SZÁMMISZTIKA

A 7-es szerelmi életútszám

Szerző:
Szabó Anna

 

7 és 1

Ez a két energia eléggé eltér egymástól, de mégis nagyon jól összeillenek. A 7-es életútszámú bölcs rálátást nyújt, az 1-es életútszámú pedig a 7-es életútszámú számára szükséges belső motor és motiváló lehet.

A sikeres kapcsolat kulcsa az, hogy megértsék a tendenciákat: az 1-es életútszámút néha annyira lekötheti a külvilág, hogy nem biztos, hogy mindig itt tud lenni, amikor a 7-es életútszámúnak szüksége van rá, a 7-es életútszámút pedig a belső, saját világuk kötheti le annyira, hogy nem mindig van ott az 1-es életútszámú számára. Egyiküknek sem szabad magára vennie ezeket a hiányzásokat.

7 és 2

Ebben a kapcsolatban a két félnek nagyon erős, de nagyon különböző szükségleteik vannak. A 2-es életútszámú embernek arra van szüksége, hogy a párja állandóan kimutassa a szerelmét, a 7-es életútszámúnak pedig óriási területre és magányra van szüksége.

Ez a párosítás csak akkor fog működni, ha mindkét fél szem előtt tartja a másik szükségleteit, és legalább valamekkora mértékben hajlandó kielégíteni ezeket. A 2-es életútszámú embernek általában találnia kell valamilyen elfoglaltságot arra az időre, amit más esetben a párjával töltene.

7 és 3

Ez a két ember annyira különbözik, amennyire az csak lehetséges. A 3-as életútszámú ember állandóan rengeteg dologgal akar foglalkozni, utazni akar és társasági életet élni, és ezt a 7-es életútszámú ember elviselhetetlennek találja. A 7-es életútszámú embernek magányra van szüksége, nem szereti a társaságot, csendre és nyugalomra vágyik.

Ennek a kapcsolatnak az összeütközések sem tesznek jót, és mindkét félnek meg kell értenie a másik hosszú távú szükségleteit, ha kompromisszumokat akarnak kötni egymással. A siker kulcsa ebben az esetben az, ha nyíltan megbeszélik, mit akarnak, mire van szükségük, és mik a céljaik.

7 és 4

Ez a kapcsolat nagyon komolynak ígérkezik, és a mozgatórugója az lehet, hogy mindkét félnek szüksége van a biztonságra. Hűségesek és odaadók, habár a tűz és a szenvedély, ami eléggé jellemző némelyik másik kombinációra, hiányzik ebből a kapcsolatból.

A 4-es életútszámú ember sziklaszilárd biztonságot és családi értékeket nyújt. A 7-es életútszámú ember folyamatos mentális fejlődésre és kalandokra sarkall. Ebben a kombinációban az élet mindkét fél számára biztonságos és érdekes.

7 és 5

Ez a kapcsolat többé-kevésbé mentes a szabályoktól és a rendszeres viselkedési formáktól. Bizonyos mértékben ez a két ember sokban hasonlít egymásra, és a kapcsolatuk a legtöbb esetben nagyon jó, mert nagy mértékben összeillenek.

A 7-es életútszámú ember nagyon szeret egyedül lenni, és a kedvenc időtöltése az, hogy magányosan, a saját szobájában tanul és elmélkedik. Ugyanekkor az 5-ös életútszámú ember azt szereti, ha mindig történik valami, és nagyra értékeli, ha a kapcsolatában nem az a legfontosabb, hogy állandóan törődnie kell a partnerével.

Furcsa, hogy két ilyen ember valaha is összejöhet, de ha megtörténik, akkor még az is előfordulhat, hogy találnak rengeteg közös érdeklődési kört, amiről tudnak beszélgetni, és amikkel tudnak együtt is foglalkozni.

7 és 6

Két nagyon különböző ember került össze ebben a kapcsolatban, akiknek nagyon eltérő nézeteik vannak a kapcsolatokról. A 6-os életútszámú ember nyíltan bevallja, hogy hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyik, ami végül fészekrakásban és családalapításban ér véget.

A titokzatos és titkolózó 7-es életútszámúnál elég nehéz megállapítani, hogy mi a célja – ezt csak az idő mondhatja meg. A nagy valószínűség szerint meglévő szexuális vonzódás ellenére ez a párosítás nem egyszerű, és elég sok bonyodalom várható.

A 6-os életútszámú ember túlságosan is szeretne irányítani, a 7-es életútszámú pedig egyszerűen nem szereti, ha túl közelről ellenőrzik. A kompromisszumok, amikre szükség van ebben a kapcsolatban, nagyon eltérítik mindkét felet a természetes tulajdonságaiktól.

7 és 7

Ez a kapcsolat azért nagyszerű, mert senki más nem tudja olyan jól megérteni egy 7-es életútszámú ember különcségeit, mint egy másik 7-es életútszámú. Emiatt ez a két ember nagyszerűen illik egymáshoz.

A megfelelő hozzáállással ez a páros meg fogja találni azt a közös érdeklődést, hogy együtt fedezzék fel a világot, vagy boldog, közös magányban töltsék el a napjaikat. Nagy az esély arra, hogy azonos hullámhosszon van a két fél, és emiatt nagyon jól megértik egymást, és szinte olvasnak a másik gondolataiban.

Ennek a párosításnak az lehet a negatív oldala, hogy a felek hajlamosak nem kommunikálni egymással, és emiatt valamekkora erőfeszítésre lesz szükség ahhoz, hogy nyíltak tudjanak maradni, és működőképes legyen a kapcsolatuk.

7 és 8

Ebben a párosításban a dolgok nagyon jól működnek, legalábbis testi-fizikai szempontból. Az érzelmek terén azonban ez a kapcsolat tele van problémákkal.

A 8-as életútszámú ember hajlamos irányítani és uralkodni a párján, a 7-es életútszámú ember azonban nagyon magának való, aki ellenáll a fölötte való uralkodásra irányzott kísérleteknek.

Mindkét életútszám olyan embert képvisel, akik nagyon erős akarattal rendelkeznek, és emiatt ebben a kapcsolatban gyakoriak a szóbeli csatározások. Ennek ellenére van lehetőség hosszú távú, sikeres kapcsolatra, ha a felek hajlandók alkalmazkodni egymáshoz.

7 és 9

Ebben a kapcsolatban a két fél annyira nem közömbös egymásnak, amennyire az csak lehetséges. A táblázatban azért a semlegesek között szerepelnek, mert a kapcsolatukból bármi kisülhet. Az pedig, hogy milyen irányt vesz ez a páros, nagyrészt a spirituális elképzeléseiktől függ.

Mindkét félnek erős spirituális hajlamai vannak, és nagyon szilárd elképzeléseik vannak ezzel kapcsolatban. Azonban a spiritualizmusról és a vallásról való nézeteik teljesen rugalmatlanok, vagyis ha különbözőek a nézeteik, akkor nincs esély a kompromisszumkötésre. Ha azonban nem mondanak ellent egymásnak az elképzeléseik, akkor ez a két ember nagyon jól összeillik.

Vissza a cikkhez »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL