SZEX, SZERELEM

Pozíciók a minél gyorsabb orgazmusért

Szerző:
Szabó Anna
Hogy hogyan juthatsz a leggyorsabban az orgazmusig? Hát egyedül. És miért? Mert ilyenkor te tartod a kezedben az irányítást. De ki mondta, hogy szeretkezés közben nem lehet nálad az irányítás?
Az előjáték után, amikor már igazán késznek érzed magad a szexhez, kérd meg a pasid, hogy feküdjön hanyatt, magadba fogadhasd. De ne siess! Itt az alkalom, hogy elkápráztasd a testeddel. Hidd el, igazán odalesz érted! Húzd fel az egyik lábad, fogd a kezedbe a péniszét, és dörzsöld a csiklódhoz! Kicsit engedd magadba, de ne teljesen, aztán emelkedj fel újra! Aztán, amikor már igazán nem bírod tovább, ereszkedj bele!

Ebben a pozícióban aztán igazán a te kezedben van az irányítás! Te kontrollálod a behatolás mélységét. Tiéd a sebesség-kontroll, és a mozgás szabadsága. Ráadásul fel és le mozoghatsz, előrehajolhatsz, és melledet a mellkasához dörzsölheted. Mozgasd a medencédet oldalra is!


Te leszel a szeretkezés bajnoka!

Próbáld ki az összes variációt ebben a pozícióban, és találd meg, hogy melyik esik legjobban! Így lehet elérni a legmélyebb behatolást, főleg, hogy a férfi legérzékenyebb pontja mélyen a te nedves és forró vaginádban lesz! Amikor pedig orgazmusod lesz, a pasid úgy fogja érezni az összehúzódásokat, mint semelyik másik pozícióban.

Ez a pozitúra a legtöbb nőnek nagyon kényelmes, hihetetlen szabadságot ad, és nekünk adja a kontrollt! Mi kellhet ennél több egy nőnek?! Úgy érzed, hogy kényelmetlen ilyen „uralkodó” pozícióban lenned? Felejtsd el! Ne gondolj arra, hogy nézel ki, és legkevésbé arra gondolj, a pasi mire gondol! Add át magad a gyönyörnek!

A legtöbb nő számára az a pillanat, amikor a megszokott misszionárius pózt lecserélik erre a domina-pózra, már meg is hozza a rég vágyott orgazmust. Mindig!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL