Napi horoszkóp - 2015-01-26

Kos

Kedves Kos! Az egész nap folyamán hihetetlen ösztönnek és csodálatos kitartásnak adod tanújelét. Fejest ugrasz az eseményekbe, szinte semmi sem számít. Különösen az április 9. előtt születettek életében pozitív fordulat várható ezen a napon.

Bika

Kedves Bika! Nehéz nap rajzolódik ki. Most nem a te forgatókönyved szerint zajlanak az események, és ezért egyáltalán nem szereznek neked nagy örömet a történések. A partnereddel állandóan torzsalkodtok, és a munkahelyeden is forró a levegő.

Ikrek

Kedves Ikrek! Szerencsére ma megnyugszanak az események, és végre szélárnyékba kerülsz. Családi életed harmonikusan alakul, és a munkahelyeden is zökkenőmentesen haladsz előre. Alkalmas időszak új tervek kovácsolásához és szelíd flörtökhöz.

Rák

Kedves Rák! Folytatódik a kellemes periódus. A bolygók megfelelő együttállásának hatására kedvezően alakulnak az események. Új, ígéretes találkozások vannak láthatáron. Vitalitásod kirobbanó, környezeted alig tudja követni gyors észjárásodat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Érzelmeid összekavarodnak, olyan a lelked, mint egy nagy, fortyogó katlan. Nem lehet tudni, mi fő benne. A végeredmény talán még saját magadnak is meglepetést okoz. Nyugodj meg, mindezt a csillagok erőteljes hatása idézi elő.

Szűz

Kedves Szűz! Fordulat a láthatáron. Ma minden az előre elképzeltek szerint alakul. A munkahelyeden ragyogóan haladsz előre, a főnökeid elégedettek veled. Érzelmi és családi életed harmonikussá válik, hódolóid körülrajonganak – ha vannak.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ellentmondásos napra számíthatsz. Egyik percben kapcsolatod partnereddel, barátaiddal felhőtlen, kellemes meglepetések lehetnek. A másik pillanatban azonban a csillagok zavarólag hatnak rád, és elhamarkodott cselekvésre késztetnek.

Skorpió

Kedves Skorpió! Végre kiderül az égbolt életed egén, madarat lehetne fogatni veled. Szerencsesorozatnak nézel elébe. A csillagok kegyeikbe fogadnak, és ezáltal sorsdöntő találkozás lehetősége bontakozik ki. Ne habozz, ragadd meg a lehetőséget.

Nyilas

Kedves Nyilas! A csillagok állása semlegesnek ígérkezik. Ma kiegyensúlyozott, határozottan kellemes órák várnak rád. Az sem bosszant most fel, amitől máskor a falap kaparod tehetetlen dühödben. Partnered elragadó, és lesi minden gondolatodat.

Bak

Kedves Bak! Ma több fontos dolgot kellene elintézned a hatóságokkal. Mivel azonban a csillagok fékező hatása érvényesül, szétszórt és félénk vagy. Nem boldogulsz Most a partnered segít. Minden melletted áll, energikusan kézbe veszi a dolgokat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma nem lesz könnyű dolgod, az egyszer biztos. A munkahelyeden bosszantó nehézségek keletkezhetnek. Ha januárban születtél, családodban viszály ütheti fel a fejét. Ha 29. után születtél, akkor viszont nehéz választás előtt állsz.

Halak

Kedves Halak! Hullámzóan alakulnak az események ezen a napon. Partnered féltékenykedik és kötekedik veled. Minden rafinériádra szükséged lesz, hogy kifogd a szelet a vitorlából. Este felé már elcsitulnak a viharok, megnyugszik a helyzet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL