SZÁMMISZTIKA

Az 5-ös szerelmi életútszám

Szerző:
Szabó Anna

 

5 és 1

Ez a kombináció nagyon jól összeillik, mert mindkét fél szereti, ha nagy szabadsága marad egy kapcsolatban. A szabadság és függetlenség iránti vágy mindkét félben nagyon erős.

Lehet, hogy mindketten annyira el vannak foglalva a saját dolgaikkal, hogy nem sok idejük jut egymásra, de ez a kevés idő is nagyon különleges, és gyakran izgalmas is. A legnagyobb veszélyt az jelentheti, ha az egyik fél megpróbálja rákényszeríteni a másikra az akaratát.

5 és 2

A 2-es életútszámú embernek családra van szüksége, és arra, hogy mindig éreztessék vele, hogy szeretik, az 5-ös életútszámú embernek pedig mindene a szabadság: szeretne mindennel foglalkozni, ami csak feltűnik a láthatáron.

Ebben a kapcsolatban a szerelemnek és a vonzódásnak nagyon erősnek kell lennie ahhoz, hogy ez a két nagyon különböző egyéniség komoly kompromisszumokat tudjon kötni. Azonban ha ez sikerül, sok mindent megadhatnak egymásnak, amire a másik vágyik, de nem lesz könnyű az út, amin járnak.

5 és 3

Ez a párosítás a létező legélénkebb társasági életet éli. A két fél általában nagyon érdekesnek találja a másikat, és soha nem fogynak ki az ötletekből arra vonatkozóan, hogyan szórakoztassák egymást.

A társasági lehetőségek, az utazás és még számtalan elfoglaltság azt ígéri, hogy ez a kapcsolat hosszú idő eltelte után sem válik unalmassá. Mindketten kreatívak, azonban egyikük sem bánik túl jól az anyagiakkal, és az ebből fakadó hétköznapi esetek néha problémákat okozhatnak.

5 és 4

Óriási kihívás. A 4-es és az 5-ös életútszámú embernek teljesen más a temperamentuma, és egészen más módon kommunikálnak. A 4-es életútszámú ember mindig a lényegre tér és teljesen nyíltan megmondja, amit gondol, az 5-ös életútszámú viszont diplomatikusabb és kevésbé egyenes.

A 4-es életútszámú ember nem szereti a változást, az 5-ös életútszámúnak viszont vagy szüksége van rá. Ha sikeres kapcsolatot akar kiépíteni ez a páros, akkor tisztelniük kell a különbségeket egymásban, és figyelniük kell arra, hogy mi az, ami elhangzott, és mi az, amire csupán célzás történt.

5 és 5

Két 5-ös életútszámú ember nagyon jól illik egymáshoz, mert mindketten nagyra értékelik a szabadságot, és szeretik a kalandokat. Nem sok másik ember tud ennyire nyílt lenni az új ötletek és a változások állandó jelenlétéhez, ami pedig annyira jellemző az 5-ös életútszámú emberekre.

Ebben a kapcsolatban a partnerek könnyen ki tudják találni, hogy mire gondol a másik, és azt is, hogy merre tart. Ahhoz is van érzékük, hogy félreálljanak az útból, és elfogadják a másik fél szabad és kötetlen életstílusát.

Azok az 5-ös életútszámú emberek, akik úgy döntenek, hogy támogatni fogják egymást, gyakorlatilag szinte bármire képesek lehetnek. Az egyetlen probléma ezzel a párosítással az összpontosítás, és a hétköznapi ügyekkel való törődés is talán problémákhoz vezethet.

5 és 6

Ez a kombináció nagy kompromisszumokat igényel, hiszen az 5-ös életútszámú emberek a szabadságra és a kötetlenségre törekednek, míg a 6-os életútszámúak arról ismertek, hogy irányítani szeretnek másokat, és mindent ők szeretnének felügyelni.

A 6-os életútszámú ember teljes elkötelezettséget vár el a párjától, az 5-ös életútszámúak pedig kalandot és új láthatárokat keresnek. Egy kapcsolatban valószínűleg jól ki fognak jönni egymással, ha valahogyan rá tudnak jönni, hogyan találják meg a középutat a két szélsőség között.

És ami a legfontosabb, mindenképpen el kell kerülniük azt, hogy benn ragadjanak valamilyen pozícióban, ami egyszerűen nem működik a másik fél számára, és amivel elüldözhetik maguktól a párjukat.

5 és 7

Ez a kapcsolat többé-kevésbé mentes a szabályoktól és a rendszeres viselkedési formáktól. Bizonyos mértékben ez a két ember sokban hasonlít egymásra, és a kapcsolatuk a legtöbb esetben nagyon jó, mert nagy mértékben összeillenek.

A 7-es életútszámú ember nagyon szeret egyedül lenni, és a kedvenc időtöltése az, hogy magányosan, a saját szobájában tanul és elmélkedik. Ugyanekkor az 5-ös életútszámú ember azt szereti, ha mindig történik valami, és nagyra értékeli, ha a kapcsolatában nem az a legfontosabb, hogy állandóan törődnie kell a partnerével.

Furcsa, hogy két ilyen ember valaha is összejöhet, de ha megtörténik, akkor még az is előfordulhat, hogy találnak rengeteg közös érdeklődési kört, amiről tudnak beszélgetni, és amikkel tudnak együtt is foglalkozni.

5 és 8

Ebben a kapcsolatban két olyan ember került össze, akik nem mindig követik a szabályokat, és valószínűleg elég gyakran vitatkoznak a kapcsolatuk a szabályairól.

A 8-as életútszámú ember azt szokta meg, hogy mindig mindenben ő a főnök, és a legtöbb szituációban ő irányít. Az 5-ös életútszámú ezzel szemben szabadságot és kötetlenséget keres mindenfajta megkötés ellen.

A 8-as életútszámú ember a sikerre koncentrál, különösen anyagi téren, az 5-ös életútszámú pedig még csak gondolni sem akar az anyagiakra. Nagyon alapos tervezgetésre és sok kompromisszumkötésre lesz szükség ahhoz, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen.

5 és 9

Ebben a kapcsolatban a két fél valószínűleg elég nehezen tudja a párját és a saját kapcsolatát beilleszteni zsúfolt naptárába. Mindkét szám olyan embert képvisel, akik hajlamosak arra, hogy egyfolytában az állandó mozgás és változás állapotában legyenek.

Ebben a tekintetben elég sok közös vonásuk van, és általában nagyon érdekesnek találják a másikat, akár még hosszú távon is. A 9-es életútszámú ember együtt érző természete és az 5-ös életútszámú ember haladó gondolkodása jól illik egymáshoz. Azonban mindenképpen ki kell alakítaniuk a biztonsághoz való elkötelezettséget ahhoz, hogy hosszú távon is együtt maradjanak.

Vissza a cikkhez »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL