MÁGIA

Kelta védelmi varázslat a házi kedvencedre!

Szerző:
Szabó Anna
Felelős állattartó lévén kötelességednek érzed, hogy még több figyelmet fordíts házi kedvenced épségére? Ha nem csak földi módszerekkel, hanem természetfeletti úton is szeretnéd biztosítani imádott szőrmókod testi és lelki épségét, akkor tégy rá védelmet a három kelta isten segítségével!

Minden felelős gazdi szeretné biztonságban tudni szeretett állatkáját. Ezért költünk annyit a jó minőségű tápokra, az oltásokra, vitaminokra, bolhairtó szerekre, alomra és mindenre, amire csak szüksége lehet. Szükség is van ezekre, hiszen állataink néha túl bátrak és bohók ahhoz, hogy felmérjék bizonyos helyezetek következményeit, és időnként balesetek is előfordulhatnak. Nem csoda, ha szeretnéd fokozott védelem alatt tudni házi állatodat.

Mindent megteszel érte földi viszonylatban, de mágikus védelemmel is felruháznád? Használd hozzá a kelta védelmi varázst, amely minden házi állatra alkalmazható!

Kellékek

2 db zöld gyertya

1 db kék gyertya

Csalán

Bodzavirág

Babér

Bazsalikom

Csipkebogyó

Kakukkfű

Egy kis darab rózsakvarc

Az állat fotója és/vagy egy kevéske szőre

Szenes tál (tűzálló)

Faszén

Kis batyu/zsákocska

A varázslat menete

A legjobb, ha telihold idején végzed el ezt a varázslatot. Ám ha előbb szeretnéd, akkor növő hold idején, szerdai napon tudod lebonyolítani a ceremóniát.

Végy mindegyik gyógynövényből két teáskanálnyi adagot. Szórd a parázsló faszénre, hogy ebből lehessen a füstölő.

Gyújtsd meg a három gyertyát úgy, hogy ez háromszöget zárjon be az oltárodon, tedd középre kedvenced fotóját, és arra rá a rózsakvarcot, majd mond a következőt:

A kelta ősi istenek hallgassatok meg!
Ardwinna , Brigit, Cernunnos,
Az erdő és állatok istenségei,
Legyetek az én X-em (állatod neve) védelmezői.
Házi állatom álljon háromszoros védelem alatt,
Háromszoros biztonságban most azonnal.
Ne érhesse testi, sem lelki bántódás,
Ne érhesse őt utol a betegség vagy más kár.
A hold alatt kérlek bennetek,
Nyújtsatok erőt, egészséget és boldogságot kedvencemnek.
Adwina, Brigit, Cernunnos,
Áldásotok legyen háromszoros!

Ha rendelkezel egy pici szőrrel vagy körömmaradvánnyal kedvencedtől, akkor dobd azt is a füstölgő keverékbe. Majd hunyd le a szemedet és vizualizáld, ahogy kedvencedre háromszor, aranyszínű védelmi kör kerül. Lásd, hogy sérthetetlen, egészséges, és boldog lesz. Az egész varázslat végig a Te szeretetedből fog táplálkozni, szóval engedd szabadjára az érzéseidet.

Amikor úgy érzed az istenekkel együtt felruháztad házi állatodat védelemmel, köszönd meg a segítségüket és oltsd el a füstölőt. Maradványait szórd a kis batyuba, kösd össze jól, majd ásd el legkésőbb az elkövetkezendő három napban. Ha nem tudod elásni, akkor tedd egy dobozba (sötét, hűvös, zárt helyre) és őrizd meg legalább egy évig, vagy amíg el nem tudod ásni. Ezzel készen is vagy!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL