MÁGIA

Tanulj könnyedén nyelveket varázslat segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Nem kaptad meg az állást, mert nem beszélsz egyetlen idegen nyelvet sem? Nem érted mit írt neked a külföldi pasi Facebookon? Ha úgy érzed, nehezen megy a nyelvtanulás vagy csak szeretnéd könnyebben elsajátítani a kedvenc nyelvedet, akkor végezd el ezt a pofonegyszerű mágiát! 

Kerültél már olyan szituációba, hogy nem beszélsz semmilyen idegen nyelvet és emiatt nem kaptad meg az állást? Vagy nem sikerült a nyelvvizsga letétele? Aktívan társkeresőzöl, de nem érted mit akar tőled a külföldi pasi? Mai világunkban már szinte alap elvárás, hogy legalább egy idegen nyelvet tudjál. Ha gondjaid vannak a nyelvtanulással, nehezen megy, akkor végezd el a varázslatot, ami megkönnyíti a tanulást és csak úgy ragadni fog rád az idegen nyelvtudás!

Csodát viszont ne várjunk. Sajnos csak a filmekben létezik az a trükk, hogy elmondasz egy varázsigét és már folyékonyan tudsz három nyelven. Ez a varázslat csupán eszköz, egy kiegészítő tevékenység ahhoz a módszerhez, amin keresztül próbálod éppen elsajátítani a nyelvet. Vagyis, érdemes lehet nyelvtanfolyamra járni, barátok között tanulni, de még akár egyedül is. Hiszen nem csak a munkahelyen, bárhol máshol is jól jöhet a nyelvtudás. A mágia pedig segít abban, hogy még gyorsabban, könnyebben és eredményesebben tanuld meg!

 

Kellékek

2 kék gyertya

1 lila gyertya

A torokcsakra kövei közül az egyik: akvamarin, kék kalcedon, türkiz, világoskék turmalin

A koronacsakra kövei közül az egyik: ametiszt, lila fluorit

Fémtál

Kis darab papír

Toll

A nyelvtankönyv, vagy amiből tanulod a nyelvet

A varázslat menete

A legjobb, ha szerda esti órákban, növő hold idején végzed ezt a ceremóniát. Gyújts meg a gyertyákat háromszög alakban, közepére pedig a fémtálat. Majd írd fel a következőt a papírra:

„Mikor a számat elhagyja az igézet, reakcióba lép a gyertya a kővel, a tudás az eszemmel,  pillanatok alatt megtanulom a X (választott nyelv) nyelvet."

Fogd a kis papírt és égesd el. Ezután helyezd egyik kezedet a könyvre, amiből tanulsz, a másikba fogd a választott két ékkövet és nyomd a homlokodhoz. Mond közben el ezt az igézetet háromszor:

Gyorsan, könnyen, egyszerűen, megtanulom a X nyelvet,
Heteken belül folyékonyan pergetem,
Költözz tudás a fejembe!"

Ezzel készen is a varázslat. A köveket tartsd a párnád alatt minden éjjel és meglátod, hamarosan szépen és akadálymentesen fogod beszélni a nyelvet!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL