SZÁMMISZTIKA

A 3-as szerelmi életút szám

Szerző:
Szabó Anna

 

3 és 1

Ez a pár nagyon életteli, akik már szinte szégyenletes mértékben élvezik az életet és egymást. A 3-as életútszámú nagyon jó abban, hogy elismerje az 1-es életútszámú teljesítményét és eredményeit, és nagyszerűen tudja legyezni az 1-es életútszámú hiúságát.

A 3-as életútszámú hozza az ötleteket, az 1-es életútszámú pedig a kezdő lökést adja meg, ezért ez a pár nagyon sok mindent elérhet. Azonban ügyelniük kell arra, hogy mit mondanak egymásra, mert egyikük sem viseli jól a kritikát.

3 és 2

Ebben a két emberben megvan annak a lehetősége, hogy nagyon jó társak legyenek, mert jó a humoruk, és izzik körülöttük a levegő. A 3-as életútszámú ember mindig a reflektorfényben van, valamint tele van élettel és társasági energiával.

A 2-es életútszámú ember nagyon jól kiegészíti a 3-ast: akkor igazán boldog, ha a háttérben maradhat, és onnan élvezheti az előadást. A 2-es életútszámú ember meg tudja adni a 3-asnak azt, amire annak szüksége van: békét és nyugalmat.

3 és 3

Ez a páros vad, érdekes és izgalmas. Óriási kreatív és társadalmi lehetőségek rejlenek benne. Ha mindketten megértik a másikat és támogatják egymást, akkor ennél a párosításnál jobban senki sem fogja élvezni az életet.

A kérdés csak az, hogy ki fog törődni a földi, hétköznapi dolgokkal. Ennek a kapcsolatnak az lehet a buktatója, ha egyik fél sem képes irányítani a gyakorlati, mindennapi részleteket.

3 és 4

Amikor a spontán természetű 3-as életútszámú ember összeáll a menedzser típusú 4-es életútszámúval, akkor valaminek kell lennie ahhoz, hogy a kapcsolatuk működjön, de ez a valami általában nincs meg.

A 3-as életútszámú ember nem tervez előre, minden napot úgy vesz, ahogy az jön, a 4-es életútszámúnak azonban arra van szüksége, hogy pontos tervei legyenek a jövőre nézve.

Ha a két fél rájön, hogyan tudnának valahol középen találkozni, akkor jól ki fogják egészíteni egymást, és ellensúlyozni tudják egymás gyengéit. A 3-as életútszámú meg tudja mutatni a 4-es életútszámúnak, hogyan érezze jól magát, a 4-es életútszámú pedig meg tudja adni a 3-as életútszámúnak azt a biztonságérzetet, amire annak szüksége van.

3 és 5

Ez a párosítás a létező legélénkebb társasági életet éli. A két fél általában nagyon érdekesnek találja a másikat, és soha nem fogynak ki az ötletekből arra vonatkozóan, hogyan szórakoztassák egymást.

A társasági lehetőségek, az utazás és még számtalan elfoglaltság azt ígéri, hogy ez a kapcsolat hosszú idő eltelte után sem válik unalmassá. Mindketten kreatívak, azonban egyikük sem bánik túl jól az anyagiakkal, és az ebből fakadó hétköznapi esetek néha problémákat okozhatnak.

3 és 6

Természetes párosítás, ami a legtöbb esetben jól működik. A 3-as életútszámú ember tele van lelkesedéssel és ötletekkel, a 6-os életútszámú pedig stabilitást, támogatást és bátorítást nyújt. Emiatt sok szempontból ez a kombináció lehet az ideális csapat.

A vonzódás nagyon erős és tartós ennél a párnál. A kapcsolat akkor kerülhet veszélybe, ha a 6-os életútszámú ember elkezd féltékenykedni a 3-as életútszámúra, aki gyakran szeret kihívóan viselkedni. Ebben a párosításban általában a 6-os életútszámúnak kell megtanulnia, hogyan kezelje a partnere egy vele született tulajdonságát.

3 és 7

Ez a két ember annyira különbözik, amennyire az csak lehetséges. A 3-as életútszámú ember állandóan rengeteg dologgal akar foglalkozni, utazni akar és társasági életet élni, és ezt a 7-es életútszámú ember elviselhetetlennek találja. A 7-es életútszámú embernek magányra van szüksége, nem szereti a társaságot, csendre és nyugalomra vágyik.

Ennek a kapcsolatnak az összeütközések sem tesznek jót, és mindkét félnek meg kell értenie a másik hosszú távú szükségleteit, ha kompromisszumokat akarnak kötni egymással. A siker kulcsa ebben az esetben az, ha nyíltan megbeszélik, mit akarnak, mire van szükségük, és mik a céljaik.

3 és 8

Ennek a párosnak azért van szüksége sok erőfeszítésre a kapcsolat fenntartásához, mert mindkét félnek mások az igényei. A 8-as életútszámú embernek célokra és tekintélyre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen, és azért, hogy ezeket elérje, nem tudja megadni a 3-as életútszámúnak a kívánt figyelmet és stimulációt.

Ez a páros akkor lehet sikeres, ha gyakran kikapcsolódnak. Szükségük van olyan időszakokra, amikor a 3-as életútszámú ember el tudja szakítani a 8-as életútszámút a munkájától, és amikor a 8-as életútszámú ember elég nyugodt ahhoz, hogy jól érezze magát. A 8-as életútszámú emberben nincsen túl sok frivolság, és ez is a kapcsolat egyik hátráltatója lehet.

3 és 9

Ez a kombináció egyszerűen csodálatos, mert két olyan emberből áll, akik a végtelenségig el tudják szórakoztatni egymást számos kreatív módon. Mindketten szeretnek a reflektorfényben állni, és mindketten szeretnek emberek között lenni. Törődnek az emberekkel, sőt a 9-es életútszámú túlzásba is viheti a nagylelkűséget.

A 9-es életútszámú ember a tanító, a 3-as életútszámú pedig a mindig érdeklődő diák. Ennek a párosnak a számára a tapasztalatok megosztása soha véget nem érő örömforrást jelent.

A párnak csupán a letelepedés, a családi fészek kiépítése és a számlák kifizetése lehet az egyetlen problémája. Ha letelepedtek és kialakították az otthonukat, a romantikus kalandok még akkor is nagyon fontosak maradnak.

 

Vissza a cikkhez »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL