GASZTRO

Virslisaláta

Szerző:
Szabó Anna
A virslisaláta elmaradhatatlan finomság a hidegtálak széles színpadán. Egyszerűen elkészíthető, fogyasztható önálló fogásként puha péksüteménnyel vagy sültek mellé.

Virslisaláta

Hozzávalók:
- személyenként egy pár virsli
- 5 dkg vöröshagyma
- ecet
- olaj
- só
- víz

Ecetes, sós salátalevet készítünk, és ezzel a szeletekre vágott hagymát egy porcelán tálban leforrázzuk majd kihűtjük. A virslit megfőzzük, karikákra vágjuk és a hagymás, ecetes lével összekeverjük. Ízlés szerint kevés olajjal meglocsoljuk. Legalább félórával fogyasztás előtt készítsük el, de ha egy éjszakát hagyjuk állni a hűtőben, pikánsabb lesz. Készíthetjük csíkokra vágott krinolinból vagy párizsiból. Adhatunk hozzá a salátaöntet helyett tartármártást vagy majonézt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL