Napi horoszkóp - 2015-02-16

Kos

Kedves Kos! Elcsitultak a viharok, visszazökkentél a régi kerékvágásba. Engedd el magad, lazíts, most ez a legjobb, amit tehetsz. Ne kergess hiú ábrándokat sem. Ami volt, elmúlt, ami jön, azon felesleges előre töprengeni. A rosszat is könnyebb elfogadni, ha kipihenten, lelkileg kipárnázottan állunk elébe.

Bika

Kedves Bika! Sajnos hétfő van, dolgozni kell. Teszed a dolgodat, csak éppen nem vagy jelen: sem a munkában, sem a családban, sem a szerelemben, de még az étkezésnél sem. Ma nagyon sok minden történik veled, te azonban csak karzatról figyeled az eseményeket, mint egy néző, aki jegyet váltott az előadásra.

Ikrek

Kedves Ikrek! Végre egy igazi szerencsenap! Akkor cselekszel a legbölcsebben, ha próbára teszed szerencsédet, és ezt nem csupán a hazárdjátékokkal teheted meg. Ha eddig még nem merted, most megszólíthatod a kiválasztott személyt, belevághatsz abba az üzletbe, amelyről oly régen ábrándozol. Sok szerencsét!

Rák

Kedves Rák! Átmeneti pihenőnapot ajándékozott neked a sors. Nem nagyon töröd magad a munkahelyeden, bár most nem is várják tőled. Semmi baj nincsen, csak éppen ilyen átlagos napod van. Használd ki az időt most, hogy semmi fontosat nem kell tenned. Olvass, nézz meg egy filmet. Ez szellemi kielégülést hoz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne vegyél mindent túl komolyan, mert előbb-utóbb görcsössé, kishitűvé válsz. Csak rajtad múlik, hogy célodat verejtékezve, küszködve, vagy könnyedén, magabiztosan éred el. Az Oroszlánnak már az is felér egy kudarccal, ha gyengének látják. Mindenképpen emelkedj felül mindennapi gondjaidon.

Szűz

Kedves Szűz! Nem vagy képes belátni mások igazát, konokul és szilárdan a saját elképzeléseid mellett teszed le a voksot. Amíg valaki nem kezd ki nyilvánosság előtt, amíg nem neveznek kezelhetetlenül önfejűnek, addig nincs is nagyobb baj, mint hogy sértett vadkanként visszavonulsz a saját kis sarkodba.

Mérleg

Kedves Mérleg! Már kora reggel érzed, hogy van valami a levegőben, csak még nem tudod, mi az. Légy türelmes, és ne akarj az események elé menni. Napközben végezd nyugodtan munkádat, ami meg van írva, úgy sem kerülheted el. Jól teszed, ha már úgy indulsz el otthonról, hogy készülsz valamilyen jó eseményre.

Skorpió

Kedves Skorpió! Repesel örömödben, hiszen pontosan azt kaptad, amit szerettél volna. Valóságos diadalmámorban vagy, nem tudsz napirendre térni az események felett. Ne mutasd ki, hogy mennyire vágytál rá, inkább tüntesd fel úgy a dolgot, mintha tűnődnél, morfondíroznál a dolgok miértjén. Hidd el, érdemes!

Nyilas

Kedves Nyilas! Megfontoltságoddal, biztos fellépéseddel ma ügyesen kikerülheted a felmerülő esetleges kisebb kellemetlenségeket. Egy régóta esedékes telefon elintézésével jó pontokat szerezhetsz. A hideg ne szegje kedved, este valami mulatságba invitálnak. Ha elmész, ismét a társaság középpontja lehetsz.

Bak

Kedves Bak! Erőltetned kellene a nyelvtanulást. Céljaid eléréséhez feltétlenül szükséges. Ha nincs pénzed, hogy beiratkozz egy tanfolyamra, vegyél egy kazettát, vagy keresd elő régi könyveidet, és legalább régi tudásodat elevenítsd fel. Ma ne bízz vakon idegenek „jó tanácsaiban”! Önérdekűek, félrevezetők.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fejed nehéz, fáj… Mocorgó rosszkedvedet sikerül munkába fojtani, és az eredmény nem is marad el. Kedved volna új vizekre hajózni… De hiszen te is tudod, a bölcs belátás többet ér minden más adománynál… Igyekezz hát haza, és bújj be mielőbb az ágyba! Egy jó könyv, film mindennél többet ér.

Halak

Kedves Halak! Amennyiben a jegy harmadik harmadában láttad meg a napvilágot, adj hálát azért, mert fényben, csillogásban ma is bőven lesz részed. Sikersorozatod tehát folytatódik. Senki meg nem állíthat, hacsak te magad nem akarsz leállni. De hát ki lenne olyan buta, hogy a saját szerencséje ellen tegyen?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL