ANGYALISKOLA

Egy lépéssel közelebb a céljaidhoz - Vezess angyali hálanaplót!

Szerző:
Szabó Anna
Igen, angyalaink ajánlottak már bőség- és boldogságnaplót is. Jogosan teszed fel a kérdést, mit akarhatok még egy hálanaplóval. Hasznos dolog kérni, és arra koncentrálni a mindennapokban, mi az, amiket el szeretnél érni és ezekhez miket használsz fel. De még ennél is szebb tudd lenni, hatalmas energiákat szabadítva fel az, ha hálát is tudsz adni azért, amid van!

Tehát még egyszer, igen, elengedhetetlen az egy ambiciózus személynek, vagy aki álmai megvalósulására áhítozik, hogy kitűzött céljait és vágyait megfelelő formába öntse és szemmel tartsa őket. Ezzel elérheti, hogy bevonzva ezzel őket, a naplóforma pedig erre tökéletes.

De ne mindig csak arra koncentráljunk, mi az, ami még hiányzik, ami még szükséges, ami hiányzik a teljes körű boldogságunkhoz. Néha álljunk meg egy kicsit a folytonos bevonzásban és az örökös megteremtésben. Csak annyi időre, amíg meghívod magadhoz Hanielt, a boldogság és a hála angyalát, hogy segítsen neked a hála kifejezésében és előveszed az új naplódat, tollat ragadsz, majd gyertyafény mellett átgondolod, mivel is rendelkezel eddig. Hogy egyáltalán miért lehetsz hálás. Ez ugyanolyan fontos, mint a tervezgetés. Hiszen hogy várhatnád a többi jónak a bekövetkezését, elérést, ha még azért sem mondtál hálát, amid van? A kívánság és a hála folyamatos szimbiózisban vannak egymással. Szükség van egyikre ahhoz, hogy elérd a másikat. Ahol felbukkan az egyik, ott lesz a másik is, mert a kettő összetartozik és egyik a másik következménye. Kozmikusan összetartozik a két fogalom.

Vagyis ahhoz, hogy előrébb lépj a beteljesülés folyamatának lépcsőfokán, meg kell tanulnod hálát adni. Rendszeresen. Gondold át részletesen, mi mindenért lehetsz hálás, mi mindennel rendelkezel, mi történt veled. Még a legapróbb, legbanálisabbnak tűnő dolognak és eseménynek is hálaértéke van. Randevúm volt. Látok. A 10. házassági évfordulóm lesz. Nem vagyok beteg. Kaptam egy csokit a kollégámtól. A férjem moziba vitt. Van két lábam és két karom. Megkaptam az állást. Van két gyermekem. Ma jól sikerült a főztöm. Az anyós ma nem piszkált. Végre megvehettem a vágyott könyvet. Este csodásat szeretkeztem a párommal. A barátnőm ma megdicsért. Ma megvárt a buszsofőr. Engedd, hogy Haniel felszínre hozzad benned mindazt, amit te esetleg elfelejtettél.

A végtelenségig lehetne folytatni a felsorolást és miért? Mert valójában egy nap rengeteg jó is ér bennünket. De meg van bennünk az a hiba, hogy hajlamosak vagyunk kézenfekvőnek venni mindazt, amink van. Kézenfekvő, hogy a járni tudunk, hogy van egy férjünk, házunk így tovább. Pedig ezek nem magától értetődő dolgok. Lehet, hogy némelyikért megdolgoztunk, mi szereztük, de ezek mind az Élet ajándékai is, amikért hálásnak kell lennünk. Vagy pedig annyira csak az tartjuk szem előtt, mi az, ami még nincs, hogy észre sem vesszük, amiket eddig elértünk és megkaptuk.

Sorold fel egy borús, depressziós, pocsék nap után a téged ért jó dolgokat – valld be őszintén – vagy hogy mi mindened van és érezd a hálát. Érezd, hogy elönt a szeretet, a boldogság, mert okod van az örömre, okod van elégedettnek lenni, mert nem vagy elveszve, mert rengeteg mindened van és ezernyi szép élménnyel vagy gazdag. A mindennapi hálaérzet nem csak egy egyszerű elszámolás, hanem energia többletet hoz létre, amivel megmozgatod az Univerzumot, hogy igen, neked érdemes adni, mert megbecsülöd és örülni neki. Hanielen keresztül feltörekszik benned mindaz, aminek örülhetsz, és ne csodálkozz, ha rá kell döbbened, hogy sokkal több mindened van, mint amiről tudatosan tudnál! Talán arra is rádöbbensz, már nem is hiányzik semmi a teljes boldogságodhoz, mert már mindened meg van. Csak nem tudtál róla.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL