2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Táncolsz az idegeimen - Avagy a legidegesítőbb női rigolyák

Összealította: Sófalvi Beáta

Sokszor hallani a gyengébbik nem szájából, hogy mi, férfiak külön világban élünk. Lehetséges is, nem vitatkozom ezzel. Hiszen számos esetben eszement módon tudunk élni a szenvedélyüknek, a hobbinknak, és akkor átlépünk egy másik szférába.

 

Azonban a külön világot néha szükséges, hogy megteremtsük magunknak, mert TI kedves hölgyek imádtok felesleges kérdéseket feltenni a meccs közepén, vagy akár a legizgalmasabb résznél, amire azonnali magyarázatot követeltek. És ezen esetben következik az elkerülhetetlen hiszti, sértődés, kötekedés. Valahogy másképp kellene ezt a játékot játszani, lazábban, élettel telibben. Az egyszerű dolgok jobban kedveznek nekünk, ezért meg is próbálom röviden és tömören felvázolni a rigolya triót.


A hiszti


Tulajdonképpen nem lehet meghatározni, hogy mikor kerül felszínre. Azt kell, hogy mondjam, mindig a legrosszabbkor, és az átlagarány mindennapos. Lehetőségünk nincs kibújni előle, azonban passzív szenvedőként végighallgatni bölcs hozzáállás. Nem igényel sok energiát, és lehetőleg nem kreál újat.


A sértődés


Erre tudok egy logikus magyarázatot: az eltérő gondolkodásból fakadhat. Hiszen a nőknek más a gondolati felépítésük, mint nekünk, férfiaknak. Számos esetben jelentéktelen dolgon múlik a sértődés, a forrás lehet a hiszti, egy reakció, egy poénnak szánt szó, ami pont az eltérő gondolkodás miatt kerül más interpretálásba.


A kötekedés


Hogyan kerül erre sor? Egyszerű: általunk, miattunk. Valamit biztos, hogy mi nem csináltunk jól. Azonban lényegesnek tartom elmondani, hogy ezen rigolya a legritkább, és nem mindennapos. Nagymértékben függ a két személy temperamentumától, vagy a viszonyuktól.


Összegzés


Azt kell, hogy mondjam, néha érthető a mi visszavonulásunk. Szükségünk van erre, hiszen ez a trió, amivel ti rendelkeztek, esetenként igencsak erős. Tudom, tudom néha jogos a hiszti, hiszen a padlón hagyott zokni, a „nem tudom hol a kék felsőm" szlogen már sokadikra, vagy „csak bele nézek a Forma 1 összefoglalóba" újra, és újra, valóban idegesítő lehet számotokra.


Azonban azt tudom tanácsolni, hogy ezt el lehetne kerülni számos esetben. Nem kellene, hogy mindig felszínre törjön a bennetek levő kis „hisztiördög", vagy a sértődős pulyka, vagy akár a kötekedős, harcias énetek. Próbáljátok tolerálni és megérteni a mi kis kialakított világunkat. Alkalmazzátok néha a türelmet, mint a kisgyerekeknél, hiszen mi is azok vagyunk, főleg a meccsnézés közben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 ártalmatlannak tűnő higiénikus szokás, melyek titokban rombolják az egészségünket

10 ártalmatlannak tűnő higiénikus szokás, melyek titokban rombolják az egészségünket

Legtöbben biztosak vagyunk abban, hogy mindent megfelelően teszünk. Kézszárítót használunk, a mosatlant beáztatjuk, kávéval éljük túl a napokat, stb. Ám az igazság az, hogy a kézszárítók fertőzéseket terjesztenek, a nedves mosatlan veszélyesebb, mint a WC csésze, és egy tiszta bögre nem ment meg a kávéfőzőben lévő baktériumoktól. Íme, 10 káros hétköznapi szokás, mely tudományosan igazolt.

Tovább »
Hogyan csatlakozz az isteni forrásra a határtalan erőért? - Szanat Kumára mester megmondja!

Hogyan csatlakozz az isteni forrásra a határtalan erőért? - Szanat Kumára mester megmondja!

Szanat Kumára Felemelkedett Mester segít abban, hogy visszanyerjük az erőnket és folyamatosan töltekezhessünk. Ez a forrás Istentől való, sosem apad ki és korlátlan. Ugyanakkor a forrásból nyert erő által megtisztulunk és megszabadulunk a negatív erőtöktől és félelmeinktől. Kérd Szanat Kumára segítségét és elárulja neked, mit kell tenned ahhoz, hogy rácsatlakozhass az isteni forrásra!

Tovább »
Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép