MÁGIA

A szürke ötven árnyalata szex-varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Te is szeretnéd megtapasztalni a szerelem ötven féle árnyalatát? Az intenzív orgazmustól kezdve, a többszörös kielégülést, a kábító mámor és a folyamatos bizsergető kéjérzés élményét? Akkor használd ezt a mágiát kúraszerűen és minden alkalommal újabb és újabb részét fedezheted fel a szürke árnyalatnak!

 

Készen állsz arra, hogy egy kis mágiával megfűszerezd a szexuális életedet? Szeretnél új élményekben részesülni? Az embernek természetes vágya a kíváncsiság, hogy felfedezzen, megismerjen új dolgokat. Kóstolj bele Te is a szerelem eddig talán ismeretlen ötven árnyalatába! Végezd el minden héten egyszer ezt a varázslatot pénteki napon, vagy mikor tudod, hogy szexben lesz részed, és az aktus során fantasztikus, új tapasztalatokkal gazdagodhatsz! A varázslat elősegíti, hogy érzékenyebben reagálj a szexuális ingerekre, hogy még áthatóbban éld át a történéseket, hogy testeddel és lelkeddel csakis a kéjérzésre figyelj, és ezek által nyílik lehetőséged megismerni a különböző orgazmusokat, gyönyöröket, és felhőtlen örömöket, amit az együttlétek során kapsz. De ne feledd, az igazán minőségi szexhez két ember törődése, odaadása, figyelme és szeretete szükséges. A mágia csupán egy eszköz, nem a cél.

Kellékek

1 db lila gyertya

1 db piros gyertya

1 db rózsaszínű gyertya

1 db narancssárga gyertya

1 db aranyszínű gyertya

1 db szürke gyertya

1 db kék gyertya

Rózsaszirmok

Tengeri só

Kis tál

Ásványvíz

Szemtakaró

A varázslat menete

Legelőször érdemes ezt a varázslatot egy teliholdas éjszakán végezni. Utána már bármikor végezheted, kivéve fogyó holdkor, mivel olyankor nem tudnál töltekezni az itt megidézett energiákkal. Ha rendszeresen szeretnéd ezt a mágiát űzni ne aggódj, nem vész el a hatása fogyó hold idején, hiszen kellően felszívhatod magadat az energiákkal növekvő és telihold idején. Ráadásul, ha képzésszerűen űződ, egy idő után már érezni fogod, hogy annyira nyitott vagy és annyira beépült a hatása, hogy elhagyhatod a ceremóniát, mert már megérted, érzed és képes vagy felfedezni a szeretkezés adta új élményeket és mesés titkait.

Biztosítsd a teljes nyugalmat, hogy senki se zavarhasson meg a munkálat közben, ugyani ezt a szertartást leginkább meztelenül érdemes végezni, de ha nagyon szégyenlős vagy fázós vagy, akkor elegendő lehet a lenge öltözet is hozzá. Helyezd el kör alakban a gyertyákat az oltárodon és középre tedd az üres tálat.

Első lépés: Gyújtsd meg a szürke színű gyertyát és érintsd meg a gyökér-csakrádat: „Meg akarom ismerni a szürke ötven árnyalatát. Meg akarom ismerni a szerelem ötven különböző arculatát. Meg akarom ismerni a gyönyör minden egyes fokozatát." Szórj egy maroknyi tengeri sót a tálba.

Második lépés: Gyújtsd meg a piros színű gyertyát és érintsd meg a szex-csakrádat: „Megnyitom testemet a kéj, a mámor, a gyönyör, az érintés, a lehelet, és a csók, a hímvesző részére." Majd tégy egy maroknyi rózsaszirmot a tálba.

Harmadik lépés: Gyújtsd meg narancsszínű gyertyát és érintsd meg a napfonat-csakrádat: „Tökéletesen befogadok minden felém áradó ingert. Tökéletes nyitottsággal magamba fogadom a partneremet. Érzékeny vagyok, mint a mimózavirág."

Negyedik lépés: Gyújtsd meg a rózsaszínű gyertyát, majd érintsd meg a szív-csakrádat, közben mond a követezőt: „Érzem a partneremet lelkét, tudom mit kíván a teste, és mit akar tőlem. Teljesítem vágyait, ahogyan ő teljesíti az enyémeket."

Ötödik lépés: Gyújtsd meg a kék színű gyertyát és érintsd meg a torok-csakrádat: „Megismerem a testi és a lelki szerelem ismeretlen szféráit, ahol megszűnik a gondolatvilág. Csak éreznem kell és nem gondolkodni."

Hatodik lépés: Gyújtsd meg a lila színű gyertyát és érintsd meg a harmadik szemedet: „Megnyitom lelkemet és szellememet a háromszoros erő előtt, hogy minden, amit érzek, háromszoros nagyságban érzékeljem."

Hetedik lépés: Gyújtsd meg az aranyszínű gyertyát és érintsd meg a korona-csakrádat: „Át fogom élni az igaz szerelmet. Magam vagyok a szakrális szerelem nagymestere."

A folyamat közben és már a végén is kifejezetten érezni fogod, hogy a lehívott energia hogyan költözik beléd minden egyes gyertyagyújtás és kimondott szó alkalmával a csakráidon keresztül. A szertartás és a töltekezés az utolsó csakránál fog teljesen betetőzni.

Ezek után mártsd az egyik kezedet a tálka vízbe és érintsd meg magadat a következő három helyen: a szeméremtestedet, a melleidet és a szádat. Majd fogd a szemtakaródat vagy a sáladat, bármit, amivel elfedheted a szemedet és relaxálhatsz. Ne aggódj, ha egy kis szédülés, kótyagosságot érzel, csupán a nagy energiák felszabadulását fogod érezni. De tapasztalhatsz forróságot, bizsergést és teljes felüdülést is a testedben. Engedd, hogy a megidézett erők dolgozzanak rajtad. Érezni fogod, mikor van vége a folyamatnak és akkor már leveheted a szemkendőt és elfújhatod a gyertyákat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL