2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Táncolsz az idegeimen - Avagy a legidegesítőbb női rigolyák

Összealította: Sófalvi Beáta

Sokszor hallani a gyengébbik nem szájából, hogy mi, férfiak külön világban élünk. Lehetséges is, nem vitatkozom ezzel. Hiszen számos esetben eszement módon tudunk élni a szenvedélyüknek, a hobbinknak, és akkor átlépünk egy másik szférába.

 

Azonban a külön világot néha szükséges, hogy megteremtsük magunknak, mert TI kedves hölgyek imádtok felesleges kérdéseket feltenni a meccs közepén, vagy akár a legizgalmasabb résznél, amire azonnali magyarázatot követeltek. És ezen esetben következik az elkerülhetetlen hiszti, sértődés, kötekedés. Valahogy másképp kellene ezt a játékot játszani, lazábban, élettel telibben. Az egyszerű dolgok jobban kedveznek nekünk, ezért meg is próbálom röviden és tömören felvázolni a rigolya triót.


A hiszti


Tulajdonképpen nem lehet meghatározni, hogy mikor kerül felszínre. Azt kell, hogy mondjam, mindig a legrosszabbkor, és az átlagarány mindennapos. Lehetőségünk nincs kibújni előle, azonban passzív szenvedőként végighallgatni bölcs hozzáállás. Nem igényel sok energiát, és lehetőleg nem kreál újat.


A sértődés


Erre tudok egy logikus magyarázatot: az eltérő gondolkodásból fakadhat. Hiszen a nőknek más a gondolati felépítésük, mint nekünk, férfiaknak. Számos esetben jelentéktelen dolgon múlik a sértődés, a forrás lehet a hiszti, egy reakció, egy poénnak szánt szó, ami pont az eltérő gondolkodás miatt kerül más interpretálásba.


A kötekedés


Hogyan kerül erre sor? Egyszerű: általunk, miattunk. Valamit biztos, hogy mi nem csináltunk jól. Azonban lényegesnek tartom elmondani, hogy ezen rigolya a legritkább, és nem mindennapos. Nagymértékben függ a két személy temperamentumától, vagy a viszonyuktól.


Összegzés


Azt kell, hogy mondjam, néha érthető a mi visszavonulásunk. Szükségünk van erre, hiszen ez a trió, amivel ti rendelkeztek, esetenként igencsak erős. Tudom, tudom néha jogos a hiszti, hiszen a padlón hagyott zokni, a „nem tudom hol a kék felsőm" szlogen már sokadikra, vagy „csak bele nézek a Forma 1 összefoglalóba" újra, és újra, valóban idegesítő lehet számotokra.


Azonban azt tudom tanácsolni, hogy ezt el lehetne kerülni számos esetben. Nem kellene, hogy mindig felszínre törjön a bennetek levő kis „hisztiördög", vagy a sértődős pulyka, vagy akár a kötekedős, harcias énetek. Próbáljátok tolerálni és megérteni a mi kis kialakított világunkat. Alkalmazzátok néha a türelmet, mint a kisgyerekeknél, hiszen mi is azok vagyunk, főleg a meccsnézés közben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Papillómák és szemölcsök már évezredek óta érintik az embereket. 3000 éves múmiákon is találtak, illetve Shakespeare is említést tett róluk a szonettjeiben. A szemölcsök kerek alakú képződmények a bőrön, és a humán papillomavírus (HPV) okozza. Általában ártalmatlanok, de lehetnek nagyon csúnyák és fertőzők is. Íme, néhány módszer, mely segíthet a növekedés és a terjedés megszüntetésében.

Tovább »
Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Mit gondolsz, milyen ornitológus válna belőled? Persze ha annak vagy erdésznek készültél, esetleg csak nagy természetjáró és állatbarát vagy, akkor jó eséllyel felfogod ismerni a képeken látható madarakat. Ámde, ha világ életedben a városban laktál, kerülted a természetet, vagy madárfóbiád van, akkor neked nagyobb kihívást jelenthet ez a játékos feladat!

Tovább »
Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

A szem csodálatos eszköz, általa felfedezhetjük a körülöttünk lévő világot és segít abban, hogy megtaláljuk azt, amit akarunk az életben. Amit a szemünk érzékel, azt befolyásolhatják a gondolataink, a meggyőződéseink, valamint a hasonló tárgyakkal kapcsolatos korábbi tapasztalataink. Azonban az elme ad értelmet annak, amit látunk, de meg kell értenünk, hogy mindezt a jellemünk egyes részei is befolyásolhatják.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép