Napi horoszkóp - 2015-03-01

Kos

Kedves Kos! A Kos jegy szülötti rendkívül mozgékonyak, ezért azonnal pánikba esnek, ha a betegség leveri őket a lábukról. Talán előző nap túl sokat ettél, megterhelted a gyomrodat és ennek érzed az utóhatását. Ha teheted, aludd át ezt a vasárnapot. Ez remélhetőleg helyre hoz, és feltölt energiával.

Bika

Kedves Bika! Vasárnap van, mégsem tudod elterelni gondolataidat a munkáról. Telefonon is többen keresnek, és persze mi másban, mint hivatásodat érintő kérdésekben. Hogyan is tudnád pihenéssel tölteni a napot, amikor ilyenkor születnek a legjobb tervek, ötletek? Az esti programot azért ne mondd le.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egész nyugodtan maradj ágyban, ameddig csak jól esik. Senkinek sem lesz baja ebből. Mi több, még a reggelit is elfogyaszthatod ágyban fekve, még ettől sem dől össze a világ. A világ akkor is világ marad, ha az egész vasárnapot az ágyban töltöd. Holnap úgyis rengeteg munka vár majd rád.

Rák

Kedves Rák! Tegnap még borzasztóan fel voltál kavarva, mára minden lecsendesedett. Tudod egyáltalán, mit is akarsz? Pihenj egy kicsit! Állj meg egy pillanatra, ne rohanj úgy el minden mellett, mint egy őrült. Úgy érezheted, kiégtél, lelked kiüresedett. De a hirtelen fellobbanások nem azt mutatják.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Keveset mozogsz, sokat eszel. Egy nap alatt aligha teheted jóvá a szervezeted ellen elkövetett bűnöket, de feltétlenül könnyítesz a lelkiismereteden. Úszás, szauna után sokkal jobban esik az ebéd. Délután könnyű alvást is megengedhetsz magadnak. Frissen vághatsz neki az új hétnek.

Szűz

Kedves Szűz! Ragyogóan érzed magad! Belátod, hogy szükséged van a változatosságra. Ezt nem feltétlenül a szerelemben kell gyakorolnod, hiszen kedvesed nem nézné ezt jó szemmel. Ma este még váratlan és nem is túl kellemes feladatok várnak rád. Itt az ideje, hogy egy régi félreértést megmagyarázz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ahelyett, hogy kipihennéd magad alaposan, korán kelsz, és azonnal dolgozni kezdesz. Úgy érzed, rég voltak már ilyen jó ötleteid, megvalósításukkal egy napot sem szabad várnod. Ha már nem is érzed, hogy erőd fogytán van, készülj fel rá legalább lelkileg, hogy a hét közepére kikészülsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma különösen érzékeny napod lesz. Hirtelen és indulatosan reagálsz mindenre, ami körülötted történik. Elég egy kétértelmű célzás, egy rossz hangsúly, és máris elveszíted a béketűrésedet. Ne gondold, hogy a világ egyszerre ellened fordult. Talán csak te vagy érzékenyebb a kelleténél.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ebéd meghívásod van kedves ismerősödhöz, ne habozz elmenni. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, ne húzódozz a hosszadalmas beszélgetésektől. Végre tisztázhatjátok a régóta szőnyeg alá söpört problémákat. Ezek nem kellemes dolgok, de mindig eljön az idő, amikor halaszthatatlanok.

Bak

Kedves Bak! A nagyvonalúság időnként dicséretes. Ma azonban fontos részletek sikkadnak el, ha nem figyelsz kellőképpen. Környezeted ki akar zsigerelni. Ne állj kötélnek! Ma mindenekelőtt arra van szükséged, hogy összeszedd gondolataidat. Ha lehet, egyedül, saját tempód szerint pergesd le a napodat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A mai nap is hasonlítani fog a tegnapihoz. Kellemes, meghitt, családias. Fél szavakból érted a többieket, és ők is téged. Olyan nagyszerűen érzed magad, hogy az sem bosszant, hogy váratlan vendégek érkeznek. Mi több: szeretetreméltó házigazdaként, fenséges ételekkel traktálod őket.

Halak

Kedves Halak! Valami van a levegőben. Új, friss illatot hoz magával a szél. Az ég kékjén játékos felhőpamacsok kergetik egymást. Az árokparti fűben apró rovarok szorgoskodnak. A természet e csodálatos megújulása láttán titokzatos érzések rohannak meg. Ilyenkor fogod fel igazán, milyen szép a világ.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL