PASISZEMMEL

Miért nem jön az igazi? - Az igazság pasiszemmel..

Szerző:
Szabó Anna
Sok nő megy el úgy partizni, hogy kitűzött céljaik abban merülnek ki, hogy a tökéletes kalandot megtalálják. Vannak azonban olyan romantikusok, akik a sminkelés közben is már ábrándoznak a szőke hercegről, aki eljön értük a táncparketten. Ehelyett a férfiak az ignorálást választják csajozási módszernek, és meglepő mód a siker növekedési rátája igen magas. Hogyan és miért?

 

Mit látnak a pasik a nők gyengeségében?


Szinte elképesztő látvány, ahogy Apuci pénzével, félrefésült hajjal keringenek a magukat férfinak nevező gyerekek a bulikban, keresve az aznapi partnert. A szeretetre éhes női tekintetek pedig alig várják, hogy valaki legalább egy este erejéig azt mondja nekik ők a legszebb teremtések a világon, s bár ti nők szívetek mélyén nagyon is jól tudjátok, hogy mindez csupán egy ostoba képzelgés, aminek olyan stabil alapja van, mint akármelyik homokvárnak a tengerparton, mégis szeretitek legalább pár óráig azt hinni, hogy most tiétek a világ. Szégyen-szemre meg kell, hogy mondjam, szinte akármelyik pasi kap a lehetőségen, ha azt látja, hogy egy-két vodka után ágyba lehet csalni benneteket. Amikor ti szendének, aranyosnak mutatjátok magatokat, és naivan vihorászva viselkedtek, egyetlenegy utat nyittok meg a férfiak előtt, az pedig nem vezet sehová, csakis az ágyba. Míg ti azt hiszitek, ez az erény, ami megfog bennünket, sajnos ki kell, hogy ábrándítsunk benneteket. A gyengeség nem szexi, csak átlátszó, és egy piros betűs üzenet a homlokotokra írva, hogy bármiben benne vagytok.


Azok a bizonyos pasik


Körbenéztek a partiban, és remélitek, hogy most, ma megismerkedtek életetek szerelmével. Egy buliban, soha nem fogtok életre szóló kapcsolatot találni. Hangsúlyoznám, hogy tisztelet a szerencsés kivételeknek, de nem tudnék túl sok ilyen esetet felhozni. Ha bulizni mentek, és kiteszitek mindeneteket, akkor azt kapjátok, ami erre jár. Ahogy erre a férfiszem, és hormonháztartás reagál. Képzeljétek, nem ez az a hely, ahol megmutathatjátok bájaitokat, nőiességeteket. Ez csak is annak a helye, hogy kijöjjön belőletek a szex istennő, aki úgy táncol, hogy még a plafon is megizzad a látványától. Erre pedig az összes létező férfiú, aki vette a fáradtságot, hogy elmozduljon a videojátékok elől, az vevő, és pontosan azzal reagál amivel ti nők csábítjátok őket. Megmutatja a férfi is a szexualitását. Hozzátok dörgölődik, fogdosni akar, és nem érdekli milyen színű a szemetek, vagy, hogy a neonfénytől lila a hajatok vagy egyszerűen hippik vagytok. Egyetlen egy dolog van jelen, az pedig a szex, és az arra való törekvés mindenféle formája.


Kedves szavak


Néha nem csak a zene tombol ezeken az estéken, hanem a kreatívabbnál kreatívabb bókok sem ismernek határt. Ha mi férfiak egyszer elköteleződünk valami mellett, akkor azt képesek vagyunk olyan magas szintű erőbedobással, hazudozással felturbózni, hogy a legjobb hazugságvizsgáló is bajban lenne. Ennek semmi más oka nincs, mint továbbra is a parti a célja, és a cselekmény maga. Felvehetitek magatokra, elmesélhetitek másnap, hogy: - Az a fiú olyan kedves volt észrevette milyen szép a körmöm, színe, és képzeljétek hátra tette a rakoncátlan hajtincsemet." Kérdezzétek a hosszú távú kapcsolatok harcosait. Sajnos leginkább a tiszteletre méltó nők sínylik meg a férfiak elmaradó kedvességét a legjobban, míg a napi vágyak megérnek nekünk 5 percet arra, hogy előtte kicsit magunkba szerettessünk benneteket.


A tisztelet


Mindenféle rossz szándék nélkül gyakran feleslegesen hisztek el olyan dolgokat, amik nem rólatok szólnak. Ilyenkor mi sajnos csak magunkra gondolunk. Amikor pedig nem így van, az nem a buliban történik, nem akkor mikor a legjobban rázzátok magatokat. Soha ne higgyétek el, ha egy buliban valaki aktív érdeklődést mutat, titeket akar egy életen át. Mi is tudunk komolyan gondolkodni, de inkább az életre készüljetek, hogy kitett mellek nélkül is észrevegyenek benneteket, és így is azt mondják nektek, hogy megértek néhány ajtócsapkodást. Mindenféle rossz vélemény nélkül tehát ezek alapján akarjatok a férfiakkal közös nevezőre jutni.


A három legfontosabb tény rólunk, férfiakról


- Ha kirakod magad, ennyi lesz minden, amit rólad gondolunk: fenék és mell
- Ha eljátszod, hogy buta vagy, akkor butának is fogunk nézni. Nem veszünk komolyan.
- Ha elhiszed első találkozás után, hogy te vagy a legfontosabb akkor soha nem leszel az.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL