SZÁMMISZTIKA

A 6-os szerelmi életútszám

Szerző:
Szabó Anna

 

6 és 1

Ez a kapcsolat egy időzített bombába rejtett hatalmi harc. A 6-os életútszámú mindenáron gondoskodni akar a párjáról, az 1-es életútszámúnak azonban óriási szüksége van arra, hogy független és kötelékektől mentes legyen.

Ez a párosítás csupán abban az esetben lehet sikeres, ha a két fél együtt munkálkodik azon, hogy legyőzzék ezt az akadályt, és megadják egymásnak azt a támogatást, amire mindkettőjüknek szüksége van.

6 és 2

Ez a párosítás nagyon jó a szerelem szempontjából. A 6-os életútszámú ember számára a család a legfontosabb, a 2-es életútszámú ember számára pedig a szerelem és a törődés.

Azonban vigyázniuk kell arra, hogy mit mondanak a másiknak, mert a 6-os életútszámú embernek meglepő módon nagy szüksége van az elismerésre, a 2-es életútszámú embert pedig könnyen meg lehet bántani – és ez nem túl jó hír, hiszen a 6-os életútszámúak gyakran nagyon szókimondók és követelőzők.
Ha tartós, egészséges kapcsolatot szeretnének kiépíteni, akkor az a legfontosabb, hogy tiszteletben tartsák egymás érzéseit.

6 és 3

Természetes párosítás, ami a legtöbb esetben jól működik. A 3-as életútszámú ember tele van lelkesedéssel és ötletekkel, a 6-os életútszámú pedig stabilitást, támogatást és bátorítást nyújt. Emiatt sok szempontból ez a kombináció lehet az ideális csapat.

A vonzódás nagyon erős és tartós ennél a párnál. A kapcsolat akkor kerülhet veszélybe, ha a 6-os életútszámú ember elkezd féltékenykedni a 3-as életútszámúra, aki gyakran szeret kihívóan viselkedni. Ebben a párosításban általában a 6-os életútszámúnak kell megtanulnia, hogyan kezelje a partnere egy vele született tulajdonságát.

6 és 4

Kényelmes párosítás hagyományos embertípusokkal – ennek a párosnak már a kezdetek kezdetétől nagy esélye van a tartósságra. Nagy az esély arra, hogy ebben a kapcsolatban a 6-os életútszámú ember fogja átvenni a vezetést.

A hosszú távú kapcsolathoz ebben a párosításban csupán otthonra és biztos családi háttérre van szükség. A kihívás ebben a kapcsolatban a kompromisszumkötés. Egyik félnek sem erőssége ez a tulajdonság.

6 és 5

Ez a kombináció nagy kompromisszumokat igényel, hiszen az 5-ös életútszámú emberek a szabadságra és a kötetlenségre törekednek, míg a 6-os életútszámúak arról ismertek, hogy irányítani szeretnek másokat, és mindent ők szeretnének felügyelni.

A 6-os életútszámú ember teljes elkötelezettséget vár el a párjától, az 5-ös életútszámúak pedig kalandot és új láthatárokat keresnek. Egy kapcsolatban valószínűleg jól ki fognak jönni egymással, ha valahogyan rá tudnak jönni, hogyan találják meg a középutat a két szélsőség között.

És ami a legfontosabb, mindenképpen el kell kerülniük azt, hogy benn ragadjanak valamilyen pozícióban, ami egyszerűen nem működik a másik fél számára, és amivel elüldözhetik maguktól a párjukat.

6 és 6

Ez a kapcsolat tele van romantikával, azonban természetét tekintve lényegében nagyon gyakorlatias jellegű. A család és az otthon a legtermészetesebb környezet mindkét fél számára, és biztos, hogy ezek lesznek a legfontosabb szempontok ebben a kapcsolatban.

Két 6-os életútszámú ember nagyon jól összeillik. A 6-os életútszámú ember tudja, mi a legjobb a partnerének, ezért nagyon jól tudnak gondoskodni egymásról. A családalapítás kötelező ebben a kapcsolatban.

Azonban a 6-os életútszám emberek természetüknél fogva vezető szerepet akarnak betölteni a családban, ezért kihívást jelenthet annak a megállapítása, hogy ki legyen kettejük közül a főnök. A kapcsolat körülményei általában olyanok, hogy ezt a problémát meg tudja oldani a két fél.

6 és 7

Két nagyon különböző ember került össze ebben a kapcsolatban, akiknek nagyon eltérő nézeteik vannak a kapcsolatokról. A 6-os életútszámú ember nyíltan bevallja, hogy hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyik, ami végül fészekrakásban és családalapításban ér véget.

A titokzatos és titkolózó 7-es életútszámúnál elég nehéz megállapítani, hogy mi a célja – ezt csak az idő mondhatja meg. A nagy valószínűség szerint meglévő szexuális vonzódás ellenére ez a párosítás nem egyszerű, és elég sok bonyodalom várható.

A 6-os életútszámú ember túlságosan is szeretne irányítani, a 7-es életútszámú pedig egyszerűen nem szereti, ha túl közelről ellenőrzik. A kompromisszumok, amikre szükség van ebben a kapcsolatban, nagyon eltérítik mindkét felet a természetes tulajdonságaiktól.

6 és 8

Ez a kapcsolat nagyon jó, a két fél nagyszerűen összeillik: mindketten nyíltak és pozitívan állnak mindenhez, amivel foglalkoznak. Ez a pár nagyszerű ötleteket szül, és ezeket a terveket általában nagyszabásúan meg is valósítják. Az otthon tág teret biztosít számukra a család és a munka számára, valamint arra is, hogy gyakran szórakoztassák nagy számú baráti körüket.

Ennek a kapcsolatnak az lehet a buktatója, ha az uralkodni vágyó 6-os életútszámú embernek túl sokat kell versengenie a 8-as életútszámú ember üzleti érdekeivel. Emellett a 8-as életútszámú embernek sem fog tetszeni, ha az otthoni kötelezettségek elveszik az időt a munkájától és az azzal járó kötelességektől.

6 és 9

Ez a kapcsolat általában nagyon jó lesz, mert a 9-es életútszámú ember azon kevesek egyike, akik el tudják nyerni a 6-os életútszámú ember teljes tiszteletét.

Családi ügyekben a 6-os életútszámút mint vezetőt nem lehet felülmúlni, és a 9-es életútszámú ember soha nem mulasztja el dicsérni a párját ezért. Emiatt a legtöbb esetben kölcsönös csodálat alakul ki, ami boldog otthoni légkört biztosít mindkét fél számára.

A 6-os életútszámú ember segíthet a 9-es életútszámúnak abban, hogy a részletekre és olyan ügyekre is tudjon koncentrálni, amelyekhez józan paraszti ész szükséges, a 9-es életútszámú pedig kitágítja a 6-os életútszámú ember érdeklődési körét és világfelfogását.

Ez a páros azonban annyira szeret költekezni, hogy jól teszik, ha szigorúan ellenőrzik a kiadásaikat.

Vissza a cikkhez »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL