ANGYALISKOLA

Hogyan tudnád viszonozni angyalaid kedvességét? Üzemelj be angyalrádiót!

Szerző:
Szabó Anna
Felmerült már benned az érzés, hogy szeretnéd viszonozni, mindazt a sok segítséget, amit angyalaidtól kaptál? Akkor most itt a remek lehetőség! A legjobb módja annak, hogy háládat kifejezd feléjük, ha zenével kedveskedsz nekik. Állítsd össze saját angyal lemezedet és hangolódj rá az angyalok frekvenciájára!

Néha azért csak-csak belegondolunk, hogy drága őrangyalunk szétgürizi magát azért, hogy vigyázzon ránk, segítsen és támogasson bennünket. A többi angyallal együtt, akiknek olykor még a konkrét segítségüket is igénybe szoktuk venni. Már neked is eszedbe jutott a gondolat, hogy valamivel meg kellene hálálni nekik? De mégis mivel?

 Ők persze erre azt mondanák, nekik az már hála, ha köszönetet mondunk nekik, sokat gondolunk rájuk és szeretettel imába foglaljuk a nevüket. Vagy ha mi meg idelent a Földön, egymás között gyakoroljuk az ő munkásságukat és szeretettel bánunk embertársainkkal, vigyázunk a környezetünkre, esetleg aktív tagjai vagyunk egy állatmentő szervezetnek, vagy időnként meglepjük pár forinttal a rászorulókat. De a mi önzetlen szárnyas barátainak néha éppen elég az is, ha nem kívánunk egyből fokozott sejtbomlást annak, aki ellenséges velünk, vagy küldjük rögtön a Pokolba. Úgyhogy lényegében ezerféleképpen kifejezhetjük a hálánkat. Ám ha kivételesen ennél is tovább mennél, akkor fejezd ki háládat nekik zenével! Hiszen kik ne imádnák a zenét úgy, ha nem az angyalok, akik odafent, a Mennyekben is naphosszat hallgathatják a mennyei kórusukat? Ezzel ráadásul meghívót küldesz nekik az otthonodba és többször is élvezheted a társaságukat. Egy vidám napfényes délután, vagy egy fárasztó nap után, üdítő lesz mindkét félnek a saját angyalválogatásodat hallgatni!

Milyen zenével veheted le őket a lábuk... szárnyukról?

Természetesen olyan zenével, amik a Te szívedből is szólnak. Értsd ez alatt azokat a zenéket, amiket te különösen kedvelsz. Nem csak azt, amire bugizol egyet, hanem ami komolyan megfogott, mert úgy érzed, üzenete van a számodra. Amit ha meghallasz, elárasztanak az érzelmek és gondolatok. De miért jó nekik az, amit Te szeretsz? Mert ilyenkor megnyitod a szívedet, egy hidat képezve feléjük. Egy csatorna alakul ki, amin áradnak az érzelmek és a gondolatok és ilyenkor képes vagy kölcsönös kapcsolatot teremteni velük. Így közvetítheted nekik köszönetedet, és cserébe Te is érezheted a szeretetüket.

Ám választhatsz olyan zenéket, amik róluk szólnak! Hiszen nem csak azért vannak angyalos zenék, mert mi szeretjük őket és jól esett velük kapcsolatban összehozni egy dalt, hanem azért, mert ők is ajándékoztak meg bennünket. Vagyis kitudja, mely előadó fülébe mit súgtak, mikor a zeneszövet írta. Kitudja, miként vezették a kezét, mikor megkomponálta azt a dalt, hogy aztán ekképp jutassák el közénk, az Emberek Világába üzeneteiket. Tehát választhatsz olyan dalszöveget, amikben róluk van szó, vagy léteznek olyan spirituális, szöveg nélküli, instrumentális, sőt, klasszikus zenék, amiket meditációkhoz és relaxációhoz készítettek.

Néhány tipp, ami bizonyosan róluk szól és nem egy ex-pasiról vagy nagy szerelemről:

Enya – Angels

Stevie Nicks - Touched By an Angel

Sarah McLachlan - Angel

Scorpions - Send me an angel

Within Temptation – Angels

Wolfgang Amadeus Mozart - Music Of Angels

3...2...1... adásban vagy!

Miután összeválogattad az angyalalbumodat, nincs más dolgod, mint kerítened egy alkalmas időpontot, amikor is együtt elmerültök a zene világában. Érdemes ilyenkor gyertyát gyújtani és megteremteni a maximális hangulatot. Indítsd el az angyalrádiót és ülj úgy, mintha meditációhoz készülnél. Ugyan meditálhatsz is, ha éppen az esik jól. Behunyhatod a szemedet és nyitva is tarthatod, a lényeg, hogy engedd el magadat, és csak a zenét hallgasd. Érezni fogod, mikor érkeznek meg a vendégeid. Érezni fogod, mikor kapcsolódtok össze. Mondj nekik hálát a mindennapi segítségükért, vagy pusztán azért, mert léteznek. Próbálj meg beszélgetni velük. Azon se lepődj meg végül, ha annyira elöntenek az energiák, hogy felpattansz és neki állsz táncolni. Ne aggódj, nem fognak kinevetni, talán még ők is táncolnak fognak veled! Egy félóra-óra, amennyit csak szánsz rá, garantáltan összehoz titeket és üdítő hatással lesz mindenkire!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL