2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Beszélj az őrangyalodnak a szerelmi bánatodról!

Wadolowska Balogh Orsolya

A közelgő Valentin-nap bizony nem csak boldogságot, rózsaszínfelhőt és ajándékvásárlást, hanem sokakból kifejezetten bánatot és depressziót vált ki. Ennek oka egyszerű. Nem mindenki töltheti a Szerelem Napját romantikában fürdőzve. Ha Te is azok közé tartozol, akik egy magányos Február 14-e elé néznek, akkor ideje beszélned az őrangyaloddal!

Úgy érzed, romokban heversz és rosszul vagy az egész Valentin-naptól? Kiszúrják a szemedet a sok andalgó pár, rózsával, meg plüss macival a kezükben? Utálod, mert azt gondolod, hogy aznap senki sem gondol rád és senkinek sem vagy fontos?
Ints búcsút ezeknek a sötét gondolatoknak és ne hagyd, hogy a borús fellegek rátelepedjenek a napjaidra!

Menj végig a gyógyulásodat elősegítő 6 lépcsőn!

1. A Valentin-nap csak jelkép

Először is vizsgáld meg azt a tényt, hogy a Valentin-nap egy jelkép. Igen, egy szép nap, amikor a párok különösebb figyelmet fordítanak egymásra és ékesebb jelét adják szerelmüknek. De attól még az év 364 másik napján is Szerelem Napja van, nemde? Vagy talán a családok is csak Karácsonykor szeretik egymást? A többi napot az évben az akkor miért nem teszed a tiltólistára? Persze, érthető, hogy nem kívánod, hogy más az orrod alá dörgölje a boldogágát, de...

2. Te is voltál már a másik oldalon!

Minden bizonnyal neked is akadt már olyan Valentin-nap az életedben, amikor gondoltak rád és meghitten tapadtál össze a pároddal. Te is ugyanúgy andalogtál a kedveseddel az utcán, bosszantva azokat, akiknek meg éppen akkor nem volt párjuk. Szóval esetleg, akikre most Te nézel ferdeszemmel, nemrégiben ők kívántak neked „sok boldogságot!"

3. Mindennap fontos vagy!

Lehet, hogy most éppen nincs párod, aki ajándékokkal halmozzon el. De attól miért lennél kevesebb? Miért volnál kevéssé fontosabb? Mert jelenleg senki nincs, aki miatt fontosnak érezhetnéd magadat? Badarság, miért kellene a párkapcsolatot és a szerelmet a Valentin-naphoz igazítani? Ez a nap nem egy státuszfitogtató esemény, amelynek célja, hogy mindenkinek párja legyen, mert akinek nincs, az kinézendő a társadalomból. Vagy ha egy gyermeknek nem él az édesanyja, aki elmenjen Anyák Napjára, akkor ezért meg kellene őt kövezni? Biztos nem így gondolod. Márpedig a Szerelem Napja sem különb egy másik ünnephez képest.

Így hát, ne aszerint mérd az értékedet, hogy van-e párod és mennyi rózsát és csokit zsebelhettél volna be, hanem az év többi napján, ahogy Február 14-én is vannak, akik szeretnek, számítanak rád, és fontos vagy nekik. Márpedig Ők a fontosak, akiknek nem csak egy nap jutsz különösen az eszükbe. Lehet, hogy édesapád, az öcséd, vagy barátnőd nem fognak romantikával kényeztetni, de helyette minden áldott nap szeretnek téged.

4. Nyugodtan meglepheted magadat!

Ha vágysz egy „szeretlek" feliratú szivecskés párnára vagy egy szál rózsára, miért ne vehetnéd meg magadnak? Most fintorogsz, és azt kérded „az milyen má" vagy hogy „az olyan ciki". Már miért lenne az? Ciki vagy snassz lenne az, hogy szereted magadat, és ha már más nem, Te gondoltál szerény személyedre? Az, hogy törődsz a lelkeddel semmiképpen sem megvetendő vagy banális. Mert amíg a pároddal szakíthatsz, és tűntetheted el minden emlékét a tőle kapott ajándékokkal együtt, addig a sajátodét biztosan nem fogod, hiszen neked életed végéig jóban kell lenned magaddal. Így hát ne érezd szánalmasnak, hogy magadnak veszel meglepetést, mert az önmagunk boldoggá tétele alapfeltétele annak, hogy utána mást is boldoggá tehess!

5. Beszélj az őrangyaloddal a bánatodról!

Ha van valaki, igazán szeret és a nap huszonnégy órájában fontos vagy neki – a szüleiden kívül persze – akkor azaz őrangyalod! Aki világéletedben melletted volt, figyelte lépteidet. Ott volt első, második és kitudja hány szerelmi bánatodnál, és a legnagyobb örömeidnél is. Ha van valaki, aki még a legjobb barátnőn kívül is megérthet, hát az Ő. Úgyhogy ha készen áll kiönteni neki a szívedet, vonulj vissza szobádba, vagy ahova jól esik. A lényeg, hogy nyugalom vegyen körbe. Hangulatképpen gyújts rózsaszínű gyertyát, akár be is teheted a kedvenc zenéidet és szólítsd meg őt. Kérd meg, hogy jöjjön el és nyújtson gyógyírt a szívedre. Mond el neki töviről hegyire, hogy mi zavar, mi bánt. Add ki magadból a bánatodat. Meg fog hallgatni és éreztetni fogja veled a jelenlétét, hogy ott van és figyel rád. Együtt érez veled és segít enyhíteni a fájdalmadon. Melegséggel, derűvel és reménnyel tölti meg a szívedet. Új erőt ad és akár hallod, akár nem, vigasztaló szavakat súg a füledbe és magához ölel, hogy végtelen szeretetével meggyógyítsa lelkedet.

6. Jövőre Neked is jut belőle!

Miután beszéltél őrangyaloddal, kezdj el arra összpontosítani, hogy jövőre csodálatos Valentin-napban lesz részed! Hiszen ez nem átok, nem törvényszerű, hogy mindig elmaradjon. Feküdj le aznap azzal a biztos tudattal, hogy jövő ilyenkor már boldog párkapcsolatban fogsz élni!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Az, hogy felbolydul a lelki nyugalmad, nem mindig rossz. Jelentheti, hogy kilépsz egy biztonságos, megszokott környezetből és valami újnak adod át a helyet, vagy valami jó, meglepő, megmagyarázhatatlan történik veled. A Cirkusz Jóskártya által most megtudhatod, milyen esemény zavarja meg a lelki nyugalmadat!

Tovább »
Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

Szupergyors és ízletes Caprese saláta - Akár minden nap megennénk!

A Caprese saláta egy egyszerű olasz étel, mely szeletelt mozzarellából, paradicsomból, friss bazsalikomból készíthető el, kevés sóval és olívaolajjal fűszerezve. Nagyon egyszerű és ízletes – mi akár minden nap képesek lennénk megenni.

Tovább »
10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

10+1 biztonsági intézkedés, amelyet minden újdonsült anyának ismernie kell!

A kezdő édesanyák többsége takarót, plüss figurákat tesz a kiságyba, a baba mellé, és nem is gondolnák, hogy ez mennyire veszélyes lehet. A friss anyukáknak bizony meg kell hozniuk bizonyos óvintézkedéseket az újszülött érdekében, ezért összeszedtük a 10+1 legfontosabbat, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül!

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép