Napi horoszkóp - 2015-01-24

Kos

Kedves Kos! Ma szinte semmi sem sikerül. Hiába összpontosítasz, minden kicsúszik a kezeid közül. Ettől dühös és ingerült leszel, partneredre azonban most is számíthatsz. Az ő kedvessége, figyelmessége átsegít az akadályokon.

Bika

Kedves Bika! Mozgalmas napra számíthatsz. Dinamikus és tetterős vagy, tele energiával. Szinte szaggatod az istrángot. Környezeted alig tud követni. Könnyedén oldod meg otthonodban felhalmozódott feladatokat, elbűvölöd barátaidat.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nyugodtan telik el ez a nap. Itt az alkalom, hogy alapos átgondolás után rendet teremts az életedben. Most semmi sem akadályozhat meg abban, hogy terhessé vált kapcsolataidtól végre elegánsan megszabadulj.

Rák

Kedves Rák! Ma minden apróság felbosszant. Környezeted minden rezdülése mögött hátsó szándékot szimatolsz. Ne legyél ilyen bizalmatlan, hiszen barátaid most is melletted állnak. Engedd el magad! Pár napos szabadság nem ártana.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A váratlan találkozások és fordulatok napja ez. Felbukkan a láthatáron egy régi, kedves ismerős, aki ugyancsak megzavarja érzelmi életedet. Új távlatokat nyitó feladatokra bukkansz, mely nyereséggel kecsegtet.

Szűz

Kedves Szűz! Oda a nyugalmad. Egy eddig csak parázsló kapcsolatod hirtelen lángra lobban. Bódultan veted magad az élvezetekbe, se látsz, se hallasz. Elhanyagolod munkádat, szeretteidet. Ne vidd túlzásba, gondolj a jövőre is.

Mérleg

Kedves Mérleg! Amelyik Mérleg nem érzi magát elég erősnek ma, az vagy beteg, vagy pedig kishitű. Akinek át kell esnie a szerencséjén ahhoz, hogy észrevegye, az akkor kapja meg az influenzát, amikor már mindenkinek elmúlt.

Skorpió

Kedves Skorpió! A november 2. és 20. között született Skorpiók ma kirobbanó formában vannak. Most fogékonyabbak egy új kapcsolat teremtésére, mint a régiek ápolására. Ne tétovázz, használd hát ki bátran minden lehetőségedet!

Nyilas

Kedves Nyilas! Könnyen lelkesedsz, ezért olyan meggondolatlanságra vetemedhetsz, amelyet alig tudsz helyrehozni. Néha nem veszed figyelembe a külvilág fenyegető valóságát. Ha fontos döntés előtt állsz, fontold meg cselekedeteidet.

Bak

Kedves Bak! Amikor fáradt vagy, sokkal reménytelenebbnek látsz mindent. Ne sajnáld hát az időt a pihenésre. Üdítően hat rád, ha kiszakadsz a megszokott környezetedből, ezért ne utasíts vissza egy ígéretesnek látszó meghívást.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Határozottan, elszántan haladsz utadon, szinte semmi sem állíthat meg. Bár sokakat bosszant makacsságod, utóbb kiderül, neked volt igazad. Ennek ellenére kerüld a nyílt színi vitát, az értelmetlen összeütközéseket.

Halak

Kedves Halak! Szerencsédre a csillagok ma nagyon harmonikusan hatnak életedre. Ezért a pozitív élethelyzetek kialakulásának egész sorára számíthatsz. Nagyszerűen kezdődik el a napod, és tökéletesen is fejeződik majd be.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL