DIVAT

Nadrág-parádé

Szerző:
Szabó Anna
Nyakunkon a tavasz, de azért valljuk be, nem szívesen ugranánk még bele egy cuki kis harangszoknyába. Sebaj! Van viszont számtalan új ötletes nadrág fazon, melyekkel feldobhatod a tél végi szürkébe borult hétköznapokat!

Nadrág, vagy szoknya?
Nahát! Újra feltűnt a színen a nyolcvanas évekből jól ismert trükkös nadrágszoknya! Ki gondolta volna még néhány éve, hogy egyszer majd újra nadrágszoknyában nyomulunk majd? Pláne, hogy roppant elegánsan fogunk festeni benne!



Fényes és sikamlós..
a selyem, vagy szatén nadrág.. szexisen áttetsző, lágyan követi alakodat. Elegáns, nemes, amolyan színházbajárós stílus. Estélyekre a fekete szatén pompákat ajánljuk!


Élére állítva!
Az élére vasalt nadrág örök divat. Munkahelyre, elegáns alkalmakra telitalálat egy jól megválasztott kosztüm felsővel, vagy egy lágy esésű, áttetsző toppal.


Lábszár villogtató
A térdig és lábszár középig érő nacik újabban felhasítva masíroznak a kifutókon. Rendkívül csinos, kiemeli a szép formájú lábak ívét. Magas sarkú cipővel mennyei látvány!



Marad a répa!
Bizony, nagy sláger lett a répagatyó, és úgy tűnik egy ideig marad is. A Kate Moss stílusának köszönhető rendkívül szűk fazonú nadrágok megjelenése elsősorban karcsú, vagy magas, de leginkább karcsú és magas lányoknak kedveznek. Megjelentek a gyűrt-hatású anyagok is, melyek izgalmassá teszik az amúgy testre simuló nem feltétlenül kihívó nadrág típust


Bő lére engedve...
No, azért a kevésbé karcsú lányokra is gondoltak a tervezők. Ezekben a fazonokban könnyebben elrejthetőek a telt idomok. A laza, merész, utcai stílus, és az elegáns, nőies úri hölgyes kedvelőinek egyaránt kihasználható fazon.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL