Napi horoszkóp - 2015-02-18

Kos

Kedves Kos! Előfordulhat, hogy csapdát állítanak neked, és gratulálhatsz magadnak, ha nem esel bele. A tanulságot azért nem árt levonni, hiszen bármikor érhet hasonló orvtámadás a szakmádban. Érthető, hogy még mindig az átéltek hatása alatt állsz. Két érzés küzd benned: félelem a jövőtől, és az öröm.

Bika

Kedves Bika! Azt mondják: „a baj csőstül jön”. Persze a jó sem egyedül jön, hanem társakkal. És meglehet, azért ritkább vendég, mert nagyravágyásunk miatt nem fogadjuk kellő tisztelettel. Érd be hát azzal, ami ma jut osztályrészedül – a hivatásban és a szerelemben egyaránt -, ne akarj többet markolni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Önmagadnak is nehezen megmagyarázható könnyedséggel, laza eleganciával veszed az akadályokat, munkádban nyoma sincs erőlködésnek, és ezt mások is észreveszik. Ha hosszú ideig állandósítani tudod ezt az állapotot, komoly előrelépésre számíthatsz, ami gyökeresen megváltoztathatja életedet.

Rák

Kedves Rák! Nem igazán jó periódussal ér véget számodra a február. De örülj, nem sokára itt a tavasz, és mindenki felszabadultabb lesz körülötted. Elegük van már a télből, belefáradtak a zord időjárás okozta kellemetlenebb hangulatba. Este maradj otthon, és lazíts. Ez megnyugtat, és üdítően hat rád.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán már a tavasz első leheletét is megérzi, nyújtózni kezd, akár a medve a hosszú téli álom után. Terveket szősz, gondolataid csaponganak. Ám hamar lehűtenek. Bizony, nehéz sasokkal szárnyalni, ha pulykákkal vagy körülvéve. Ne hagyd kedvedet szegni, mert sosem találsz önmagadra.

Szűz

Kedves Szűz! Végre eloszlanak a viharfelhők, és újra kék az ég. Remélhetőleg tanultál az esetből, és nem esel újra ugyanabba a hibába. Délután már jó szokásodhoz híven viccelődsz környezeteddel. Nem ártana, ha ma estére egy igazán felszabadult, kötetlen programot szerveznél, lehetőleg jó társasággal.

Mérleg

Kedves Mérleg! Megviseltek az elmúlt napok eseményei. Meglehetősen morcos hangulatban telik így a mai nap. Nem ajánlatos belekötni mindenkibe, nem tudhatod, ki lehet fontos még számodra. Szó sincs róla, hogy ezért alakoskodnod kellene, csupán jó, ha szem előtt tartod mások véleményét is. Még jól jöhet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ismét döntésképtelen vagy. A kínálkozó lehetőségek zavarba ejtenek, nem tudsz választani. Ha az anyagi megfontolások mellett döntesz, rövid távú megoldáshoz jutsz, ha a szívedre hallgatsz, nem oldod meg égető gondjaidat. Van kompromisszum, de jobban meg kellene vizsgálni a hátteret is.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma sokat töprengsz önmagadon, és az elmúlt hetek történésein. Meditatív hangulatod ellenére sem szabad elszakadnod el a realitásoktól. Egy régóta húzódó üzleti ügy rendezéséhez kitűnő alkalom kínálkozik. Ha azonnal nem is tudod nyélbe ütni a dolgot, ma előnyös pozícióból tárgyalhatsz.

Bak

Kedves Bak! Ma könnyen figyelmeztetést kaphatsz a sorstól, hogy jobban ügyelj testi, és egészségi állapotodra. Vonatkozik ez azokra az esetekre is, amikor egyedül vágsz neki a kihalt utcáknak. Ne feledd, nem vagy vasból. Légy nagyon körültekintő, és óvatos! Jó lenne elkerülni, vagy megelőzni a bajt.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Könnyen jött pénz hamar elmegy – nos, veled is ez történt. Csak ne volna egyben az is igaz, hogy „több nap, mint kolbász”. De ennyivel? Sajnos igen! És bizony könnyen üres lehet a zsebed, ha így folytatod. Nem ártana számvetést készíteni, hisz sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

Halak

Kedves Halak! Ha teheted, ma kerüld a többieket. Csontjaid kellemetlenül hasogatnak, a változás előszelét érzed. Ne ess pánikba, valószínűleg időjárási front közeledik, melynek hatása alól senki sem vonhatja ki magát. Tehát – amennyire ez vigasztalhat – nem leszel egyedül. Egy Halak sok mindenre képes.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL