2018. augusztus 18. - Ilona
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 18. - Ilona
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Beszélj az őrangyalodnak a szerelmi bánatodról!

Wadolowska Balogh Orsolya

A közelgő Valentin-nap bizony nem csak boldogságot, rózsaszínfelhőt és ajándékvásárlást, hanem sokakból kifejezetten bánatot és depressziót vált ki. Ennek oka egyszerű. Nem mindenki töltheti a Szerelem Napját romantikában fürdőzve. Ha Te is azok közé tartozol, akik egy magányos Február 14-e elé néznek, akkor ideje beszélned az őrangyaloddal!

Úgy érzed, romokban heversz és rosszul vagy az egész Valentin-naptól? Kiszúrják a szemedet a sok andalgó pár, rózsával, meg plüss macival a kezükben? Utálod, mert azt gondolod, hogy aznap senki sem gondol rád és senkinek sem vagy fontos?
Ints búcsút ezeknek a sötét gondolatoknak és ne hagyd, hogy a borús fellegek rátelepedjenek a napjaidra!

Menj végig a gyógyulásodat elősegítő 6 lépcsőn!

1. A Valentin-nap csak jelkép

Először is vizsgáld meg azt a tényt, hogy a Valentin-nap egy jelkép. Igen, egy szép nap, amikor a párok különösebb figyelmet fordítanak egymásra és ékesebb jelét adják szerelmüknek. De attól még az év 364 másik napján is Szerelem Napja van, nemde? Vagy talán a családok is csak Karácsonykor szeretik egymást? A többi napot az évben az akkor miért nem teszed a tiltólistára? Persze, érthető, hogy nem kívánod, hogy más az orrod alá dörgölje a boldogágát, de...

2. Te is voltál már a másik oldalon!

Minden bizonnyal neked is akadt már olyan Valentin-nap az életedben, amikor gondoltak rád és meghitten tapadtál össze a pároddal. Te is ugyanúgy andalogtál a kedveseddel az utcán, bosszantva azokat, akiknek meg éppen akkor nem volt párjuk. Szóval esetleg, akikre most Te nézel ferdeszemmel, nemrégiben ők kívántak neked „sok boldogságot!"

3. Mindennap fontos vagy!

Lehet, hogy most éppen nincs párod, aki ajándékokkal halmozzon el. De attól miért lennél kevesebb? Miért volnál kevéssé fontosabb? Mert jelenleg senki nincs, aki miatt fontosnak érezhetnéd magadat? Badarság, miért kellene a párkapcsolatot és a szerelmet a Valentin-naphoz igazítani? Ez a nap nem egy státuszfitogtató esemény, amelynek célja, hogy mindenkinek párja legyen, mert akinek nincs, az kinézendő a társadalomból. Vagy ha egy gyermeknek nem él az édesanyja, aki elmenjen Anyák Napjára, akkor ezért meg kellene őt kövezni? Biztos nem így gondolod. Márpedig a Szerelem Napja sem különb egy másik ünnephez képest.

Így hát, ne aszerint mérd az értékedet, hogy van-e párod és mennyi rózsát és csokit zsebelhettél volna be, hanem az év többi napján, ahogy Február 14-én is vannak, akik szeretnek, számítanak rád, és fontos vagy nekik. Márpedig Ők a fontosak, akiknek nem csak egy nap jutsz különösen az eszükbe. Lehet, hogy édesapád, az öcséd, vagy barátnőd nem fognak romantikával kényeztetni, de helyette minden áldott nap szeretnek téged.

4. Nyugodtan meglepheted magadat!

Ha vágysz egy „szeretlek" feliratú szivecskés párnára vagy egy szál rózsára, miért ne vehetnéd meg magadnak? Most fintorogsz, és azt kérded „az milyen má" vagy hogy „az olyan ciki". Már miért lenne az? Ciki vagy snassz lenne az, hogy szereted magadat, és ha már más nem, Te gondoltál szerény személyedre? Az, hogy törődsz a lelkeddel semmiképpen sem megvetendő vagy banális. Mert amíg a pároddal szakíthatsz, és tűntetheted el minden emlékét a tőle kapott ajándékokkal együtt, addig a sajátodét biztosan nem fogod, hiszen neked életed végéig jóban kell lenned magaddal. Így hát ne érezd szánalmasnak, hogy magadnak veszel meglepetést, mert az önmagunk boldoggá tétele alapfeltétele annak, hogy utána mást is boldoggá tehess!

5. Beszélj az őrangyaloddal a bánatodról!

Ha van valaki, igazán szeret és a nap huszonnégy órájában fontos vagy neki – a szüleiden kívül persze – akkor azaz őrangyalod! Aki világéletedben melletted volt, figyelte lépteidet. Ott volt első, második és kitudja hány szerelmi bánatodnál, és a legnagyobb örömeidnél is. Ha van valaki, aki még a legjobb barátnőn kívül is megérthet, hát az Ő. Úgyhogy ha készen áll kiönteni neki a szívedet, vonulj vissza szobádba, vagy ahova jól esik. A lényeg, hogy nyugalom vegyen körbe. Hangulatképpen gyújts rózsaszínű gyertyát, akár be is teheted a kedvenc zenéidet és szólítsd meg őt. Kérd meg, hogy jöjjön el és nyújtson gyógyírt a szívedre. Mond el neki töviről hegyire, hogy mi zavar, mi bánt. Add ki magadból a bánatodat. Meg fog hallgatni és éreztetni fogja veled a jelenlétét, hogy ott van és figyel rád. Együtt érez veled és segít enyhíteni a fájdalmadon. Melegséggel, derűvel és reménnyel tölti meg a szívedet. Új erőt ad és akár hallod, akár nem, vigasztaló szavakat súg a füledbe és magához ölel, hogy végtelen szeretetével meggyógyítsa lelkedet.

6. Jövőre Neked is jut belőle!

Miután beszéltél őrangyaloddal, kezdj el arra összpontosítani, hogy jövőre csodálatos Valentin-napban lesz részed! Hiszen ez nem átok, nem törvényszerű, hogy mindig elmaradjon. Feküdj le aznap azzal a biztos tudattal, hogy jövő ilyenkor már boldog párkapcsolatban fogsz élni!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen varázslat aktiválódik az életedben? - A Fehér Mágia Tarot Varázslat kártya megsúgja!

Milyen varázslat aktiválódik az életedben? - A Fehér Mágia Tarot Varázslat kártya megsúgja!

Nem csak akkor ütheti fel a fejét életünkben a varázslat, amikor mi magunk, vagy mások teszünk róla. Ennél természetesebb módokon is megjelenhet, akár az isteneknek, az égieknek köszönhetően, vagy egy-egy erőteljes jó kívánság hatására is. A te életedben vajon milyen varázslat aktiválódik? Szerelmi, szexuális vagy anyagi? Ne habozz húzni egy lapot, hogy mielőbb megtudhasd!

Tovább »
Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Az embert mindig is foglalkoztatta: vajon a dolgok miért, minek köszönhetően történnek? A sors keze, a véletlenek, netán Isten, vagy valami más, magasabb rendű hatalom uralja a történéseket? Néha pontosan a történelem szolgáltatja nekünk ezeket a hihetetlen egybeeséseket, melyekről azt gondoljuk, nem lehetségesek. Nézzünk néhány érdekes véletlent a nagyvilágból.

Tovább »
Íme, a 14 legfélelmetesebb elhagyatott vidámpark, amelyről valaha hallhattál

Íme, a 14 legfélelmetesebb elhagyatott vidámpark, amelyről valaha hallhattál

Az emberek imádják a különleges látnivalókat és a vidámparkokat, ám van, ami már az idő martalékává vált, és már csupán néhány szellem bolyong ott, no meg a kíváncsi turisták. Ugyanis van valami egészen különös az elhagyott helyekben, ezért sok turistát vonzanak. Képzeletben most te is ellátogathatsz és bepillantást nyerhetsz ezekbe a titokzatos és hátborzongató vidámparkokba.

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép