SZÁMMISZTIKA

A 8-as szerelmi életútszám

Szerző:
Szabó Anna

 

8 és 1

Üzleti szempontból ez a párosítás nagyon jó. Szerelmi szempontból nézve azonban a legjobb esetben is eléggé kérdéses. Mindkét fél annyira öntudatos és sokat követelő, hogy az elvárásaik messze elrugaszkodhatnak a realitás talajáról.

Ebben a párosításban bármiféle negatív visszacsatolás halálos csapást mérhet a kapcsolatra. A siker titka a kompromisszumok kötésére történő nyílt és kölcsönös akaratban rejlik, valamint az igények és elvárások reálisabb szintjének a megközelítésében.

8 és 2

Ez a párosítás általában nagyon jól működik, mert valószínűleg mindkét fél tisztában van a saját szerepével. A 8-as életútszámú embert a külső világ és a haszonszerzés köti le, és így gondoskodni fog a család anyagi szükségleteiről. A 2-es életútszámú emellett gondoskodik a családról, és legyezgeti a partnere hiúságát, ha arra van szükség.

Ennek a kapcsolatnak az lehet a buktatója, ha a 8-as életútszámú fél nem értékeli eléggé a 2-es életútszámú munkáját és erőlködéseit.
Általában ez a klasszikus, hagyományos családmodell, vagy ha a 2-es életútszámú a férfi, a 8-as életútszámú pedig a nő, akkor a klasszikus férfi-nő szerepcserés családmodell.

8 és 3

Ennek a párosnak azért van szüksége sok erőfeszítésre a kapcsolat fenntartásához, mert mindkét félnek mások az igényei. A 8-as életútszámú embernek célokra és tekintélyre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen, és azért, hogy ezeket elérje, nem tudja megadni a 3-as életútszámúnak a kívánt figyelmet és stimulációt.

Ez a páros akkor lehet sikeres, ha gyakran kikapcsolódnak. Szükségük van olyan időszakokra, amikor a 3-as életútszámú ember el tudja szakítani a 8-as életútszámút a munkájától, és amikor a 8-as életútszámú ember elég nyugodt ahhoz, hogy jól érezze magát. A 8-as életútszámú emberben nincsen túl sok frivolság, és ez is a kapcsolat egyik hátráltatója lehet.

8 és 4

Kényelmes párosítás, mert mindkét fél tudja, milyen a kemény munka, és jól értenek az üzlethez, valamint ahhoz, hogyan jussanak előrébb a világban. A 4-es életútszámú gondosan megtervez mindent, a 8-as életútszámú viszont grandiózusabban áll hozzá a vállalkozásaihoz.

Az egyetlen probléma az lehet ebben a kapcsolatban, hogy a két fél elég nehezen tud időt szakítani a közös együttlétekre és a romantikára. Azonban ez a páros tudja, hogyan építsen jövőt és hogyan alakítson ki tartós, nagyon biztonságos és szilárd kapcsolatot.

8 és 5

Ebben a kapcsolatban két olyan ember került össze, akik nem mindig követik a szabályokat, és valószínűleg elég gyakran vitatkoznak a kapcsolatuk a szabályairól.

A 8-as életútszámú ember azt szokta meg, hogy mindig mindenben ő a főnök, és a legtöbb szituációban ő irányít. Az 5-ös életútszámú ezzel szemben szabadságot és kötetlenséget keres mindenfajta megkötés ellen.

A 8-as életútszámú ember a sikerre koncentrál, különösen anyagi téren, az 5-ös életútszámú pedig még csak gondolni sem akar az anyagiakra. Nagyon alapos tervezgetésre és sok kompromisszumkötésre lesz szükség ahhoz, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen.

8 és 6

Ez a kapcsolat nagyon jó, a két fél nagyszerűen összeillik: mindketten nyíltak és pozitívan állnak mindenhez, amivel foglalkoznak. Ez a pár nagyszerű ötleteket szül, és ezeket a terveket általában nagyszabásúan meg is valósítják. Az otthon tág teret biztosít számukra a család és a munka számára, valamint arra is, hogy gyakran szórakoztassák nagy számú baráti körüket.

Ennek a kapcsolatnak az lehet a buktatója, ha az uralkodni vágyó 6-os életútszámú embernek túl sokat kell versengenie a 8-as életútszámú ember üzleti érdekeivel. Emellett a 8-as életútszámú embernek sem fog tetszeni, ha az otthoni kötelezettségek elveszik az időt a munkájától és az azzal járó kötelességektől.

8 és 7

Ebben a párosításban a dolgok nagyon jól működnek, legalábbis testi-fizikai szempontból. Az érzelmek terén azonban ez a kapcsolat tele van problémákkal.

A 8-as életútszámú ember hajlamos irányítani és uralkodni a párján, a 7-es életútszámú ember azonban nagyon magának való, aki ellenáll a fölötte való uralkodásra irányzott kísérleteknek.

Mindkét életútszám olyan embert képvisel, akik nagyon erős akarattal rendelkeznek, és emiatt ebben a kapcsolatban gyakoriak a szóbeli csatározások. Ennek ellenére van lehetőség hosszú távú, sikeres kapcsolatra, ha a felek hajlandók alkalmazkodni egymáshoz.

8 és 8

Ez a páros nagyon dinamikus, és a kapcsolatuk tele van szenvedéllyel és romantikával. Emiatt ez a kapcsolat nagyon erős, és valószínűleg hosszú távon is sikeres lesz.

Azonban mindkét partnert könnyen eltéríthetik az életükben zajló események, hiszen számukra a célok és a szakmai siker elérése gyakran fontosabb, mint a romantikában rejlő lehetőségek. Bármilyen szilárd is ez a kapcsolat, ennek a párnak elég nehéz akár szóban, akár tettekben kifejezniük mélyebb érzéseiket.

A kapcsolatban az egyik veszélyforrás az lehet, ha a két fél elkezd versengeni egymással, vagy ha túlságosan is leköti őket a munkájuk. Időt kell szakítaniuk egymásra, és mindig arra kell törekedniük, hogy egyenlő partnerek maradjanak.

8 és 9

Ez a kombináció nagyon sok kihívást tartogat, hiszen két olyan, erősen motivált ember került össze, akiknek egészen másféle motivációjuk van, és emiatt elég nehezen tudják elfogadni egymás értékrendszerét és módszereit.

A 9-es életútszámú ember céljai általában magasztosak, és valószínűleg emberbaráti vagy másokat segítő irányba hajlik, a 8-as életútszámú ember pedig a szakmai sikert hajszolja, irányítani szeret, és cselekedeteinek mozgatórugói általában az anyagi téren elért nagyszerű eredmények.

Ha ez a páros sikeres akar lenni, akkor a 8-as életútszámú embernek meg kell tanulnia azokat a leckéket, amiket a nagylelkű 9-es életútszámú tud neki mutatni. Ha képesek csapatként dolgozni, akkor ez a párosítás nagyon erős, és gyakran inspirálni tudják egymást. Azonban sokkal gyakoribb az, amikor nem működik ez a kapcsolat.

Vissza a cikkhez »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL