SZEX, SZERELEM

Szex-hullámvasút

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mitől van az, hogy egyik nap majd megőrülsz, annyira kívánod, máskor pedig egyenesen hallani sem akarsz a szexről? Mindenről a hormonok tehetnek. Egész pontosan menstruációs ciklusod játszik a vágyaiddal.

A pasiknak persze sokkal könnyebb. Nem elég, hogy nekünk havonta egy hétig szenvednünk kell, még a hormonháztartásunk is hullámzik. Ők persze nem értik meg, hiszen még sosem voltak bizonyos nehéz napjaik ... most viszont elmagyarázhatod neki, miért is „fáj néha a fejed”!


Menstruációs ciklusod első napjaiban (kb 6 napig) – sokan nem tudják hol kezdődik egy ciklus, nos amikor véget ér a menstruációd – nem valószínű, hogy túlságosan bolondulsz majd a szeretkezésért. Ekkor ugyanis csökken a libidód, és ösztrogénszinted sem áll a helyzet magaslatán.

Úgy a hatodik napig langyos vízben úszkálsz, majd lassan emelkedni kezd a hormonszinted. Ebben az időszakban van peteérés (14-16.nap körül), ilyenkor tapasztalhatod, mintha cipőfűzőt pisilnél. A nyálkahártya megvastagszik, tested készen áll egy esetleges terhességre.


A 17. naptól hormonszinted egyre emelkedik.
Majd szétdurransz a vágytól és iszonyatosan jókat hancúrozol. Ilyenkor különösen figyelj a védekezésre, ha még nem szeretnél kisbabát. Bőröd kisimul, sugárzóan szép vagy, és melled egyre érzékenyebbé és feszesebbé válik. Mondhatjuk úgy is, ilyenkor vagyunk a csúcson. Tehát csajok, számoljátok a napokat és irány a vadászat!

Használd ki a peteérés körül időszakot, utána ugyanis újra csökkenni kezd az ösztrogénszinted.

Felüti a fejét az a csúnya, gonosz PMS is, (premenstruális, vagy premenstruációs szindróma) melynek során nem lehet hozzád szólni, elsírod magad egy reklámfilmen, vagy felzabálod a hűtő teljes tartalmát. Szerencsésebbek ilyenkor is „normálisan” élik életüket és mindez meg sem kottyan nekik, ám vannak, akik nagyon rosszul érzik magukat és legszívesebben minden pasit eltüntetnének a Föld színéről.


Kitartás, kitartás! Már csak pár nap, és újra éhezni fogsz a szexre! Készülhet a pasid, bátran feltöltheted a gumi bázist pár új, izgi darabbal, mert könnyen lehet, hogy amint megindul a zuhatag sokan úgy beindulnak, hogy öröm nézni. Ekkor ugyanis emelkedésnek indul a progeszteronszint! Sajnos az is megesik, hogy a 20-23 nap körül nem nagyon van kedved ágyba bújni... legalábbis nem párosan.



Fájdalmaid enyhítésére ajánljuk a meleg vizes palackot, a jógát és természetesen a szexet! A szex ugyanis görcsoldó hatású! Sok szerencsét!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL