PASISZEMMEL

Táncolsz az idegeimen - Avagy a legidegesítőbb női rigolyák

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor hallani a gyengébbik nem szájából, hogy mi, férfiak külön világban élünk. Lehetséges is, nem vitatkozom ezzel. Hiszen számos esetben eszement módon tudunk élni a szenvedélyüknek, a hobbinknak, és akkor átlépünk egy másik szférába.

 

Azonban a külön világot néha szükséges, hogy megteremtsük magunknak, mert TI kedves hölgyek imádtok felesleges kérdéseket feltenni a meccs közepén, vagy akár a legizgalmasabb résznél, amire azonnali magyarázatot követeltek. És ezen esetben következik az elkerülhetetlen hiszti, sértődés, kötekedés. Valahogy másképp kellene ezt a játékot játszani, lazábban, élettel telibben. Az egyszerű dolgok jobban kedveznek nekünk, ezért meg is próbálom röviden és tömören felvázolni a rigolya triót.


A hiszti


Tulajdonképpen nem lehet meghatározni, hogy mikor kerül felszínre. Azt kell, hogy mondjam, mindig a legrosszabbkor, és az átlagarány mindennapos. Lehetőségünk nincs kibújni előle, azonban passzív szenvedőként végighallgatni bölcs hozzáállás. Nem igényel sok energiát, és lehetőleg nem kreál újat.


A sértődés


Erre tudok egy logikus magyarázatot: az eltérő gondolkodásból fakadhat. Hiszen a nőknek más a gondolati felépítésük, mint nekünk, férfiaknak. Számos esetben jelentéktelen dolgon múlik a sértődés, a forrás lehet a hiszti, egy reakció, egy poénnak szánt szó, ami pont az eltérő gondolkodás miatt kerül más interpretálásba.


A kötekedés


Hogyan kerül erre sor? Egyszerű: általunk, miattunk. Valamit biztos, hogy mi nem csináltunk jól. Azonban lényegesnek tartom elmondani, hogy ezen rigolya a legritkább, és nem mindennapos. Nagymértékben függ a két személy temperamentumától, vagy a viszonyuktól.


Összegzés


Azt kell, hogy mondjam, néha érthető a mi visszavonulásunk. Szükségünk van erre, hiszen ez a trió, amivel ti rendelkeztek, esetenként igencsak erős. Tudom, tudom néha jogos a hiszti, hiszen a padlón hagyott zokni, a „nem tudom hol a kék felsőm" szlogen már sokadikra, vagy „csak bele nézek a Forma 1 összefoglalóba" újra, és újra, valóban idegesítő lehet számotokra.


Azonban azt tudom tanácsolni, hogy ezt el lehetne kerülni számos esetben. Nem kellene, hogy mindig felszínre törjön a bennetek levő kis „hisztiördög", vagy a sértődős pulyka, vagy akár a kötekedős, harcias énetek. Próbáljátok tolerálni és megérteni a mi kis kialakított világunkat. Alkalmazzátok néha a türelmet, mint a kisgyerekeknél, hiszen mi is azok vagyunk, főleg a meccsnézés közben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL