2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szeretnéd álmodban meglátni a jövőt? - Próbáld ki 7 praktikánk egyikét!

Wadolowska Balogh Orsolya

Ki ne játszadozott már el a gondolattal, hogy álmában belepillant a jövőjébe? Megláthatja, mi történik vele másnap, vagy az évben, egyáltalán mire készüljön fel. De esetleg mások jövőjébe is sikerülhet belekukucskálni. Ha téged is hajt a vágy, hogy feltáruljon előtted az, ami még nem történt meg, használd 7 mágikus tippünk valamelyikét!

Szeretnéd álmodban meglátni a jövőt?

Szeretnéd álmodban meglátni a jövőt?

Egy kis hegyi beszéd

Természetesen, mint ahogy mindenféle látás, úgy az álomban való jövőbe látás is felelősséggel jár. Nem csak utópisztikus szép jövőképeket láthatunk, de akár kellemetlenségekről is sikerülhet tudomást szereznünk. Persze ebben az esetben meg van az az előny, hogy esetleg megakadályozhatjuk vagy javíthatunk a közelgő eseményen. Illetve nem csak sajátunk, de akár mások jövőjét is megláthatjuk, kivéve, persze ha a varázslat keretében megadható, hogy csak a miénkre vagyunk kíváncsiak.

Azt is érdemes leszögezni, hogy nem feltétlenül komplett mozifilmet vagy összetett és világos jeleneteket fogsz látni. Ha szerencsés vagy, akkor igen és egyértelmű, kétségtelen, világos álmokat fogsz látni. Ha kevésbé vagy szerencsés, vagy az Univerzum kicsit meg akar dolgoztatni a jövőképért, akkor szimbolikus álmokat küld. Szóval, mielőtt sutba vágnád az első ilyen zagyvaságnak tűnő álom után a követ, a zsákocskát vagy az egész varázslatot, használj álmoskönyvet vagy szimbólumfejtőt és próbáld meg kideríteni mi rejlik a kódolt álmodban. Mert nincs olyan értelmetlen, vagy felesleges álom! Mindegyiknek van jelentősége!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy ősi papirusztekercset, és fedezd fel, mi vár rád a jövőben! - Őszi jóslat!

Válassz egy ősi papirusztekercset, és fedezd fel, mi vár rád a jövőben! - Őszi jóslat!

Az alábbi titokzatos levelek segítségével megismerheted a közeli jövődet. Nincs más teendőd, mint kiválasztani egy mágikus papírtekercset, és megnézni, mit tartalmaz! A legfontosabb az, hogy abszolút hagyatkozz a megérzésedre, így megtudhatod, mire számíthatsz ősszel!

Tovább »
Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Idd 7 napig, és centikkel lesz karcsúbb a derekad

Mutatunk egy különleges teát, melyhez mindössze 3 hozzávalóra lesz szükséged, de jelentősen felgyorsíthatod a fogyás folyamatát. Ez a házi tea rendkívül hatékony, és nagyon sokan fogyasztották már. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz lepődni az eredményen.

Tovább »
Ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy idős lélek vagy-e

Ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy idős lélek vagy-e

Lehet, hogy még nagyon fiatal vagy, de bármennyi is legyél egy öreg lélek akkor is idősebbnek fogja érezni magát. A maga útját járja és nem követi a tömeget. Szívében a régi dolgok híve, akárcsak lélekben. Rendkívül éles látású, hiszen bölcs és érett a korához képest. Valahogy ez a helyzet nálad is? Ha nem vagy biztos benne, ebből a 10 jelből végleg letisztázhatod, hogy idős lélek vagy-e!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép