ANGYALISKOLA

Most Pénteken itt az esély! - A Nagy Ő varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Invitáld meg az Szerelem Angyalának a segítségével a szerelmet é a Nagy Ő-t az életedbe! Ha magányos vagy és szeretnél végre párt találni, oszd meg vágyadat egy kis ceremónia keretében most pénteken Anaellel, aki elhozza neked azt a Férfit, azt a párkapcsolatot, amire vágysz! Ne csak dédelgesd a tökéletes szerelem álmát, hiszen most tehetsz is érte, hogy valóra váljon!

Régóta elkerül a szerelem? Unod már potya kapcsolatokat, neked most már az Igazi kell? Mindannyian őrzünk egy képet magunkban a „tökéletesről", aki álmaink netovábbja és akivel örök és boldog szerelemben lehet részünk. E hét pénteken lehetőséged nyílik arra, hogy elvégezd az Anael angyal féle Valentin-napi szerelmi varázslatot, amivel bevonzhatod a hőn áhított Nagy Ő-t az életedbe! Nem kell rá tovább várni, ha nem akarsz. Idézd meg azt, akit neked rendelt a Sors!

Kellékek

Kis darab rózsakvarc

1 piros alma

1 vörös rózsa

1 piros rózsaszínű gyertya

1 zöld gyertya

Piros papír szív

Rózsa illatú füstölő

A varázslat menete

Péntek este végezd el ezt a ceremóniát, a legnagyobb csendben és nyugalomban. A levegőben szálljon rózsa illat, gyújtsd meg a két gyertyát és helyezd elébük a rózsát. Tartsd a rózsakvarcot a kezedben és nézz a gyertyalángba, majd mond el a következő kérést:

Anael arkangyal, hívlak Téged Vénusz estjén,

Add meg, amit kívánok,

Örök és Igaz szerelemre vágyok.

Ahogy a gyertya lángja ég,

Olyan stabil legyen életemben a szerelem lángja,

Végre megtaláljam a tökéletes társam!

Küldd el hozzám a messziből, akire vágyom,

Add meg nekem kívánságom!

Vedd elő a piros papír szívet és írd fel rá: „Anael elhozza nekem azt. kit szerethetek, és aki viszont szeret engem. Érkezik már hozzám a Nagy Ő!"

Köszönd meg Anael segítségét, edd meg az almát, és égesd csonkig a gyertyákat. Viszont az almamagokat hagyd meg, és a rózsával, meg a rózsakvarccal együtt tedd az ablakodba, hogy a Hold közelében legyen. A szívecskét rakd a párnád alá és tartsd ott egész Februárban. A következő reggelen, ültesd el, avagy temesd el az almamagokat. A rózsát helyezd egy vázába és mikor megszáradt, a szirmait a rózsakvarccal együtt tedd egy biztonságos helyre. Most már csak résen kell lenned, mert Ő érkezik!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL