PASISZEMMEL

A 3 legfőbb szakítást kiváltó ok pasiszemmel

Szerző:
Szabó Anna
Megkérdeztük őket, hogy mi is bújik sokszor egy-egy boldognak titulált időszakot követő váratlan elutasítás mögött. Mindezeket kategorizálva, előítéletek nélkül bemutatjuk, hogyan gondolják a férfiak legbelül.

 

Globálisan


Kijelenthetjük, hogy mi, férfiak, ha egyszer elköteleződünk valaki mellett, akkor annak nyomós oka van. Persze kivételek mindig vannak, és lesznek, de összességében nem jellemző, ránk, hogy a józan gondolkodás mellett elkövetünk egy olyan baklövést hosszútávon, ami egy idő után elveszti hitelességét. Mégis akkor miért lehetséges, hogy egy ígéretes kapcsolatra teljes váratlansággal nemet mondunk? Ti megkérdeztétek, most válaszolunk.


Első ok


Elkövettétek azt az óriási baklövést, hogy nem önmagatokat mutattátok hosszú ideig. Eljátszottatok egy olyan szerepet, ami nem illett össze önmagatokkal. Ha egy férfi le szeretne feküdni egy lánnyal, gyakran nagyzol, de íme, az érem másik oldala, ti nők ugyanúgy hajlamosak vagytok erre. Ezzel azért van főként baj, mert minket nem zavar, ha csak a szexre hajtunk és ti rájöttök egy idő után, hiszen új partner mindig akad, azonban mi van akkor, ha mi meglátjuk bennetek a nagy Őt. Akkor ez alapján elmondhatjuk, hogy itt van a kutya elásva, hisz ti akkor is eljátsszátok a dögöt, a fociimádót, a lazát, ha komoly kapcsolatra vágytok.

Javaslat: NE játszatok! Ha nem vagy dög csak egy hétig, ha nem is szereted a focit csak bemagoltad három random focistának a nevét, és igazából nem is akartok ilyenek maradni, akkor hagyjátok a francba. Mi anélkül is tudunk szexelni, hogy bármit is mondjatok magatokról, az esti meséről pedig már leszoktunk egy ideje.


Második ok


Örök, és igen tragikus hiba, hogy egy idő után úgy tesztek mintha minden megváltozott volna. Váratlanul elkezditek felforgatni a kapcsolatot kételyekkel. Kérdéseket tesztek fel nekünk, amelyekkel folyamatosan erősíteni kívánjátok az irántatok érzett szeretet, míg így vesztitek el. „Szeretsz még?" „Mostanában fura vagy..." Nem érzed jól magadat velem?" „Boldog vagy?" – a kérdések, amikkel tökéletesen magatok alatt vágjátok a fát. Ezek a kérdések, és velük együtt a válaszok is értelmetlenek, mivel mi ha másként gondoljuk, azt tudni fogjuk magunktól is, és egészen biztosan mondani is. Gyakori eset mégis anélkül, hogy bennünk felmerülne ezen kérdések egyike is, hogy elültetitek a kis érzelmi baktériumot a fejünkbe, és szépen lassan meggyilkoljátok vele a kapcsolatot.



Javaslat: Ha csak nem ti magatok vágytok másra, akkor eszetekbe ne jusson kételkedni az érzéseinkben, míg nem fejezzük azt ki teljes nyilvánvalósággal. A hullámvölgy egy pont, ahonnan csak felfelé vezet az út, de ha ti még árkot ástok, odalent akkor a következmény sajnos súlyos, de férfiszemmel evidens.

Harmadik ok


Követelőzés, és elvárások lepik el sokszor a jónak induló kapcsolatok nagy részét, sokszor teljesen váratlanul. Na, ez a pokolba kívánt megkeserítő női hozzáállás egy általunk tökéletesnek képzelt világba. Itt derül ki igazán, hogy az a sok mosoly és szeretet, valahogy átigazolt a másik oldalra. Értetlenül nézzük, és kérdezzük naponta magunktól, hogy a kezdeti örömöket miért a kegyetlen és rágalmazó megjegyzések váltották fel további mulatozások helyett. A legkegyetlenebb női csapda, amit férfi valaha el tudott képzelni, mikor a cuki és imádni való nő egyszer csak listákat ír, és próbálja viselni a nadrágot ahelyett, hogy hagyna minket érvényesülni, felnőni, ami ha logikusan végig gondoljuk kifejezetten az ő érdekükben történne.

Javaslat: Ha az-az életcélod, mint nő, hogy fájdalmat okozz, és érezz, akkor keress egy önsanyargató, önpusztító lehetőséget, valahol máshol az életben, de ne arra használd fel a komoly döntésünket, - amit akkor hoztunk meg mikor hosszú távra terveztünk veled-, hogy kijátszod a férfiasságunkat.


Ezek után


Egyetlen nő sem panaszkodjon, ha meglepetésként éri a dolog, javasolt ilyenkor személyesen önmagatokban keresni a hibát, mert a férfi, ha komolyra tervez, csak akkor visszakozik, ha valami fontosat elhallgattak előle. Amint már említettem kivételek mindig voltak és lesznek, de mindez azon a lényegi kérdésen nem változtat, hogy az eddig leírtak alapján, és a férfi nem nevében kijelentve:

„A nők kikombinált kamuhobbijai, felesleges kérdései, és életszeretetük hiánya, valamint követelőzésük kiöli belőlünk, a jellemet, a férfit."

 

 

 

pasiszemmel szerelem párkapcsolat pasik
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL