PASISZEMMEL

Miért keseregnek annyit a férfiak? Ezúttal elárulták..

Szerző:
Szabó Anna
Legtöbbször a legkiábrándítóbb, mégis leggyakoribb eset párkapcsolatokban, hogy a férfiak jobban sajnálják magukat, mint a nők, és ennek erőteljes hangot is adnak minden tekintetben. Ezúttal utána jártunk, miért a sok szeretetre éhes elvárás, és a nagy felhajtás körülöttük.

 

Kiindulópont


Alapjáraton nem gondoljuk azt magunkról, hogy kivételes erővel rendelkezünk, hogy bármiféle hatalmi, érzelmi alapú intenzitás jelentősebb mértékben uralná testünket, mint a tiéteket, Nőkét. Ennek tükrében lenne érdemes belemélyedni kicsit a témába, és abba a felvetésbe, amit ti elutasítónak, némely esetben még visszataszítónak is találtok bennünk. Ez pedig nem más, mint az érzelmek, és azok megosztása.


Lelkitárs


Mi férfiak gyakran keressük bennetek, Nőkben - már a kezdetektől - azt a személyt, aki képviselheti az érzelmi oldalunkat. Ez alapján is választunk társat, komoly kapcsolatot, és amennyiben valakiben megtaláljuk azt a szerető, és izgalmas női, érző szívet, aki megérti a problémáinkat, gyakran talán örökre lehorgonyzunk.


Ami nektek meglepő


Azt gondoljátok, hogy a mi érzelmeink azonos értékrendet képviselnek, mint a tieitek. Míg ti megosztjátok, ahogy összevesztetek a barátnőtökkel, majd kibékültetek, addig mi másként vágyunk a figyelemre. Ti bíztok abban, hogy egyszer majd megnyílunk előttetek, és talán mi is elmondunk ilyen problémákat, azonban ezzel elég komoly baj van, mivel nekünk ilyen problémák nem feltétlenül jelentenek gondot. Természetesen vannak barátaink, és a barátaink fontosak, de nem keresnénk bennetek elsősorban azt a személyt, akinek, ha kibeszélünk egy balul elsült szituációt, az megoldás lenne bármire.


A mi gondolkodásunk szerint


Ez a fejezet lenne tehát a kulcsa ennek a sok bizonytalanságnak. Mivel a mi gondolkodásunk kimerül ott, hogy szeretjük, ha szeretgetnek bennünket. Nincs beteges kényszeres érzésünk, hogy el kell mondanunk az aznapi rossz, és jó tapasztalatainkat. Néha panaszkodunk, hogy fáj a hátunk, egy kis masszázsra vágyik, vagy meghúzódott a nyakunk, vagy talán meghorzsoltuk a kezünket a nagy munkában, valójában semmi másra, csak egy kisebb vigaszra várunk. Ilyenkor ti Nők sajnos megijedtek és a gyengeséggel vetitek össze ezt a fajta panaszáradatot, hiszen ti ezeket a problémákat nem elsődleges helyen tartjátok számon, hanem jóval a kibeszélések után kullog valahol a közlendők sorában.


Amit meg kell értenetek


Nem azonos helyen vannak az érzelmi dolgok a fejünkben. Ahogy figyelembe vesszük a szexualitás kérdését a férfiak életében, és, ahogy a romantikus beszélgetések csak jóval az intimitás után következnek, úgy érthetnétek meg, hogy a testi érintés, a panaszos viselkedésünk, azonos oldalt képvisel, mint a szex, a kibeszéléssel ellentétben. A fontossági sorrend más, és köztudott, hogy a nők sokkalta jobban tűrik a fájdalmat, így, ezen lényegi információ és hordozza azt az erős és stabil nyilvánvalóságot, hogy nincs annál jobb érzés számunkra, mint mikor sajnáltok bennünket.


A bátorítás meglepő módja


Szokatlanul hangzik, kétség nem fér hozzá, de nekünk ez sok esetben felér egy órás szentbeszéddel. Érezzük tőle, hogy jók vagyunk nektek, hogy teljesítettük a kötelezettségeinket és ti büszkék vagytok ránk. Egyfajta elismerést érzünk a kezeitek gyengédségében, és a munkaidő utáni kedvesen előre megfőzött kávétok ízében. Egyszerű, és megint csak nem bonyolult, mint a legtöbb férfiakról köztudott gondolkodásmód.


A szerető női gondoskodás


Ennek fényében pedig azt hiszem, elmondhatjuk magunkról, hogy jó férfinak lenni. Jó keménynek mutatni magunkat a haverok előtt, az egyetemen, a munkában, bárhol, mert tudjuk, ha hazamegyünk vár az a meleg, és szerető közeg, ahol levetkőzhetjük a mindennapi keménykedős férfiakra vonatkozó elvárásokat, mert ott szeretve vagyunk, és tisztelve, anélkül is, hogy mindig kihúzott háttal ülünk, és úgy teszünk, mintha sosem fájdulna meg tőle a hátunk. Tudjuk, hogy akkor is embernek tartotok, ha néha összeesünk és aggódunk, s tudjuk, hogy ha rossz napunk volt, akkor is lehet belőle jó a nap végére, egy gondoskodó, szerető, és tiszteletreméltó Nő mellett.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL