SZEX, SZERELEM

Körbe- körbe karikába

Szerző:
Szabó Anna
Szia! Újabb körkérdés ütötte fel a fejét minap a barátnőim között: „Te szexeltél már körülmetélt pasival? - Nem. Miért? Mi a különbség? - Fogalmam sincs, szerintem semmi. Egy kutya mindkettő, a lényeg, hogy jó nagy legyen!” - nevettünk... Vagy mégsem?

Szorítkozzunk a biológiai szempontokra, és tegyük félre a vallási, szociológiai oldalát ennek az igen fontos kérdésnek.

Lázas kutatásba fogtunk és mindegyik pornófilmbe belekukkantottunk, ami a kezünk ügyébe akadt. Esténként pedig izgatottan vártuk, hogy elmúljon 23 óra és a Travel Chanel Gold TV-re váltson. Először is tudnunk kellett, kik vannak többen a sóbizniszben: a körülmetéltek, vagy a metéletlenek?

Érdekes volt a megállapítás: a körülmetéltek „jobban futnak” mint a többiek. Valószínűleg esztétikai okokból, a filmeken jobban mutatnak. A közvéleményt ennek ellenére megosztja, kinek melyik tetszik jobban:

Kata azt mondta, szerinte a "metélőhagyma" sokkal jobb, mint a "héjas". Ő volt köztünk az egyetlen, aki járt már „kopasz pasival”:

- Sok helyen azt olvastam, hogy higiéniai szempontból jobb, ha valakit körülmetélnek. A makkjuk nem gyullad be olyan könnyen, a péniszrák kialakulásának esélye kisebb, és az AIDS-nek és a nemi betegségeknek is kevésbé vannak kitéve. Szerintem sokkal izgatóbb is, nekem egyáltalán nem tetszik az a plöttyedt bőrcafat, ami csak úgy lóg a világba.

- Az lehet – szólt közbe Kinga - viszont a fityma olyan speciális felület, ami a maximális szexuális érzékenységhez szükséges idegekkel van behálózva. A körülmetélt pasik sosem fogják úgy élvezni a szexet, mint a metéletlenek. Sőt, ha eltávolítják a fitymát, - ami valójában egy nyálkahártya, és azért nőtt oda, hogy védje a makkot - a makk bőre eldurvulhat, kiszáradhat. Akkor miért jó ez?

Ezek szerint a pasiknak jobb lehet a szex, ha nincsenek lecsupaszítva?

Ekkor hosszú hallgatás után Tündi is bekapcsolódott a beszélgetésbe: Én azt hallottam, hogy ugyanolyan érzékenységű lehet mindkét fajta pénisz. Sőt! Valaki önszántából csináltatta meg, majd harminc éves korában és egyenesen imádja! Sokkal jobban érzi magát, és ugyanolyan jól szuperál, mint előtte. Annyi a különbség, hogy az egyiket úgy kell izgalomba hozni, ha fel-le húzogatod rajta a bőrt, a másikat meg úgy, hogy nyomást gyakorolsz rá. Összenyomod, elengeded. Ennyi.

Jól van csajok, ez igen érdekes, de engem az érdekelne a legjobban, hogy melyikkel jobb a szex??

- Én tudom, hogy melyikkel! - Ugrott föl Kata. Akinek nincs fitymája, sokkal jobban néz ki! Egy pont ide. Akinek nincs fitymája, nem tud olyan könnyen beizzadni, nem lesznek pisifoltok a gatyáján és ettől jobb az illata is! Két pont ide. Akinek nincs fitymája sokkal jobban izgatható, mert akárki, akármit is mond, a makk baromi érzékeny tud lenni, legalább annyira mint a fityma! Sokkal jobban szerettem őt nyalókázni, mint a többieket. Tisztább volt, kívánatosabb, és szexibb.

- Nincs mese. Ki kell próbálnom. - mondta Kinga lemondóan. Saját kezűleg kell megtapasztalnom egy "jóvágású" férfin...

Azok a lányok, akik velem együtt nem próbálták még a csupasz péniszt, nem tudhatják milyen érzés. Kata odavan érte. A többiek ámulva hallgatták további ömlengéseit a körülmetélt férfiak csodás képességeiről. Gyanítom, itt-ott túlzásokba is esett. A higiéniai szempontok meggyőzően hangzanak, de nem hiszem, hogy egy természetes állapotában hagyott hímvessző ne lehetne ugyanolyan tiszta és kívánatos, mint csupasz kollégája.

Mivel ki tudja, mikor lesz szerencsém ezt az élményt megtapasztalni, úgy döntöttem megkérdezlek téged is!





 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL