ANGYALISKOLA

Az angyalok, a csillagok és a Hold

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok szerint a csillagok és a Hold fénye is fokozza egészségünket, életerőnket. Valóban misztikus érzés az éjszakai égbolt alatt ülve, kellemesen megmártózni a Hold sugaraiban.
A telihold három éjszakáján (a teliholdat megelőző éjjel, a telihold éjszakáján, és az azt követő éjjelen) vett holdfürdő felüdítő és inspiráló hatású.


A teliholdat megelőző éjjel: a feltöltődés éjszakája

A telihold úgy bocsátja rendelkezésünkre fényét, hogy feltölthessük energiával kristályainkat, és természetesen testünket is. Ha tehát lehetőségünk van, kristályainkat, és más feltöltendő tárgyainkat ezen az éjszakán tegyük a szabadba, vagy legalább az ablak mellé. Fontos, hogy a lehető legtöbb fény érje őket.


A telihold éjjele: az elengedés éjszakája

Amikor a Hold teljesen megtelik, adjunk oda neki bármit, amiről úgy érezzük, hogy el szeretnénk engedni. Ezt többféleképpen megtehetjük. Leírhatjuk, hogy mit szeretnénk elengedni, majd a telihold fényében elégetjük, illetve eltemetjük a papírost. De természetesen megtehetjük mentálisan is.


Az újhold éjjele: a megvalósítás éjszakája

Újhold éjszakáján, amikor a Hold eltűnik a szemünk elől, az energia alkalmassá válik álmaink, vágyaink megvalósítására. Gondoljunk leghőbb vágyunkra, és mondjuk el az újholdnak, mit szeretnénk. Kérjük meg az újholdat és Haniel arkangyalt, hogy vezessék tetteinket a kívánt dolgok beteljesedése felé, és biztosítsák számunkra azt, hogy ezek a dolgok a legnagyobb jót hozva valósuljanak meg.


A félhold éjjele: a bátorság és az erő éjszakája

A félhold szimbóluma az erőt jelképezi. Szinte egy bika szarvaira emlékeztet bennünket. Ezen az éjszakán fogadalmat tehetünk arra nézve, hogy a későbbiekben félelmek nélkül haladunk tovább életutunkon. Kérjük meg Michael arkangyalt, hogy erősítse meg bennünk a bátorságot az életcélunk megvalósítását célzó lépések megtételére.


A csillagok fénye

A csillagfény felébreszti képzelőerőnket, és megnyitja elménket elalvás előtt. Így az éjszaka során egyre magasabbra és messzebbre szárnyalhatunk az asztrális világban. Még tán arra is lehetőséget adunk eltávozott szeretteinknek, hogy álmunkban meglátogassanak bennünket. Ezenkívül ösztönözzük tudattalanunkat arra, hogy amíg mi alszunk, ő dolgozzon problémáink megoldásán, és teremtsen új ötleteket.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL