SZÁMMISZTIKA

1-es szerelmi életút

Szerző:
Szabó Anna

 

1 és 1

Két olyan ember, akik erősen vágynak arra, hogy ők diktáljanak, és nagyon szeretnének függetlenek lenni. Ha két 1-es életútszámú ember összekerül, akkor valószínűleg sokkal jobban megértik egymást és egymás vágyait, mint amennyire bárki is megérthetne egy 1-es életútszámú embert.

Azonban az ilyen kapcsolat sincs meg buktatók nélkül, mert a csatározás kockázatossá válhat, ha a partnerek elkezdenek egymással versengeni. Ennek ellenére az idő legnagyobb részében ez a kapcsolat nagyon jó, mozgalmas, és tele van izgalommal.

1 és 2

Két nagyon különböző ember, akik jól megférnek egymással, ha nem felejtik el, hol van a helyük és mi a szerepük. Az a legjobb leosztás, ha az 1-es életútszámú ember lesz a kenyérkereső, a 2-es életútszámú pedig melegen tartja a családi fészket, és életben tartja a kapcsolatot.

Az 1-es életútszámúnak ügyelnie kell arra, hogy ne térjen le az útjáról, ne tereljék el semerre, és soha nem szabad elfelejtenie azt, hogy a 2-es életútszámúnak mennyire fontos a törődés és a figyelem.

1 és 3

Ez a pár nagyon életteli, akik már szinte szégyenletes mértékben élvezik az életet és egymást. A 3-as életútszámú nagyon jó abban, hogy elismerje az 1-es életútszámú teljesítményét és eredményeit, és nagyszerűen tudja legyezni az 1-es életútszámú hiúságát.

A 3-as életútszámú hozza az ötleteket, az 1-es életútszámú pedig a kezdő lökést adja meg, ezért ez a pár nagyon sok mindent elérhet. Azonban ügyelniük kell arra, hogy mit mondanak egymásra, mert egyikük sem viseli jól a kritikát.

1 és 4

A 4-es életútszámú vágyik arra, hogy ő irányítson, és ez nem biztos, hogy tetszik az 1-es életútszámúnak. Az aprólékos 4-es életútszámú pedig azt nem szereti, hogy az 1-es életútszámú mindig mindent azonnal szeretne.

Ez a két szám sok mindenben egymás ellentéte, ezért nem számíthatnak arra, hogy könnyű lesz kompromisszumokat kötniük. Ha azonban el tudják fogadni a másikat olyannak, amilyen, akkor a más-más erősségeik miatt erős, szilárd kapcsolatot alakíthatnak ki.

1 és 5

Ez a kombináció nagyon jól összeillik, mert mindkét fél szereti, ha nagy szabadsága marad egy kapcsolatban. A szabadság és függetlenség iránti vágy mindkét félben nagyon erős.

Lehet, hogy mindketten annyira el vannak foglalva a saját dolgaikkal, hogy nem sok idejük jut egymásra, de ez a kevés idő is nagyon különleges, és gyakran izgalmas is. A legnagyobb veszélyt az jelentheti, ha az egyik fél megpróbálja rákényszeríteni a másikra az akaratát.

1 és 6

Ez a kapcsolat egy időzített bombába rejtett hatalmi harc. A 6-os életútszámú mindenáron gondoskodni akar a párjáról, az 1-es életútszámúnak azonban óriási szüksége van arra, hogy független és kötelékektől mentes legyen.

Ez a párosítás csupán abban az esetben lehet sikeres, ha a két fél együtt munkálkodik azon, hogy legyőzzék ezt az akadályt, és megadják egymásnak azt a támogatást, amire mindkettőjüknek szüksége van.

1 és 7

Ez a két energia eléggé eltér egymástól, de mégis nagyon jól összeillenek. A 7-es életútszámú bölcs rálátást nyújt, az 1-es életútszámú pedig a 7-es életútszámú számára szükséges belső motor és motiváló lehet.

A sikeres kapcsolat kulcsa az, hogy megértsék a tendenciákat: az 1-es életútszámút néha annyira lekötheti a külvilág, hogy nem biztos, hogy mindig itt tud lenni, amikor a 7-es életútszámúnak szüksége van rá, a 7-es életútszámút pedig a belső, saját világuk kötheti le annyira, hogy nem mindig van ott az 1-es életútszámú számára. Egyiküknek sem szabad magára vennie ezeket a hiányzásokat.

1 és 8

Üzleti szempontból ez a párosítás nagyon jó. Szerelmi szempontból nézve azonban a legjobb esetben is eléggé kérdéses. Mindkét fél annyira öntudatos és sokat követelő, hogy az elvárásaik messze elrugaszkodhatnak a realitás talajáról.

Ebben a párosításban bármiféle negatív visszacsatolás halálos csapást mérhet a kapcsolatra. A siker titka a kompromisszumok kötésére történő nyílt és kölcsönös akaratban rejlik, valamint az igények és elvárások reálisabb szintjének a megközelítésében.

1 és 9

A 9-es életútszámú ember önzetlenséget hoz a kapcsolatba, és emiatt az 1-es életútszámú ember olyan környezetben találja magát, amely megértő és simulékony. Az 1-es életútszámúnak meg kell tanulnia azt, hogy másokkal is megossza a partnerét, mert a 9-es életútszámúak hajlamosak az otthonukon kívül is kiélni adakozó vágyaikat.

Ha probléma van ebben a kapcsolatban, akkor az valószínűleg abból ered, hogy a 9-es életútszámú ember nehezen tudja elviselni az 1-es életútszámú ember öntudatosságát, önállóságra való törekvését és független magatartását.

 

Vissza a cikkhez >>>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL