FÉSZEK

Otthonunkra ártalmas tárgyak a Feng Shui szerint

Szerző:
Szabó Anna
Feszültség, önbizalomhiány, esetleg konfliktus a szerelemben? Úgy érzed, folytonos kudarcok érnek a mindennapjaid során? Bármit teszel, nem a kívánt hatást éred el, és csak csalódás lesz a vége? Lehet, hogy nem árt körülnézni a lakásban…

 

Ha azzal a fogalommal találkozunk, mint a feng shui, mindenkinek rögtön a szobában lévő tárgyak rossz vagy éppen jó elhelyezése ugrik be elsőként. Vajon, ami számunkra a legféltettebb kincsünk, az hozza ránk a legtöbb bajt, az ártó energiákat?


Mielőtt bármit is azonnal kihajítanál az otthonodból, nem árt, ha tüzetesen átvizsgálod az úgynevezett bágúa térképet. Miért? Mert nem mindegy, melyik tárgyad, hol helyezkedik el a lakásban. Ha pedig egy „nem kívánt" tartozékkal rendelkezel, akkor bizony, amelyik területet érinti, annak a szobának az energiáit erősíti fel – negatívan. Például, ha kaktuszodat a szerelem/házasság „blokkban" helyezted el, előfordulhat, hogy hosszú távon szingli maradsz.

A bágua térképet, amennyiben csak ideiglenesen élünk valahol (pl.: albérlet), a bejárati ajtóhoz kell igazítani, és a területeket ahhoz képest kell felosztani. Ennek a módszernek a hatása fél évre elegendő.


Viszont, ha már véglegesen letelepedtünk, abban az esetben az iránytű módszer szerint kell eljárni, vagyis keressük meg a lakás középpontját, azután határozzuk meg az égtájakat. Ha ez meg van, akkor a térkép segítségével gyerekjáték lesz az egyes helyiségek betájolása. Igaz lassabb eredménnyel jár ez a módszer, viszont annál hatásosabb.


A bútorok, használati tárgyak rossz elhelyezkedése, vagy a nem megfelelő holmik „használata" komoly otthoni problémákat okozhatnak: anyagi nehézséget, gyermekkel való konfliktust, gyógyszerek szükségletét, nem kiegyensúlyozott szerelmi életet. Lássuk tehát, mire kell figyelnünk...

{KEPGALERIA}

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL