Napi horoszkóp - 2015-03-15

Kos

Kedves Kos! A türelem rózsát terem: ha tegnap türtőztetted magad, ma semmi sem állhat az utadba. A siker azonban könnyen elbizakodottá tehet, és ez bonyodalmakat okozhat családod számára. Talán fejedre olvassák, hogy önzőn kergeted saját vágyaidat. A kitörő érzelemnyilvánításnak még nincs itt az ideje.

Bika

Kedves Bika! Ma sokáig alhatsz, nyújtózkodhatsz az ágyban. A teendők azonban szép lassan csak kihajtanak a párnák közül. És utána már nincs megállás, több napra való halaszthatatlan ház körüli munkába kezdesz bele. Mindegyikkel talán nem végezhetsz ma, de majd a többire is szakítasz időt valahogyan.

Ikrek

Kedves Ikrek! Környezetednek még a lélegzete is eláll attól az ötlettől, amivel ma előállsz. Ne fokozd tovább, mert besokallnak. Ha továbbra is ilyen hevesen és ilyen mennyiségben döntöd rájuk „korszakalkotó” javaslataidat, hamarosan minden hiteledet elveszíted. Viszont remekül fognak szórakozni rajtad.

Rák

Kedves Rák! Olthatatlan vágyat érzel valami megfoghatatlan dolog iránt. Tanulni szeretnél, rád tört a tudásvágy. Olvass, vagy vegyél nyelvleckéket! Hasznát is vennéd nem sokára egy találkozás alkalmával. A baj csak az, hogy amilyen hangulatember, és hirtelen természetű vagy, hamar ráunnál még erre is.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Anyagi természetű gondjaid adódhatnak, és némi veszteség érhet. Mégis könnyedén túlteheted magad ezen is, azon is, ha gyorsan megoldást keresel minden bajodra. Ha úgy érzed, hogy erre ma semmi esély, keres olyan kikapcsolódást, amely elvonja figyelmedet összes gondodról, és bajodról.

Szűz

Kedves Szűz! Remekül érzed magad, jól esik az édes pihenés. Mintha öt évet fiatalodtál volna. Szakíts időt kedvenc könyvedre is, melyet hónapok óta elő sem vettél. Ha partnered zokon venné, hogy elhanyagolod őt, tégy az ő kívánsága szerint! Ne ellenkezz vele, különben háború váltja fel a nap békéjét.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap kiválóan alkalmas egy kis családi kirándulásra. Egy nagy séta a hegyekben üdítően hat rád és családodra is. Ha már testileg-lelkileg felfrissültél, törődj egy kicsit a külsőddel. Ideje lenne eltüntetni a tél okozta nyomokat. Mielőbb tervezz be egy kozmetikai kezelést, fodrászt.

Skorpió

Kedves Skorpió! El akartad kerülni a vitát, mégis nyakig ülsz a pácban. Állást kell foglalnod, amihez nincs kedved. Már többször előfordult, hogy így szerettél volna menekülni a felelősség elől, de ez egyszer sem járt sikerrel. Ha így szeretnél előrejutni, akkor lemondhatsz környezeted tiszteletéről.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma komoly feladatok hívnak, nem érdemes máskorra halasztani. Energiákkal fel vagy töltekezve, pezsgő életkedved az átlagosnál nagyobb teljesítményre tesz képessé. Este csinálj egy kis kultúrprogramot, nézd meg a filmet, melyet oly régóta szeretnél – persze gondoskodj jó társaságról.

Bak

Kedves Bak! Nem tudod igazán átadni magad a hétvégének, mert egy kissé nyűgös vagy. Igyekezz szándékosan jókedvre hangolni magad. Készülj egy esti programra, ahol csinosan, reprezentatívan kell megjelenned. Hátha ez eltereli gondolataidat a mindennapokról. Ha lehet, keresd egy Szűz jegyű társaságát.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Békét, nyugalmat, rendet szeretnél magad körül. No nem csinálni, inkább csak arra vágynál, hogy egy jó tündér varázspálcájának suhintására minden patyolat tiszta legyen, és a helyére kerüljön. Ébredj fel, és ha már hasznosabbat nem tehetsz, legalább a legfontosabb teendőidet lásd el.

Halak

Kedves Halak! Amennyire lehet, kerüld a lelki megrázkódtatásokat, illetve az ezeket kiváltó konfliktushelyzeteket. Nem a legjobb alkalom még egy ártatlan telefonbeszélgetés lefolytatására sem. Jelentéktelen szóváltásból, kisebb összezördülésből is hatalmas vihar kerekedhet, és sérüléseket szerezhetsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL