2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Táncolsz az idegeimen - Avagy a legidegesítőbb női rigolyák

Összealította: Sófalvi Beáta

Sokszor hallani a gyengébbik nem szájából, hogy mi, férfiak külön világban élünk. Lehetséges is, nem vitatkozom ezzel. Hiszen számos esetben eszement módon tudunk élni a szenvedélyüknek, a hobbinknak, és akkor átlépünk egy másik szférába.

 

Azonban a külön világot néha szükséges, hogy megteremtsük magunknak, mert TI kedves hölgyek imádtok felesleges kérdéseket feltenni a meccs közepén, vagy akár a legizgalmasabb résznél, amire azonnali magyarázatot követeltek. És ezen esetben következik az elkerülhetetlen hiszti, sértődés, kötekedés. Valahogy másképp kellene ezt a játékot játszani, lazábban, élettel telibben. Az egyszerű dolgok jobban kedveznek nekünk, ezért meg is próbálom röviden és tömören felvázolni a rigolya triót.


A hiszti


Tulajdonképpen nem lehet meghatározni, hogy mikor kerül felszínre. Azt kell, hogy mondjam, mindig a legrosszabbkor, és az átlagarány mindennapos. Lehetőségünk nincs kibújni előle, azonban passzív szenvedőként végighallgatni bölcs hozzáállás. Nem igényel sok energiát, és lehetőleg nem kreál újat.


A sértődés


Erre tudok egy logikus magyarázatot: az eltérő gondolkodásból fakadhat. Hiszen a nőknek más a gondolati felépítésük, mint nekünk, férfiaknak. Számos esetben jelentéktelen dolgon múlik a sértődés, a forrás lehet a hiszti, egy reakció, egy poénnak szánt szó, ami pont az eltérő gondolkodás miatt kerül más interpretálásba.


A kötekedés


Hogyan kerül erre sor? Egyszerű: általunk, miattunk. Valamit biztos, hogy mi nem csináltunk jól. Azonban lényegesnek tartom elmondani, hogy ezen rigolya a legritkább, és nem mindennapos. Nagymértékben függ a két személy temperamentumától, vagy a viszonyuktól.


Összegzés


Azt kell, hogy mondjam, néha érthető a mi visszavonulásunk. Szükségünk van erre, hiszen ez a trió, amivel ti rendelkeztek, esetenként igencsak erős. Tudom, tudom néha jogos a hiszti, hiszen a padlón hagyott zokni, a „nem tudom hol a kék felsőm" szlogen már sokadikra, vagy „csak bele nézek a Forma 1 összefoglalóba" újra, és újra, valóban idegesítő lehet számotokra.


Azonban azt tudom tanácsolni, hogy ezt el lehetne kerülni számos esetben. Nem kellene, hogy mindig felszínre törjön a bennetek levő kis „hisztiördög", vagy a sértődős pulyka, vagy akár a kötekedős, harcias énetek. Próbáljátok tolerálni és megérteni a mi kis kialakított világunkat. Alkalmazzátok néha a türelmet, mint a kisgyerekeknél, hiszen mi is azok vagyunk, főleg a meccsnézés közben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Az istenekben gazdag, egzotikus hawaii vallás magába foglalja az őshonos hawaiiak hitét és gyakorlatát. Rendkívül fontos számukra az istenek, a természet, az állatvilág és maga a szellem, ami ott van mindenben és mindenkiben. Vajon te melyik rendkívüli és színes isten vagy? A Hawaii Istenhoroszkópból megtudhatod, ami fantasztikus és új dolgokat árulhat el rólad!

Tovább »
6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép