts, míg a gyertya le nem ég. Készülj előre erre a varázslatra, hiszen fontos, hogy senki és semmi ne zavarjon meg közben.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL