GASZTRO

Csontleves

Szerző:
Szabó Anna
Itt az ideje, hogy megtanulj egy olyan receptet, mely a főétkezés alapja, betegségek gyógyszere, és minden jó háziasszony nélkülözhetetlen kelléke.
Csontleves

Hozzávalók:


- 60 dkg marhacsont
- 40 dkg leveszöldség
- 5 dkg gomba
- 5 dkg kelkáposztalevél
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- (télen paprika -, illetve paradicsompüré)
- 1 ½ evőkanál olaj vagy 2 dkg zsír
- hagyma
- só



A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsírban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt a csontokhoz adjuk és együtt főzzük. Leszűrjük és bármilyen metéltet vagy galuskát főzünk bele.

Nehézségi fok:

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL