EZOTÉRIA

Megszólal benned az elnyomott Nő! - Képes tesztünk megmutatja ki ő

Szerző:
Szabó Anna
Az emberek ősidők óta hordanak maszkokat, azért, hogy elrejtsék igaz valójukat. Vagy inkább, hogy valaki mássá legyenek, akik egyébként nem lehetnek? Kevés nő van tisztában azzal, hogy ki lehetne, ha hagyná és nem nyomná el magában a kitörni vágyó egyént. Engedd ki a szellemet a palackból és válassz egy maszkot, hogy megtudd, te kit nyomtál el magadban!

 


Gondolod, hogy a véletlen szüleménye az, hogy gyerekkorodban hercegnő akartál lenni? Vagy hogy mindig feleségnek készültél? Vagy az, hogy anya típus vagy? Hogy világ életedben nagy lángon égtél és mindened a szexualitás? Semmi sem véletlen!

A történelem gyakran szabotálta a nők szabadságát. Amíg Rómában egy nő nyíltan állást foglalhatott és adtak a szavára, később már a középkorban ahhoz kellett férjhez mennie, akihez adták. A felvilágosodás idején sem szólhatott szabadon és a választási jogtól is megfosztották. A társadalom gyakran igyekezett elnyomni őket. Aki pedig kitűnt tehetségével, vagy eszével (a szépség nem probléma) azokat rögvest kiutálták a világból. Ma már ahhoz mehetnek férjhez, akihez szeretnének, szólhatnak, választhatnak, elismerhetik őket. Manapság csupán saját magukat nyomják el! Az érzéseiket, gondolataikat, vágyaikat. Mert a környezetük, a párjuk, barátaik nem kíváncsiak rá, vagy attól fél, hogy megkövezznék érte és kinéznék őt, nem tudna érvényesülni a világban és kinevetnék.

Mégis... modern világunkban már semminek sem szabadna gátat szabnia a nőknek. Játékos tesztünkből kiderül, hogy te kit nyomsz el magadban és kinek kellene lenned ahhoz, hogy boldog és teljes életet élj, amivel elégedett is lennél!


Válassz egy maszkot és feltárul előtted, hogy eddig mit rejtettél el magad és a világ elől!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL