MÁGIA

Varázslat a nagyobb keblekért

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan mely nő ne vágyna csodálatosan telt, kerek keblekre, amik csak úgy vonzzák a férfiak éhes tekintetét? Ha nem vagy elégedett a méreteiddel, egy kis varázslattal és akaratmágiával összekötve bizony sokat tehetsz azért, hogy megkapd a vágyott kebelcsodádat!

 

Sok nő látja a párfogást és a szépség titkát a feszes, és nagy mellekben. De plasztikai műtétre sokuknak nincs pénze, és nem is szívesen feküdnének kés alá. Viszont a drága csodákat ígérő szerekben is jó páran csalódtak. Nincs is szüksége ezekre, mikor lehetőségünk van magunk megteremteni azt a méretet, amivel már elégedettebbek lennénk! A varázslat ugyan nem biztosítja, hogy napokon belül már mehetsz is a Baci-ba nagyobb melltartót vásárolni, de kitartással, kellő hittel és elég időbeli befektetéssel stabil és szép eredményeket érhetsz el mind a külsőségek, mind pedig a lelkien terén. Elhiheted, a nem a méret a lényeg, nem csak a pasik szerszámára vonatkozik, hanem a női dekoltázsra is. Ha Te elégedett vagy a narancsaiddal és ezt a magabiztosságot sugárzod magadból, a párod vagy a leendő kiszemelted ugyanúgy el lesz tőle ragadtatva. Végezetül arról se feledkezzünk meg, hogy a csodás melleknél több kell egy párkapcsolathoz!

Íme a négyszeres kombinációjú varázslat, a mivel kiválthatod, hogy melleid megnőjenek

:

Kellékek

2 db rózsaszínű gyertya

1 db fehérszínű gyertya

Egy kis edény

Lenmag

Verbéna

Komló

Édeskömény

Jojoba vagy más bázisolaj

Kis üveg

Tükör

A varázslat menete

Pénteki napon, újholdkor a legcélszerűbb elvégezni a varázslatot, amikor is minden ugye növekvőben van. Vonuljunk oltárunk, avagy szentélyünk elé a szükséges komponensekkel. Gyújtsuk meg a három gyertyát. Tegyük a tükröt az oltárra és vetkőzzünk le annyira, hogy jól lássuk benne a melleinket. Most pedig vetítsük a tükörbe, hogy pontosan milyen keblekre vágyunk. Amikor részletekbe menően látod magad előtt, fogd a táladat, amibe 4 evőkanál lenmagot és verbénát teszel. Plusz 3 evőkanál komlót és édesgyökeret. Ezt öntsd fel jojoba vagy bármilyen bázisolajjal úgy, hogy teljesen elfedje. Tedd a tálat a szentélyed közepére és mond el a következő szavakat:

Odakint a természet nő és gazdagodik,
A folyók megduzzadnak és megáradnak,
A Hold is folyamatosan gyarapodik,
Velük együtt növekednek az én kebleim is.
Minden egyes Holdtöltével,
Egyre teltebb, kerekebb, feszesebbek lesznek,
Legyen ez az olaj az eszközöm erre!

Fújd el a gyertyákat és tedd félre az keveréket egy hétig száraz és hűvös helyre. Majd vedd elő újra a következő pénteken és szűrd le egy kis üvegbe. Ismét gyújtsd meg a gyertyákat, és vetkőzz le annyira, hogy jól láthasd, és majd elérhesd a melleidet. Mond el újra a varázsszöveget, és utána csepegtess egy kevéske olajt a kebleidre, és masszírozd be a bőrödbe. Koncentrálj a masszázsra és lásd a tükörben, hogyan duzzadnak és növekszenek.

Magát a ceremóniát nem szükséges megismételned, csak akkor, ha elfogyott a mágikus olajod. Ugyanis innentől kezdve érdemes mindennap egy keveset, este lefekvés előtt jól bemasszíroznod a melleidbe egészen addig, amíg el nem éred a kívánt hatást. Nyugodtan megteheted a tükör előtt is, hiszen négyszeresen hat a mágia ereje, a varázsigéből, a tükörből, az akaratodból és az olajból.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL