SZÁMMISZTIKA

A 9-es szerelmi életútszám

Szerző:
Szabó Anna

 

9 és 1

A 9-es életútszámú ember önzetlenséget hoz a kapcsolatba, és emiatt az 1-es életútszámú ember olyan környezetben találja magát, amely megértő és simulékony. Az 1-es életútszámúnak meg kell tanulnia azt, hogy másokkal is megossza a partnerét, mert a 9-es életútszámúak hajlamosak az otthonukon kívül is kiélni adakozó vágyaikat.

Ha probléma van ebben a kapcsolatban, akkor az valószínűleg abból ered, hogy a 9-es életútszámú ember nehezen tudja elviselni az 1-es életútszámú ember öntudatosságát, önállóságra való törekvését és független magatartását.

9 és 2

Ennek a két embernek csodálatos kapcsolata alakulhat ki, de az előfordulhat, hogy nem lesz annyira csodálatos ez a kapcsolat. A 2-es életútszámú embernek folyamatos figyelemre és törődésre van szüksége, márpedig a 9-es életútszámú ember törődni szokott másokkal. A baj csak az, hogy általában az egész emberiséggel szeretne törődni, és emiatt nem biztos, hogy elég figyelmet szentel a családjának.

A 9-es életútszámú ember természeténél fogva jó vezető, a 2-es életútszámú pedig természeténél fogva másokat követ, ezért van remény. A 9-es életútszámú embernek nem szabad elfelejtenie, hogy a 2-es életútszámú utál egyedül lenni, a 2-es életútszámú ember pedig arra ügyeljen, hogy a 9-es életútszámú szeretete elég szerteágazó.

9 és 3

Ez a kombináció egyszerűen csodálatos, mert két olyan emberből áll, akik a végtelenségig el tudják szórakoztatni egymást számos kreatív módon. Mindketten szeretnek a reflektorfényben állni, és mindketten szeretnek emberek között lenni. Törődnek az emberekkel, sőt a 9-es életútszámú túlzásba is viheti a nagylelkűséget.

A 9-es életútszámú ember a tanító, a 3-as életútszámú pedig a mindig érdeklődő diák. Ennek a párosnak a számára a tapasztalatok megosztása soha véget nem érő örömforrást jelent.
A párnak csupán a letelepedés, a családi fészek kiépítése és a számlák kifizetése lehet az egyetlen problémája. Ha letelepedtek és kialakították az otthonukat, a romantikus kalandok még akkor is nagyon fontosak maradnak.

9 és 4

Ez a két ember annyira különbözik egymástól, hogy csak nagyon ritkán alakítanak ki sikeres kapcsolatot. A 9-es életútszámú ember sokkal inkább társasági lény, és mélyebbek az emberbarát ösztönei is. A 4-es életútszámú ember ezzel szemben biztonságos és szilárd közbenső világ kiépítésére koncentrál.

Ha ez a két ember sikeres kapcsolatot szeretne kiépíteni, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy mennyire különböző a dolgokhoz való hozzáállásuk, és valahogyan el kell fogadniuk a másikat. A 4-es életútszámú ember egészen biztosan értékeli a 9-es életútszámú tudását és intelligenciáját, a 9-es életútszámú pedig hasonlóképpen nagyra tartja a 4-es életútszámú ember könyörtelen következetességét.

9 és 5

Ebben a kapcsolatban a két fél valószínűleg elég nehezen tudja a párját és a saját kapcsolatát beilleszteni zsúfolt naptárába. Mindkét szám olyan embert képvisel, akik hajlamosak arra, hogy egyfolytában az állandó mozgás és változás állapotában legyenek.

Ebben a tekintetben elég sok közös vonásuk van, és általában nagyon érdekesnek találják a másikat, akár még hosszú távon is. A 9-es életútszámú ember együtt érző természete és az 5-ös életútszámú ember haladó gondolkodása jól illik egymáshoz. Azonban mindenképpen ki kell alakítaniuk a biztonsághoz való elkötelezettséget ahhoz, hogy hosszú távon is együtt maradjanak.

9 és 6

Ez a kapcsolat általában nagyon jó lesz, mert a 9-es életútszámú ember azon kevesek egyike, akik el tudják nyerni a 6-os életútszámú ember teljes tiszteletét.

Családi ügyekben a 6-os életútszámút mint vezetőt nem lehet felülmúlni, és a 9-es életútszámú ember soha nem mulasztja el dicsérni a párját ezért. Emiatt a legtöbb esetben kölcsönös csodálat alakul ki, ami boldog otthoni légkört biztosít mindkét fél számára.

A 6-os életútszámú ember segíthet a 9-es életútszámúnak abban, hogy a részletekre és olyan ügyekre is tudjon koncentrálni, amelyekhez józan paraszti ész szükséges, a 9-es életútszámú pedig kitágítja a 6-os életútszámú ember érdeklődési körét és világfelfogását.

Ez a páros azonban annyira szeret költekezni, hogy jól teszik, ha szigorúan ellenőrzik a kiadásaikat.

9 és 7

Ebben a kapcsolatban a két fél annyira nem közömbös egymásnak, amennyire az csak lehetséges. A táblázatban azért a semlegesek között szerepelnek, mert a kapcsolatukból bármi kisülhet. Az pedig, hogy milyen irányt vesz ez a páros, nagyrészt a spirituális elképzeléseiktől függ.

Mindkét félnek erős spirituális hajlamai vannak, és nagyon szilárd elképzeléseik vannak ezzel kapcsolatban. Azonban a spiritualizmusról és a vallásról való nézeteik teljesen rugalmatlanok, vagyis ha különbözőek a nézeteik, akkor nincs esély a kompromisszumkötésre. Ha azonban nem mondanak ellent egymásnak az elképzeléseik, akkor ez a két ember nagyon jól összeillik.

9 és 8

Ez a kombináció nagyon sok kihívást tartogat, hiszen két olyan, erősen motivált ember került össze, akiknek egészen másféle motivációjuk van, és emiatt elég nehezen tudják elfogadni egymás értékrendszerét és módszereit.

A 9-es életútszámú ember céljai általában magasztosak, és valószínűleg emberbaráti vagy másokat segítő irányba hajlik, a 8-as életútszámú ember pedig a szakmai sikert hajszolja, irányítani szeret, és cselekedeteinek mozgatórugói általában az anyagi téren elért nagyszerű eredmények.

Ha ez a páros sikeres akar lenni, akkor a 8-as életútszámú embernek meg kell tanulnia azokat a leckéket, amiket a nagylelkű 9-es életútszámú tud neki mutatni. Ha képesek csapatként dolgozni, akkor ez a párosítás nagyon erős, és gyakran inspirálni tudják egymást. Azonban sokkal gyakoribb az, amikor nem működik ez a kapcsolat.

9 és 9

A kapcsolat sikerének nagyon nagy a valószínűsége, hiszen két olyan ember került össze, akik nagyon karizmatikusak, és óriási adag intellektuális ösztönzés jellemző rájuk.

A 9-es életútszámú emberek természetüknél fogva önzetlenek és nagylelkűek, ezért ebben a párosításban általában nincsenek kihívások. Mindkét fél boldoggá akarja tenni a párját, és mindig ott akar lenni a párja számára.

Ebben a kapcsolatban nagy az esély arra, hogy a két fél lehetőséget ad egymás számára a növekedésre, a tanulásra és a másokon való segítésre. Két 9-es életútszámú ember nagyon jól tudja inspirálni és motiválni egymást.

Vissza a cikkhez »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL